Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti

 
 
LucasArts'ın kıdemli lideri Matthew Shell ne yazık ki hayatını kaybetti. Vefat haberini sosyal medyada duyuran The Game Awards'tan Geoff Keighley, 20 yıldan fazla bir süredir LucasArts'ta çalışan Shell'in kalp krizi geçirdiğini belirtti.
 
Yakın arkadaşları derin üzüntülerini dile getirdi 
 
 
 
Shell, son yirmi yılda LucasArts bünyesinde yer alan hemen hemen her projede önemli görevlerde yer aldı. En son 2023 yılında piyasaya sürülen Star Wars: Jedi Survivor'da marka pazarlama yönetmeni olarak işleri yürüttü. EA küresel halkla ilişkiler lideri Ray Almeda da Shell için gerçekleştirilen saygı duruşuna katıldı ve şunları aktardı:
 
“Onun şakalarını, Toffee Pudding'e olan sevgisini ve barbekü uzmanlığını özleyeceğiz. Mekanın cennet olsun ve güç her zaman seninle olsun.”
 
Good Shepard Entertainment'ın genel müdürü Lincoln Hershberger ise şunları yazdı: “Matt inanılmaz bir insandı. Bu trajik habere anlam vermek çok zor. Onu sonsuza dek özleyeceğim.”
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız