Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu!

 
     Riot Games tarafından Çin'de düzenlenen MSI 2024 sezon ortası turnuvasının şampiyonu Gen.G Esports oldu. Güney Kore temsilcisi, Çinli rakibi Bilibili Gaming'i 3-1 mağlup etmeyi başardı. 
 
7 yılın ardından Güney Kore ligi LCK'dan bir takım MSI şampiyonu oldu.
 
 
 
     Gen.G Esports, üst tur finalinde Bilibili Gaming'i 3-1'lik skorla mağlup ederek adını büyük finale yazdırmayı başarmıştı. Mağlubiyetin ardından alt tura düşen Bilibili Gaming, T1 ile gerçekleştirdiği karşılaşmada 3-2 galip gelerek, büyük finale yükseldi ve yeniden Gen.G Esports'un rakibi oldu. Bilibili Gaming için rövanş niteliğinde gerçekleşen büyük final karşılaşmasının sonucunda ise 3-1 yeniden galip gelen taraf ve MSI 2024 şampiyonu Gen.G Esports oldu. Gen.G takımının destek rolü oyuncusu Lehends karşılaşmanın MVP oyuncusu seçildi. 
 
     Gen.G Esports şampiyonlukla birlikte ödül havuzundan 50.000 Dolar pay ve doğrudan League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız