Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları

 
 
Epic Games platformunda çok çeşitli indirimler devam ediyor ve bildiğiniz üzere Steam platformunun aksine buradaki oyunlar tamamen Türk Lirası desteği ile beraber satışta bulunuyor. Şimdi ise yeni bir liste hazırlamak ve burada yer alan oyunları sizler için derlemek istiyoruz. Listemizde daha çok haftanın öne çıkan indirimleri bulunuyor ancak uzun süreli indirimlerin de aynı şekilde burada olduğunu aktarabiliyoruz. Bu kapsamda alabileceğiniz ve şu anda indirimde bulunan oyunlar arasından seçim yapabileceğiniz en iyi oyunları sizler için derliyoruz.
 
Bu oyunların dışında elbette daha farklı oyunların olduğuna da aktarabiliriz. Eğer gözünüze kestirdiğiniz ve daha önce deneyimlediğiniz bir oyun varsa ve şu anda da Epic Games platformunda indirimde ise bunları yorumlar kısmında belirtmeyi ihmal etmeyin. Şimdi geçelim listemize.
 
- Fort Solis (424 TL) 
 
 
 
İlgi çekici uzay ortamlarında geçiş yapabileceğimiz ve kendimizi Mars'taki bir koloni üzerinde bulabileceğimiz yapım, üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber sinematik ve aynı zamanda yürüme simülasyonu deneyimini bizlere sunuyor. Ağustos 2023 tarihinde çıkışını gerçekleştiren oyunda mühendis Jack Leary adındaki bir karakteri kontrol ediyor ve buradaki amacımız Mars'taki bir maden üssünden gelen çağrıya cevap vermek.
 
 
Oyun şu anda Epic Games sayfasında 424 Türk lirasından satışta bulunuyor. Ancak diğer taraftan Steam platformunda da elbette 14 dolarlık bir etikete sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Steam platformunda ise 450-460 Türk Lirası civarına gelen bu yapım, iki platform arasında da yakın bir fiyatlandırma ile karşı karşıya kalıyor. Dolayısıyla hangi platformdan satın almak istiyorsanız ona göre yönelebilir ve indirimlerin süresi sona ermeden oyunu almanızda fayda var diyebiliriz.
 
Yapım içerisinde elbette iyi derecede diyebileceğimiz grafikler, animasyonlar ve daha fazlası bizleri bekliyor. Maden üssünden gelen çağrıya cevap verdikten sonra asıl işler burada başlıyor. Kayıp mürettebatımızı arayabileceğimiz, sinematik görsellerle karşılaşabileceğimiz ve aynı zamanda Madencilik kompleksini keşfedebileceğimiz bu yapımda yapacağımız her bir adımla beraber korku dolu anılara geçiş yapabiliyor ve burada her bir adımımız oldukça önem arz ediyor. Çünkü ortam oldukça gergin bir şekilde bizlere sunulurken, diğer taraftan daha çok kendimizi karanlık ortamlarda buluyoruz.

Oyun içerisinde Unreal Engine 5 tarafından desteklenen bir yapı bulunuyor. Bu desteklerle beraber sinematik ve görsel anlamda güçlü bir yapıyla karşı karşıya kalıyor ve aynı zamanda Roger Clark ile Troy Baker'ın seslendirmeleri ile beraber de elbette oyunun bizleri içine çekecek yapıda olduğunu aktarabiliyoruz. Zaten oyun çıkış yapmadan önce bu ünlü isimlerin seslendirmeleri ile ve karakterleri ile ön plana çıkabileceğimizi aktardık ve oyun bunlarla beraber bizleri üst düzey bir deneyim sunmayı hedeflediğini açıkladı.

Geldiğimiz noktada yine hissettiğim platformundaki yorumlara bakacak olursak oyunun gayet çok olumlu bir yapıya sahip olduğunu aktarabilir ve bununla beraber de oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliriz. Elbette bu tarz oyunlar daha çok gerilim ve korku dolu atmosferleri bünyesinde barındırıyor ve bu tarz bir yapı ile karşı karşıya kaldığımızdan dolayı sürekli olarak kendimizi gergin hissedebiliyoruz. Dolayısıyla bu oyunları elbette korku severler oynayabilir ve doğrudan oyuna adım atabilirler.

Madencilik kolonisini, yani kompleksine keşfedebileceğimiz aynı zamanda hikayeye odaklı gerilim dolu bir yapım içerisinde yer alabileceğimiz yapımda uzak bir maden bölgesinden gelen bir alarm çağrısına yanıt vermek durumunda kalıyoruz. Ana karakterimiz Jack karanlık ve ıssız bir bölgeye doğru ilerlemek durumunda kalıyor. Bunun yanında fırtına uyarıları, temas kurmak için girdiğimiz çabalar ve daha fazlasıyla beraber karşı karşıya kalıyoruz. Gece boyunca elbette yaptığımız hamlelerle beraber mürettebat üyelerine ulaşmak durumunda kalıyoruz ve gece uzadıkça olayların daha da büyüdüğünü burada görebiliyoruz. İşlerin kontrolden çıktığı bir ortamda yer aldığımız yapımda mürettebatımızın başına gelen gizemli olayları açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Aynı zamanda bu gizemli unsurları açığa çıkarmak için elbette büyük bir çaba sarf etmemiz gerekiyor.
 
 
 
Yaklaşan fırtınalar boyunca burada gerçekten de hayatta kalmanın zorlu olacağını aktarabiliyor ve ana karakterimiz Jack'in sabaha kadar dayanıp dayanmayacağını burada doğrudan görmeye başlıyoruz. Ana karakterimizin burada temel hedefi sabaha kadar dayanıp aynı zamanda mürettebat üyelerini bulmak ve ekibin üyelerinin başına neler geldiğini anlamak. Oyun bu temel etrafında dönüyor ve ilgi çekici bir hikayenin aynı zamanda gizem de olabilir arka planın olduğundan bahsedebiliyoruz. Zaten oyunun temelinde sürükleyici bir hikaye anlatımı bulunuyor. Bu hikaye içeriği ile beraber her bir oyuncu oyun içerisinde doğrudan yer alabiliyor. Diğer taraftan farklı bölgelere doğru ilerleyerek, yani kompleksin farklı kısımlarına doğru ilerleyerek, buralardaki ilgi çekici unsurları keşfetmek durumunda kalıyorsunuz.
 
İlgi çekici oyuncu kadrosu ve seslendirmesiyle beraber ön plana çıkan bu yapımda uzun bir gecenin ardından elbette sabaha ulaşmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve yüksek kaliteli bir deneyim sunmayı hedefleyen yapım içerisinde önemli bir performans sergilediğini görebiliyoruz. Dolayısıyla bu performanslarla beraber elbette kendimizi her bölümde gerçekçi duygularla karşı karşıya bırakıyor. Bunun yanı sıra korkunun, empatinin ve çok daha fazlasının neler olduğunu doğrudan oyun içerisinde görebiliyoruz. Yani oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca tüm bu unsurların, yani duyguların doğru bir şekilde bizlere aktarıldığını ve gerçekçi yüz ve mimik hareketleriyle beraber de ilerlemek durumunda kaldığımızı aktarabiliyoruz.
 
Temel anlatımla beraber aynı zamanda ses kayıtlarının da yer aldığı bu yapımda elbette arka planda yer alan hikaye hem karakterler arası diyaloglarla hem de ara sahnelerle bizlere aktarılıyor. Aynı zamanda ses kayıtları ile beraber geçmişi sorgulamaya çalışabiliyoruz. Ses kayıtları sadece geçmişi değil, aynı zamanda mevcut olayların gözlemlenmesi ile beraber de ön plana çıkan yapıları bünyesinde barındırıyor ve ek hikaye örneklerini bu ses kayıtları içerisinde bulabiliyoruz. Yani ana hikayeden bağımsız olan hikaye kısımlarını bu ses kayıtları ile beraber de ön plana çıkarmaya hazırlanıyor veya ana hikayeden bağımsız olmayan kısımlarında burada olduğunu aktarabiliyoruz.

Dikkat çekici ortamların ve sistemlerin bulunduğu yapımda oyuncular bir sonraki kısma geçmek için elbette heyecanlarını dile getiriyor ve yüzüğü vücut animasyonların gerçekten de ilgi çekici olduğunu aktarabiliyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda gerçekçi bir sistem yer alıyor ve bu sistemlerle beraber izole edilmiş bir Madencilik bölgesinde kendimizi bulmaya hazırlanabiliyor. Aynı zamanda oyunda hem yüz animasyonlarının hem de karakter animasyonların gerçekten de üst düzey bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi ses kayıtlarının yanı sıra aynı zamanda olayları ve daha sonrasındaki sistemleri anlatan video kayıtlarının olduğuna söyleyebiliyoruz.
 
Bu video kayıtları ile beraber hem geçmişte hem de şu anda neler olup bittiği konusunda çeşitli fikir sahibi olabiliyor ve ek hikaye örneklerinin yanı sıra bu sistemlerle beraber de burada neler olup bittiğini öğrenmeye çalışabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde elbette etrafı keşfetmek, etrafta neler olup bittiğini öğrenmek ve daha fazlasıyla beraber keşif unsurlarını öne çıkarmak oldukça önem arz ediyor. Bu sistemlerle beraber oyun içerisindeki hikayeyi en iyi şekilde destekleyen unsurlarla karşı karşıya kalıyor ve bu Madencilik kompleksindeki mürettebat üyelerini nasıl bulmamız gerektiğini neyse tamamen biz karar verebiliyoruz.
 
 
 
Oyuncular burada terk edilmiş bir bölgede kendilerini bulabiliyor ve herhangi bir ışıktan yoksun olan bu bölgede kendi yolumuzu bulmak tamamen bizim işimiz oluyor. Gerçekten de karanlık ve gerilim dolu atmosferlerde kendimizi bulabildiğimiz yapımda günlük işimize yardımcı olacak Mühendislik, Tıp ve iletişim gibi birden fazla departman içerisinde kendimizi bulabiliyor ve bu departmanları en iyi şekilde keşfetmek durumunda kalıyoruz. Keşif unsurlarıyla beraber ön plana çıktığımız esnada ise hikayede ilerledikçe daha fazla dikkat çekici detayın bizlerin karşısına çıktığını aktarabiliyoruz.

Gerçekçi bir evrenin hayata geçirildiği yapım içerisinde bir Netflix dizisi gibi doğrudan bölüm bölüm ilerleyebileceğimiz bir hikaye içeriği ile karşı karşıya kalıyor ve yoğun atmosferler içerisinde kendimizi bulabiliyoruz. Aynı zamanda yine oyun içerisinde eşsiz bir sinematik deneyimin olduğundan bahsedebiliyor ve bu sinematik deneyim 4 bölüm içerisinde bizlere sunuluyor. Yani yukarıda bahsettiğimiz gibi bir dizi içerisinde yer alıyor gibi oyunda ilerlemeye başlıyor ve bir oturumda art arda oynanabilir bölümlere erişim sağlayabiliyoruz veya bölüm bölüm oynayabileceğimiz bir televizyon dizisi gibi ilerleyebileceğimiz bir yapının olacağından da bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla bunun gerçekten de dengesi güzel bir şekilde kurulmuş diyebilir ve oyunda temel anlatımı destekleyen sahnelerle ve etkileşimlerle beraber de kendimizi oyuna kaptırabiliriz. Dolayısıyla oyun içerisinde farklı şekillerde oynayabileceğiniz ve seçim yapabileceğiniz bir yapının olduğundan bahsetmekte fayda var.

Terk edilmiş bölge içerisinde kendimizi bulabildiğimiz yapımda hikayede ilerledikçe elbette daha fazla detayın açığa çıktığına görebiliyor ve bunlarla beraber istediğimizi gerçekleştirmek için karakterimizin kontrollerini elimize alabiliyoruz. Elbette karakterimizle beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, farklı kapıların kilidini açabiliyor ve mekanlara kolaylıkla yeniden ziyaret edebileceğimiz bir sistemin olduğundan bahsedebiliyoruz. Ek hikayeler için elbette kolaylıkla ziyaret edilebilen bu mekanlarda kendimizi bulabiliyor veya her geçen saat içerisinde kaderin gerçekten de zorlu bir yapıya sahip olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Arka planda Ağlarını Örmeye devam ederken Biz de ön planda Elbette yapacaklarımızla beraber gidişatı değiştirmek durumunda kalıyor ve kendi kaderimizi kendimiz belirlemek için burada Elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Ürkütücü ortamlara geçiş yapabileceğimiz tünellere doğru ilerleyebileceğimiz ve herhangi bir ışığın olmadığı bölgelerde kendimizi bulabileceğimizi yapımda gerçekten de karanlık ortamlarda kendimizi bulurken hem gerilim dolu atmosferlere doğru geçiş yaptığımızı anlayabiliyor hem de burada neler yapacağımıza karar verirken tüylerimizin diken diken olduğunu görebiliyoruz.
 
 

Oyun içerisinde ilerlediğimiz esnada her bir departmanın farklı şekillerde hem alt kısmı bulunuyor hem de üst yani Tepe kısımları yer alıyor. Dolayısıyla her bir kısımda ilerlerken adeta kendinizi bir tünelde gibi hissedebiliyor ve etrafı keşfederken kendinizi farklı ortamlarda bulabiliyorsunuz. Bu ortamlarda ilerlediğiniz esnada ürkütücü tünellere doğru geçiş yapabiliyor, hizmet departmanlarına doğru ilerleyebiliyor, yine yukarıda bahsettiğimiz gibi Tıpkı iletişim gibi birden fazla departmanı keşfetmek durumunda kalıyorsunuz. Her departman içerisinde farklı keşfedebileceğiniz unsurlar bulunuyor, bu unsurlarla beraber kendinizi öne atabiliyor ve hikayeyi konusunda Elbette açığa çıkarılacak unsurları burada bulabiliyorsunuz.

Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun kısaca Bu şekilde bir deneyim bizlere sunuyor ve gerçekten de oynanması gereken yapımlar arasında yer alıyor diyebiliriz. Yine yukarıda bahsettiğimiz gibi Steam Platformu üzerinde oyunun çok olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabilir ve genel olarak oyuncuların sevdiğini söyleyebiliriz.
 
- Nocturnal (129 TL)
 
 
 
Yandan görünüm platform oyunları arasında güzel bir yere denenmiş ancak arka planda kalan Nocturnal, şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 129 Türk Lirasından karşımıza çıkıyor. Yaklaşık 3 saatlik bir deneyimi bizlere sunan oyun, yoğun bir aksiyon ve platform deneyimi ile beraber ön plana çıkıyor.
 

Steam platformuna bakacak olursak oyunun olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Ancak elbette incelemelerin oldukça az olduğunu da söyleyebiliriz. Dolayısıyla oyunun az bir kitle tarafından oynandığını ve arka planda kalmış bir yapı nedeniyle beraber oyun hakkında çok fazla incelemenin olmadığını aktarabiliyoruz.
 
Sislerin ötesinde yer alabildiğimiz yapımda, daha çok karanlık bir atmosfer bizlere sunuluyor ve her şeyin tuhaf bir sis tarafından gizlendiği bir ortam içerisinde kendimizi bulabiliyoruz. Nahran Adası içerisinde yer aldığımız yapımda, evimize geri dönüş yolunu bulmaya çalışıyor ve bununla beraber bu sisin neden olduğunu ortaya çıkarmak tamamen bizim işimiz oluyor. Dolayısıyla temel hedefimiz tamamen bunun etrafında dönüyor ve bu temel hedefle beraber bunların sebebini ortaya çıkarmak ve aynı zamanda karanlık atmosferleri açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Sis dolayısıyla ortalığın oldukça karanlık olduğunu görebiliyor ve bu karanlıkları açığa çıkarmak için kutsal ateşimizi kullanmak durumunda kalıyor ve gizli yerleri açığa çıkarılması için de burada farklı bölgelere doğru ilerlemek isteyebiliyoruz. Bunun dışında güçlü yeteneklerimiz yer alıyor ve karakterimizle beraber ilerlediğimiz esnada güçlü yeteneklerimizi ön plana çıkarmaya hazırlanıyor ve karakter odaklı bir yapı olduğundan dolayı elbette hem kendimizi aksiyon içerisinde hem de platform unsurlarını aşarken görebiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde gerçekten ilgi çekici ortamların olduğu farklı bölgelere doğru ilerlediğimiz esnada yeni bölgelerde keşfedilecek alanların olduğunu ve aynı zamanda zorlu bir ortamda kendimizi bulabildiğimizi aktarabiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var diyebiliriz.
 
 

3 saatlik yoğun aksiyon ve platform deneyimini bizlere sunan yapımda, ortada bulunan sis unsurunu nasıl ortadan kaldırabileceğimizi tamamen bizim çözümlemek durumunda olduğumuzu aktarabiliyor ve çalkantılı bir deniz içerisinde zorlu bir yolculuğun ardından elbette her şeyin tuhaf bir dumanla kaplandığını görebiliyoruz. Bu dumanları ortadan kaldırmak, aynı zamanda kendi karakterimizi geliştirmek ve karakterimizle beraber tuhaf düşmanlara karşı gelmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyun içerisinde farklı bölgeler bulunuyor ve yandan görünümlü kamera bakış açısıyla beraber bu bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bölgeleri geniş açıdan görebiliyoruz. Bunun dışında her bölge içerisinde farklı ortamların, duman bulutlarının, düşman çeşitliliğinin ve manzaraların olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Durum böyle olunca her bölge içerisinde yapmamız gereken olayların farklı şekillerde olduğunu ve aynı zamanda farklı bölgelerde bulunduğumuzu hissedebileceğimiz bir sistemin olduğunu söyleyebiliyoruz. Ek olarak oyun içerisinde elbette her bölgede farklı düşman çeşitliliğinin olduğunu söyleyebiliyor ve düşmanları burada ortadan kaldırmak ve onlara karşı gelmek gerçekten de zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor diyebiliriz. Güçlü yeteneklerimize ve becerilerimize beraber ilerleyebildiğimiz oyunda adanın merkezine doğru yol almak durumunda kalıyor ve merkeze doğru gittikçe sis bulutlarının daha fazla artış gösterdiğini aktarabiliyoruz. Dolayısıyla bu sislerin üstesinden gelmek, aynı zamanda bunları ortadan kaldırmak için karakterimizin becerilerinden faydalanmak durumunda kalıyor ve hem temel beceri hem de üst düzey becerilerle beraber de kendi yolumuzu aydınlatmak isteyebiliyoruz.

Zorlu bir yolculuğun bizlere sunacağı yapımda kalıcı bir alev sistemi ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu alev sistemi ile beraber kendi yolumuzu aydınlatabiliyor ve aynı zamanda düşmanları ortadan kaldırmaya hazırlanabiliyoruz. Amacımız arasında duran düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyulduğumuz bu yapımda, arka planda çeşitli gizemli unsurların olduğunu söyleyebilir ve bu gizemli unsurları açığa çıkarmak için de etrafı keşfetmek durumunda kalıyoruz. Çünkü oyun içerisinde açığa çıkarmamız gereken bazı gizli noktalar bulunuyor. Bunları açığa çıkarmak için en iyi şekilde gözlerimizi açık tutmak gerekiyor ve etrafı iyi bir şekilde gözlemlememiz lazım. Bu hamlelerle beraber gizli noktaları açığa çıkardıktan sonra buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve aynı zamanda hikaye konusunda daha fazla detayın sahibi olabiliyoruz. Adanın gizemlerini açığa çıkarabileceğimiz oyunda adayı karanlıktan kurtarmak buradaki temel hedefimiz olarak bizlere sunuluyor. Dolayısıyla oyun içerisinde ilerlediğimiz esnada tüm bu hedeflerimiz aslında tamamen karanlıktan kurtulmak olarak bizlere aktarılıyor diyebiliriz.
 
 
 
Yandan görünümlü yapısı ile beraber karakterimizi kontrol edebileceğimiz yapımda, ölümcül bir sis bulutunun burada olduğunu aktarabiliyor ve sisler içerisinde kendimizi kaybedersek ne yazık ki burada hayatımızın sonu olduğu anlamına geliyor. Kötü unsurların Nahran Adası içerisinde saklandığı yapımda, her şey yolunda giderken bir anda bu sis bulutlarının ortaya çıkması, her şeyi yutabileceği anlamına geliyor. Dolayısıyla içinde yaşayan her şeyi ve yoluna çıkan her unsuru içine çeken ve yutan bir buluttan bahsediyoruz. Bu bulutun kaynağını keşfetmek durumunda kalıyor ve aynı zamanda bu kaosa bir son vermek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Korkusuz bir şekilde ilerleyebildiğimiz ve sislerin içerisinde kendi yolumuzu bulmaya çalıştığımız yapımda, yapacaklarımız oldukça fazla değişkenlik göstermiyor çünkü oyun içerisinde elbette tek bir yön olduğundan dolayı çizgisel bir yapı ile karşı karşıya kalıyoruz.

Derinliklere doğru ilerleyebildiğimiz yapımda, sis içerisinde uzun süre hayatta kalamıyor. Dolayısıyla bu sis bulutu içerisinden hızlı bir şekilde çıkmamız gerekiyor ve kendimizi aydınlık bir bölge içerisinde bulmamız lazım. Dolayısıyla sürekli olarak kendimizi bu aydınlık kısımlara doğru ilerlerken bulacak ve karakterimizin burada temel becerilerinden faydalanmak durumunda kalacağız. Durum böyle olunca oyunda gerçekten de sürekli olarak hareket halinde olmamız gerekecek ve yapacağımız hamlelerle beraber kendi reflekslerimizi kontrol etmek durumunda kalacağız. Bu sistemle beraber en iyi şekilde oyunda yer alabilir ve kendimizi oyuna kaptırabiliriz. Zaten oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca zorlu bir deneyimin olacağından bahsettik ve bu zorlu deneyimlerle beraber kendi deneyimimizi burada özelleştirebilir ve aynı zamanda kişiselleştirebiliriz. Ancak oyun kısa süreli bir yapıyla karşımıza çıktığından dolayı, elbette burada hem kısa hem de öz bir yapı ile karşı karşıya kaldığımızı da aktarmakta fayda var.

Ölümcül sis bulutlarının içerisinde kendimizi bulabildiğimiz yapımda, aynı zamanda ateş bizlere yolculuk etmeye çalışacak ve her daim bu ateş bizim müttefikimiz olacak. Dolayısıyla yapımda etrafı alevler içerisinde kaplayabilecek, düşmanları bu kapsamda ortadan kaldırabilecek, aynı zamanda alevlerle beraber kendi yolumuzu aydınlatmak üzere işbirliği içerisinde olabileceğimiz ateş ile beraber sisleri savuşturabilecek ve aynı zamanda kendi yolumuzu aydınlatırken hayatta kalmanın yollarını bu alevle beraber arayabileceğiz.
 
Bunun dışında manzaraları bu alevle beraber ateşleyebilecek, makineleri çalıştırabilecek ve geleneksel silahlardan etkilenmeyen kara büyü varlıklarını bu alevlerle beraber ortadan kaldırabileceğiz. Dolayısıyla alevle ilerleyebileceğimiz bu yapımda, gerçekten de onunla işbirliği yapmak ve etrafımızı alevlerle kaplamak oldukça mühim. Çünkü bulutların içerisinde yer aldığımız süre boyunca bizleri yutmaya çalışan bir sistemle karşı karşıya kalacak ve bu sistemi ortadan kaldırmak ve aynı zamanda onlara karşı gelmek tamamen alevlerle beraber mümkün olacak. Kısacası alevlerle beraber ilerleyebileceğimiz yapımda tüm bu detaylara kendimizi en iyi şekilde hazırlayacak ve farklı bölümlere doğru geçmek için bu alevlerden oldukça fazla yararlanmak durumunda kalacağız.
 
 

Oyunda alevleri en iyi şekilde kullanmak için elimizden geleni yapmaya koyulacak ve sağa ve sola doğru hızlı bir şekilde ilerlerken elbette bu alevleri hızlı bir şekilde zincir kapsamında uzatabileceğiz. Dolayısıyla bu da etrafı aydınlatabileceğimiz anlamına geliyor. Ada içerisinde aynı zamanda gizli alanların olduğundan bahsedebiliyor ve sis bulutları içerisinde yer aldığımız süre boyunca bu gizemleri açığa çıkarmak tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda gizemli unsurları keşfetmeye niyetli ve istekli olan bir karakter olduğundan bahsedebiliyor ve güçlü yeteneklerimizi bu gizemli unsurları açığa çıkarmak için kullanabiliyoruz.
 
Yani düşmanları öldürerek ve çevremizi keşfederek oyun içerisinde farklı şekillerde küller kazanmak durumunda kalıyor ve bu küllerle beraber de elbette kendi alevlerimizi yakabiliyor ve alevlerimizin süresini uzatabiliyoruz. Hayatta kalmamızın tek şartı olan bu küllerle beraber elbette ilerlemek durumunda kalabilir ve aynı zamanda yeni yeteneklerin ve istatistiklerin kilidini açmak durumunda kalıyoruz. Bunun dışında oyunda farklı bölgelere doğru ilerlerken yer yer karşımıza çeşitli heykeller çıkıyor. Bu heykellere karşı bir teklifte bulunabiliyor ve aynı zamanda yeni yeteneklerin ve istatistik artışlarının kilidini açabiliyoruz. Bu da oyunda yer alan çeşitli unsurlar ve dinamikler arasında karşımıza çıkıyor. Bunlarla beraber en iyi şekilde oyundaki deneyimimizi özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz.
 
Adanın etrafını saran sis bulutları ile beraber yer alabildiğimiz yapımda, hızlı çalışma seçeneklerinin olduğundan bahsetmek gerekiyor. Hızlı çalışma süremizi iyileştirmek için elbette bunları seçebiliyor ve oyun içerisinde belli bir zaman kapsamında bölgeleri tamamlamak durumunda kalıyor, akabinde ise bu çalışmalarla kendi yolumuza bakabiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun arka planda kaldığından dolayı elbette görebilecekleriniz ve yapabilecekleriniz oldukça sınırlı bir şekilde karşımıza çıkıyor ve yukarıda bahsettiğimiz gibi 3 saatlik bir oyun deneyimiyle beraber de karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Dolayısıyla boş zamanınız varsa ve kendinize kısa bir maceraya bırakmak istiyorsanız bu oyuna bakmanızda fayda var diyebiliriz.
 
 

Kısacası Nocturnal, yandan görünümdeki platform oyunları arasında gözden kaçan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda Epic Games indirimleriyle 129 Türk Lirası karşılığında sunuluyor ve yaklaşık üç saatlik bir deneyim vadederken yoğun aksiyon ve platform deneyimi sunuyor. Steam'de olumlu etiketlere sahip olsa da incelemelerin azlığı, oyunun az bir kitle tarafından oynandığını ve arka planda kaldığını gösteriyor. Sislerin ötesinde yer aldığımız bu yapımda karanlık bir atmosfer hâkim. Her şeyin gizemli bir sis perdesiyle örtülü olduğu Nahran Adası'nda, evimize dönüş yolunu bulmaya çalışıyoruz. Sisin sebebini ve adanın karanlık sırlarını açığa çıkarmak bizim görevimiz. Kutsal ateşimizi kullanarak karanlıkları aydınlatıyor ve gizli yerleri keşfediyoruz. Güçlü yeteneklerimizle donanmış bir karakter olarak hem aksiyon dolu anlarda hem de platform bölümlerinde ilerliyoruz.
 
Oyun, ilgi çekici ve zorlu ortamların bulunduğu farklı bölgelere keşif yapmamıza olanak tanıyor. Ana karakterimiz burada farklı yeteneklere sahip bir şekilde karşımıza çıkarken, aynı zamanda bu istatistiklerini yükseltmek için ada boyunca ilerliyor, farklı noktalarda heykellere kendi tekliflerimizi sunuyor ve bununla beraber oyunda daha da güçlenmek durumunda kalıyoruz. Yapım içerisinde diğer taraftan platform zorluklarından bahsedebiliyor ve bu zorlukların üstesinden gelmek için de karakterimizin temel hareketlerini öğrenmemiz şart.
- Assassin's Creed Valhalla (199 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında oldukça ucuz bir fiyata elde edebileceğiniz Assassin's Creed Valhalla, 199 Türk Lirası ile karşımıza çıkıyor ve oynanması gereken yapımlar arasında yer alıyor. Serinin iyi oyunlarından biri olan bu yapım, uzunluğu sebebiyle oyuncular tarafından eleştirilse de efsanevi Viking savaşçısı olarak oynayabileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Yapım içerisinde, bildiğiniz üzere seriden de aşina olduğunuz gibi açık bir dünya bulunuyor.
 
 
Açık dünyayı istediğiniz şekilde gezip tozabiliyor, buraları keşfedebiliyor, gizli noktaları açığa çıkarabiliyor ve hem ana görevlerden hem de yan görevlerden ilerlemek durumunda kalabiliyorsunuz. Düşmanlar üzerine akınlar yapabileceğiniz, yerleşiminizi yani bölgenizi genişletebileceğiniz ve hatta egemenliğinizi pekiştirebileceğiniz bu yapım, gerçekten de sağlam aksiyonuyla ve macera usulü ile beraber ön plana çıkmayı sürdürüyor. Eivor olarak yer alabileceğimiz bu yapımda zafer ve şan için savaşlara katılmak durumunda kalıyor, kapsamlı savaşlarla beraber kendi bölgemizi ve klanımızı daha da ileriye taşımak istiyor ve daha fazla detay ile beraber düşmanlara meydan okuyabiliyoruz.
 
Yapım içerisinde bildiğiniz üzere farklı farklı bölgeler bulunuyor. Açık dünyada gezip tozabileceğimiz bu yapımda her bölge içerisinde farklı düşman çeşitlilikleri, ortamlar, atmosferler, yapılar ve daha fazlası bizleri bekliyor. Burada düşmanların üzerine doğrudan ilerleyebiliyor veya gizlilik odaklı bir yapıyla beraber düşmanları arkadan gizli gizli ortadan kaldırabiliyoruz. Bunun dışında doğrudan aksiyona da alarak düşmanların arasına da alabiliyor ve onları ortadan kaldırmak için farklı senaryolar sergileyebiliyorsunuz. Dolayısıyla düşmanlara karşı yaklaşımınız, bölgelere doğru giriş şekliniz ve daha fazla detay tamamen sizin seçimlerinize göre ve hamlelerinize göre değişkenlik gösterebiliyor. Durum böyle olunca her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve deneyiminizi kendinize göre burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.

Bunun dışında elbette görevlere karşı yaklaşımınızı da tamamen siz belirleyebiliyor ve bu da oyunda yer alan özgürlükler arasında bulunuyor. Zafer ve şan için ilerleyebileceğiniz yapımda görevleri yerine getirmek için farklı farklı noktalara doğru ilerleyebiliyorsunuz. Örneğin, geniş bir bölgeye doğru bir görev verilmişse o bölgeyi öncelikli olarak keşfetmek durumunda kalıyor ve akabinde ise kendi senaryonuzu, yani planınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz.
 
 

Sakson kalelerinin bulunduğu bu yapımda elbette bu kaleleri ele geçirmek ve o kalelere doğru akınlar yapmak tamamen bizim işimiz oluyor. Sakson kaleleri ve ordularına karşı Viking akınlarını komuta edebileceğimiz bu yapımda istediğimiz gibi tekli silahlar kullanabiliyor veya çift silahlarla beraber düşmanların üzerine dalabiliyoruz. Elbette çiftli silahlar bazı noktalarda ağır bir şekilde kalabiliyor ve bunları savurmak elbette belli bir güç gerektiriyor. Ancak tekli silahlarla beraber ilerleyebileceğiniz yapıda daha seri ve hızlı ataklar gerçekleştirebiliyor ve bu da tamamen sizin seçiminize bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.

Dolayısıyla oyun içerisinde farklı farklı yakın dövüş silahları bulunuyor. Bu yakın dövüş silahları ile beraber istediğinizi seçebiliyor ve ona göre kendi hamlelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Savaş tarzınızı kendinize göre belirleyebileceğiniz ve kendi hamlelerinizle beraber ilerleyebileceğiniz yapımda geliştirici ekibin belirttiğine göre seri tarihindeki en fazla düşman çeşitliliğine sahip olan bu yapım diyebiliriz. Oyunda bu kadar fazla düşman çeşitliliği ile beraber hem sıradan farklı düşmanlara karşı mücadele edebiliyor hem de devasa düşmanlara karşı burada büyük bir macerayı başlatabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda kolay lokma olarak görebileceğimiz düşmanları ortadan kaldırabiliyor veya zor düşmanlarla beraber de buradaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. Elbette zorlu düşmanları burada ortadan kaldırmak için büyük oranda temel hareketlerden yararlanmaya çalışır ve düşmanları ortadan kaldırmak için de farklı hamleler gerçekleştirmek durumunda kalıyoruz. İşler bu noktada değişkenlik gösterirken sizin de hamleleriniz tamamen farklı bir hal alabiliyor.
 
 
 
Yapım içerisinde elbette yukarıda bahsettiğimiz gibi açık bir dünya bulunuyor. Ve açık dünya gerçekten de büyük bir yapıyı bünyesinde barındırırken aynı zamanda gezilmesi ve görülmesi gereken yapıları içeriyor. Sakson kalelerinden Norveç kıyılarına ve İngiltere krallıklarına kadar uzanan Orta Çağ dünyası ile beraber bulunduğumuz bu yapımda gerçekten de ilerleyebileceğimiz esnada dikkat çekici ortamlarla ve atmosferlerle kendimizi bulabiliyoruz. İşte bu ortam ve atmosferlerle kendimizi bulabildiğimiz esnada Orta Çağın açık dünyasını burada istediğimiz gibi keşfedebiliyor ve İngiltere krallıklarına kadar uzanan bu yapıları bizzat görebiliyoruz. Dolayısıyla yakın zamanda gerçekten de o dönemin yapılarına doğrudan bizlere yansıtıldığını ve tema olarak da dikkat çekici ortamlarla ve içeriklerle buluştuğumuzu söyleyebiliyoruz.

Güçlü silahlarla ve düşman çeşitliliğiyle beraber ilerleyebileceğimiz yapımda aynı zamanda yapacağımız seçimlerle beraber de gidişata yön verebiliyoruz. Seri tarihinde elbette gitgide biraz daha rol yapma unsurlarıyla beraber karşımıza çıkan bu yapım artık yapacağımız seçimlerle ve vereceğimiz kararlarla beraber karakterimizin kaderini burada belirleyebiliyoruz. Bu da oyunda yer alan dikkat çekici unsurlardan birkaç tanesi. Seri normal şartlarda sadece aksiyon ve macera içeriği ile beraber bizleri karşılarken aynı zamanda ilerleyen süreçte aksiyon ve rol yapma öğeleri ile beraber de bezeli olacağını söyleyebiliyoruz. İlerleyen süreçte yeni oyunlarda bu tarz yeniliklerin olacağını da aktarabiliyoruz. Çünkü seri artık gitgide tekrara bağladığından dolayı köklü bir değişimin olması gerektiği düşünülüyor. Bunun da rol yapma öğeleri ile beraber bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz.

Oyun içerisinde ana oyunun dışında elbette bir de ek paket bulunuyor. Ek paket dahilinde gerçekten de güzel bir genişleme içeriği ile karşı karşıya kalabileceğiniz bir yapı bulunuyor. Dawn of Ragnarök genişlemesinin bulunduğu bu yapımda bu genişleme gerçekten de savaş ve zafer hikayeleri ile büyümüş efsanevi Viking akıncısı Eivor’un yeni maceralarını konu alıyor. İngiltere'nin erken Orta Çağ döneminde ilgi çekici bir açık dünyayı deneyimleyebileceğimiz ve aynı zamanda dinamik bir sistemle karşı karşıya kalabileceğimiz bu yapımda ek paketlerin bir hayli ön plana çıktığını aktarabiliyoruz.
 
 
 
Dawn of Ragnarök ek paketiyle beraber İskandinav savaş ve bilgelik Tanrısı Odin olarak müthiş bir yolculuğa çıkıyor ve bu yolculukta elbette kendimize göre seçimlerimizi yapabiliyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre nefes kesen ve olağanüstü bir dünyada yer aldığımız bu yapımda tanrısal güçlerimizle beraber elbette dehşet verici bir mücadeleye atılabiliyor ve bu mücadeleyle beraber de Viking Destanı kendimiz yazmaya hazırlanabiliyoruz. Bu da oyunda yer alan dikkat çekici ek paketlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor ve paket muhakkak oynanması gereken yapımlar arasında bulunuyor ve bunlarla beraber de kendi yolculuğumuzu burada belirleyebiliyoruz. Dikkat çekici bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz ek paket dahilinde elbette tanrısal güçlerle beraber daha üst düzey bir deneyim elde edebiliyor ve gerçekten de seri tarihinde farklı yol alan bir ek paketle beraber kendimizi karşı karşıya bulabiliyoruz.

Diğer taraftan oyunu standart sürümünü satan aldıysanız elbette ek pakete de ek ücret ödemek durumunda kalıyorsunuz. Ancak diğer sürümlerini ödediyseniz de oradan ek paket aldığınız sürümle beraber sizlere sunuluyor. Dolayısıyla herhangi bir ek ücret ödemek durumunda kalmıyorsunuz.
 
Efsanevi Viking mücadelesine konu olabileceğimiz ve aynı zamanda farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz yapım gerçekten de dikkat çekici ortamlarda kendimizi bulabileceğimiz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda zaten seriden aşina olduğunuz yapılar yer alıyor ve bu yapılarla beraber farklı silahlarla ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Burada bildiğiniz üzere her silahın kendine özgü nadirlik seviyeleri bulunuyor ve ne kadar çok silahınız olursa onları istediğiniz şekilde kırabiliyor ve yeni parçalarla ve kaynaklarla beraber yeni silahlar üretebiliyorsunuz. Aynı zamanda bu silahların seviyesini ve nadirlik seviyesini geliştirebiliyor ve daha fazla etkileşimle beraber yeni silahlar satın alabiliyorsunuz.
 
 

Yine oyun içerisinde arka planda canlı bir dünyanın olduğundan bahsedebilir ve her bölge içerisinde bulunabileceğimiz ortamlarda NPC karakterlerinin bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Bu karakterler arasında tüccarlar, yan görevlere açılan karakterler ve daha fazlası yer alıyor. Tüccarlar içerisinde elbette elimize silahları alabiliyor, üstümüze zırhlar takabiliyor ve daha fazla detay ile beraber onlarla etkileşime girebiliyoruz. Bunun dışında yine yan görevler alabileceğimiz çeşitli ve ilgi çekici karakterler bulunuyor. Bu karakterlerle beraber de etkileşime girerek onların görevlerini yerine getirebiliyor ve hem paranın altının hem de yeni silahların sahibi olabiliyoruz.

Yapım içerisinde elbette yer yer farklı ortamlara giriş yaptığımızdan dolayı bazı bölgelerin yeşillik, bazı bölgelerin ise karlı olduğunu aktarabiliyor ve bu tarz çeşitliliğin gerçekten de oyun içerisinde güzel bir şekilde harmanlandığını aktarabiliyoruz. Bunun dışında oyun içerisinde gece ve gündüz döngüsü bulunuyor. Bu gece ve gündüz döngüsü ile beraber kendimizi bir yandan güneşi ile beraber ilerlerken diğer yandan ise gecenin o karanlığında ilerleyebileceğimiz bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Dolayısıyla yapımındaki bu dinamik gece ve gündüz döngüsüyle beraber görevlerimizi yerine getirebiliyor ve oturduğumuz yerde de bekleyebiliyoruz. Bunun dışında ana hikayeyi boyunca elbette oldukça uzun bir yapıyla karşı karşıya kalıyor ve oyuncular genel olarak oyunun uzunluğundan dolayı oyunu bir hayli eleştiriyor diyebiliriz. Çünkü oyun gerçekten de uzun bir yapıya bünyesinde barındırıyor ve bir yerden sonra da oldukça sıkıcı hale gelebiliyor gibi birçok oyuncu yorumunun olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 

Yine nihayetinde Steam Platformu üzerinde veya diğer taraftan oyuncuların ve kullanıcıların incelemelerinin bir hayli olumlu olduğunu aktarabiliyoruz. Bunun dışında elbette Steam Platformu üzerinde çok olumlu etiketine sahip olduğunu da aktarabiliyoruz. Bu sayede oyunun ne kadar çok oynandığını ve aynı zamanda ne kadar çok beğenildiğini görebiliyoruz. Dolayısıyla oynanması gereken oyunlar arasında bu yapım bulunuyor ve Epic Games Platformu üzerinde şu anda mega indirimlerin bulunduğunu söyleyebiliyor ve bu mega indirimleri kaçırmamanız gerektiğini aktarabiliyoruz. Dolayısıyla eğer bu oyuna adım atmak istiyorsanız ve bir süredir bekliyorsanız şu anda tam sırası diyebiliriz. Çünkü ilerleyen süreçte oyunun fiyatının daha da pahalı olabileceğini ve bu durumları göz önüne alarak oyunu kütüphanenize eklemeniz gerektiğini belirtebiliyoruz.

Kısacası, Epic Games indirimleri kapsamında Assassin's Creed Valhalla, 199 Türk Lirası gibi uygun bir fiyata sunuluyor. Oyunda, efsanevi bir Viking savaşçısı olarak oynayabiliyor ve serinin alışıldık açık dünyasında gezip keşifler yapabiliyorsunuz. Hem ana görevler hem de yan görevlerle ilerlerken, düşmanlara akınlar düzenleyebilir, bölgenizi genişletebilir ve egemenliğinizi pekiştirebilirsiniz. Eleştirmenler tarafından uzunluğu nedeniyle eleştirilse de, aksiyon ve macera dolu yapısıyla dikkat çekiyor. Oyuncular, Eivor karakteriyle zafer ve şan için savaşarak klanlarını geliştirebilirler. Son olarak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Aynı zamanda serinin diğer oyunlarla da bir göz atmanızda fayda var. Çünkü her biri farklı hikayeleriyle beraber ve farklı ortamlarıyla bizlerin karşısına çıkmaya devam ediyor
 
- Dead Island 2 (374 TL)
 
 

Kıyamet sonrası bir ortamda bulunduğumuz ve zombilerle beraber kapışabileceğimiz Dead Island 2, Epic Games indirimleri kapsamında 374 Türk lirasından karşımıza çıkıyor. Oyun oldukça ucuz fiyatlandırma ile bizlere sunulurken, normal fiyatının 700 Türk lirasını aştığını söyleyebiliriz. Dolayısıyla indirim dönemlerini takip etmeniz ve bu kapsamda oyunları satın almanız oldukça önemli. Bu sayede hem cebinizden tasarruf edebilir hem de daha fazla oyuna sahip olabilirsiniz. Böylece kütüphanenizi daha fazla oyun satın alarak genişletebilirsiniz.
 

Kıyamet sonrası zombi ortamında bulunduğumuz ve hayatta kalma deneyimiyle beraber zombilere karşı savaşabildiğimiz yapımda, elbette enfekte olmuş birçok düşmanın burada olduğunu ve zombilere dönüşen kasaba sakinlerinin nasıl duruma geldiğini deneyimleyebiliyoruz. Los Angeles sahillerinde dolanabildiğimiz ve zombilerle beraber şehir merkezine doğru inebildiğimiz yapımda, her bir zombi türünün farklı şekillerde bizlere saldırdığını ve her bir aksiyon dahilinde farklı kombolar gerçekleştirebileceğimizi aktarabiliriz.
 
Hayatta kalabileceğimiz farklı durumlara doğru evrilebileceğimiz ve en iyi zombi katili olabileceğimiz yapımda, salgının ardındaki gerçekleri açığa çıkarmak durumunda kalıyor ve burada tamamen hayatta kalma mücadelesine atılırken, karakter odaklı bir yapı ile de karşılaşıyoruz. Dolayısıyla aksiyon ve rol yapma deneyiminin yanı sıra, hayatta kalma deneyimini de bizlere sunan bu yapımda, gerçekten de yapabileceklerimiz oldukça önem arz ediyor. Bununla beraber, oyunda hızlı bir şekilde ilerlemeye başlıyor ve ana görevlerden hem de yan görevlerden kendi karakterimizi geliştirebiliyoruz.
 
Mega indirimler kapsamında oldukça ucuz fiyatlandırma ile karşılaştığımız bu yapımda, yukarıda bahsettiğimiz gibi Los Angeles sahillerine doğru ilerlemeye çalışıyor ve sahil bölgesinde istediğimiz şekilde zombileri kesip biçebiliyoruz. Yapım içerisinde zaten aksiyon ve macera unsurları bir hayli ön planda olduğundan dolayı elimize farklı donanımlar alabiliyor ve farklı silahlarla beraber düşmanların üstesinden gelmek durumunda kalıyoruz. Elimize alabildiğimiz bıçaklarla, satırlarla, sopalarla ve daha fazlasıyla beraber yer alabildiğimiz yapımda daha çok yakın dövüş silahları ile beraber haşır neşir olabiliyor ve istediğimiz şekilde düşmanların uzuvlarını, yani zombilerin kafasını, gövdesini, kollarını, bacaklarını ve daha fazla kısımlarını koparabiliyoruz. Şiddetin ve vahşetin üst düzeyde olduğu bu yapımda elbette kendimizi zombilerden sakınmak durumunda kalıyor ve ana görev boyunca ilerlediğimiz esnada ilgi çekici ana karakterlerle ve diğer karakterlerle karşılaşmak durumunda kalıyoruz.
 
 

Olağanüstü karakterlerle tanışabileceğimiz ve tonlarca silah sisteminin bulunduğu bu yapımda elbette hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş sistemi ile beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve istediğimiz şekilde bu menzilli dövüş sistemleri ile beraber de düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve düşmanlara uzaktan saldırabiliyoruz. Elimizdeki silahları ateşleyebileceğimiz tabancalardan makineli tüfeklere kadar farklı şekillerde elimize alabileceğimiz silahlarla beraber kendimizi donatabiliyor ve muhteşem kanlı detaylarla beraber sayısız zombi sürüsünü ortadan kaldırmaya çalışabiliyor ve zombilerin burada hem tekli hem de toplu, yani gruplar halinde bizlere saldırdığını deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla onları ortadan kaldırmak için hem elimizdeki yakın dövüş ve menzilli dövüş silahlarını kullanıyor hem de aynı zamanda ortaya atabileceğimiz bir bomba ile beraber de toplu bir şekilde düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekten de kullanabileceğimiz geniş kapsamlı bir silah kütüphanesi bulunuyor. Bu silah kütüphanesi ile beraber de kendimizi koruyup kollayabiliyoruz
.
En iyi zombi katili olabileceğimiz yapım içerisinde eşsiz bir korku deneyimi bizleri bekliyor. Yer yer bizleri ürküten bu yapım ile karşılaşmaya hazırlandığımız yapımda elbette etrafı keşfetmek oldukça önem arz ediyor. Çünkü bu tarz yapılarda siz de biliyorsunuz ki etrafı keşfetmek, etraftaki kaynakları toplamak ve keşfederken hem kendi sağlığımızı etkileyecek yani bonus sağlayacak unsurlar bulabiliyor hem de daha farklı silahlarla ve donanımlarla beraber de kendi yolumuza devam etmek durumunda kalıyoruz. Aynı zamanda keşiflerle beraber elbette çeşitli kaynaklar bulabiliyor ve bu kaynaklarla ve parçalarla beraber yeni üretimlere geçiş yapabiliyor ve elimizdeki silahları tamir edebiliyor veya daha farklı üretimler içerisine geçiş yapabiliyoruz. Sanatkarlık mekaniği sayesinde elimizdeki silahları onarabileceğimiz ve aynı zamanda yeni kaynaklarla daha farklı üretimler, yani parçalar üretebileceğimizi yapımda en iyi şekilde ilerlemek durumunda kalıyor ve düşmanları, yani zombileri burada dehşet verici yakın dövüş sistemleri ile beraber de ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz.

Yapım içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi hem ana görevlerden hem de yan görevlerden ilerleyebiliyor ve istediğiniz şekilde bu yan görevleri dalış yapabiliyor ve dilediğinizce gerçekleştirebiliyorsunuz. Elbette yan görevleri tamamlamak sizleri işte bonuslar ve çeşitli donanımlar, yani parçalar sağlayabiliyor. Dolayısıyla bunları da tamamlamak oyun içerisinde oldukça önem arz ediyor ve tamamladıktan sonra ise ana görevlere tekrar bir dalış yapabiliyorsunuz. Yan görevler içerisinde elbette ilgi çekici olayların ve olayların örgüsünün olduğundan da bahsetmek gerekiyor. Aynı zamanda burada dikkat çekici karakterlerle de tanışmanız mümkün.
 
 
 
Ölümcül bir virüsün Los Angeles sokaklarına yayıldığı yapım içerisinde elbette bu yayılan salgını nasıl ortadan kaldıracağımıza ve bunlara nasıl bir tedavi bulabileceğimize biz karar verebiliyoruz. Aynı zamanda bunun elbette çeşitli seçenekleri değerlendirebiliyoruz ve böylece hayatta kalma şansımızı arttırabiliyoruz. İlerlediğimiz esnada zorlu durumlar içerisinde kendimizi bulabiliyor ve çatışmalar mümkün olan en etkileyici şekilde bizlere sunuluyor diyebiliriz. Kanlı ve vahşi bir yapının bulunduğu bu yapımda elbette birinci şahıs bir kamera bakış açısıyla beraber ilerlemeye çalışıyor ve yapım içerisinde üçüncü şahıs bir kamera bakış açısının olmadığını aktarabiliyoruz. Dolayısıyla her bir unsuru doğrudan yakından görebiliyor ve gerçek hayatta olduğu gibi burada yapacağınız her hamlenin oldukça önemli olduğunu vurgulamak durumunda kalıyoruz.
 
Zombi sürüsünün içinden geçmek için elbette kendinize yollar açabiliyor. Bu yolları açmak için hem silahlarınızı hem de taktiksel zekanızı kullanmak durumunda kalıyor ve böylece siz de oyun içerisinde isterseniz düşmanları ezebiliyor, onları kırabiliyor, yakabiliyor, parçalayabiliyor ve daha fazla detay ile beraber yok edebiliyorsunuz. Ve böylece kendi yolunuzu açabiliyorsunuz. Gerçekçi bir sistemle beraber yer alabildiğimiz yapımda fizik sistemlerinin oldukça dikkat çekici bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyor ve ikonik konumlara doğru burada yer alabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde ilerlediğimiz her esnada farklı bölgeler bulunuyor ve bölgeler içerisinde çeşitliliğin ve manzaraların değişkenini söylemekte mümkün diyebiliriz.

Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor, her bölgenin kendine özgü atmosferlerinin, manzaralarının, zombilerinin ve daha fazlasının olduğundan da bahsetmemiz gerekiyor. Heyecan verici macera ile beraber ilerlemeye çalıştığımız yapımda yemyeşil banliyölerden sahillere, ormanlık alanlardan şehir kısımlarına kadar farklı bölgelere doğru geçiş yapabiliyor ve burada her geçiş beraber ikonik alanlarla kendinizi de görebiliyorsunuz. Ek olarak heyecan verici maceraları atılabileceğiniz yapımda her bölge içerisinde farklı zombi türlerinin olduğundan bahsedebilir ve bu zombileri ortadan kaldırmak için de yapacağınız her hamle oldukça önem arz ediyor.
 
Bazı zombiler elbette kolay bir şekilde ortadan kaldırılırken, bazı zombiler ise ne yazık ki zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırdığından dolayı elbette onunla beraber bir miktar uğraşmak durumunda kalıyor ve zamanımızı belli başlı alanda harcamak durumundayız. Dolayısıyla hem irili ufaklı düşmanların haricinde bir de burada patron savaşları diyebileceğimiz çeşitli düşmanlar yer alıyor. Bunları ortadan kaldırabileceğimiz silahları ise elbette kendi envanterimize atabiliyor ve böylece oyunda hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla düşmanların çeşitliliği ile beraber elbette yapacağımız hamlelerin değişkenlik gösterdiğini vurgulamak gerekiyor. Bununla beraber her düşmanın farklı şekillerde zayıf noktaları bulunuyor. Bu zayıf noktalarına hedef alırsak daha kolay bir şekilde onları ortadan kaldırabiliyor ve böylece yolumuza daha hızlı bir şekilde devam edebiliyoruz.
 
 
 
Örneğin, oyun içerisinde elbette zombileri kafasından hedef alırsak onları daha kolay bir şekilde ortadan kaldırabilir ve kafası kopan bir zombinin kolay bir şekilde yere düştüğünü ve yok olduğunu deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla koluna ve bacağına hedef aldığımız bu yapımda elbette zombilerin kolu veya bacağı koptuğu zaman yine de üzerimize geldiğini deneyimleyebiliyor ve doğrudan onun hedef bölgesine hasar verdiğimizde ise doğrudan yok olduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla doğru bir şekilde düşmanları ortadan kaldırmak temel hedefiniz olarak karşınıza çıkıyor ve oyun içerisinde zombi istilasının olduğunu söyleyebiliyoruz. Zombi kıyameti içerisinde yer aldığımız yapımda elbette gelişmiş parçalanma sistemi ile beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve gerçekçi zombi davranışlarıyla beraber buradaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. Mutasyona uğramış bu düşmanların elbette her biri kendi mutasyonlarına, saldırı stillerine ve daha fazla detaya sahip olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Durum böyle olunca her birinin kendine özgü yetenekleri, becerileri, saldırı stilleri ve daha fazlası yer almış bulunuyor. Düzinelerce zombi türünün bulunduğu bu yapımda elbette düşman çeşitliliğini gayet yeterli olduğunu aktarabiliyor ve genel olarak oyuncuların görüşlerinin olumlu olduğunu aktarabiliyoruz. Yine Steam sayfası üzerine bakacak olursak burada çoğunlukla olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabilir ve genel olarak serinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapım oyuncular tarafından sevildiğini söyleyebiliriz. Zombi istilası içerisinde yer alabildiğimiz, hayatta kalmanın yollarını arayabildiğimiz ve bu duruma bir çare bulmak için de elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz.
 
 

Düşmanların sürekli olarak üzerimize geldiği yapım içerisinde arka planda bir hikaye anlatıyor ve bu hikayenin kapsamının elbette nasıl olduğundan yukarıda bahsettik. Tamamen zombi kıyametin ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapabildiğimiz yapımda temel hikaye bunun etrafında dönüyor ve dikkat çekici hayatta kalan kurtulanlarla beraber buradaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Arka planda yer alan hikaye hem karakterler arası diyaloglarla beraber hem de ara sahnelerle bizlere aktarılıyor. Dikkat çekici çılgın karakterlerle tanışabileceğimiz adrenalin dolu bir hikaye ile beraber yer alabileceğimiz ve aynı zamanda 3 kişiye kadar oynanabilecek eşli oyun modu ile beraber ilerleyebileceğiniz yapımda elbette bu tarz oyunlarda böyle mod desteklerinin bulunması oyuncular açısından oldukça memnun edici bir gelişme. Dolayısıyla oyuna tek başınıza oynamak yerine arkadaşlarınızla beraber eşli bir şekilde oynamak ve görevleri bu şekilde tamamlamak daha zevkli bir deneyimin kapısını aralayabilir.
 
İstediğiniz şekilde hem tek oyunculu hem de eşli oyun modu ile beraber oyunu deneyimleyebilirsiniz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunda gerçekten de yapabilecekleriniz oldukça önem arz ediyor ve hayatta kalmak için burada elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz. Yakın dövüş silahlarıyla veya menzilli dövüş silahlarıyla beraber ilerleyebileceğiniz yapım bize genel olarak zorlu bir deneyime aktarıyor ve her bir oyuncu burada farklı strateji ve plan benimseyebiliyor.
 
- Far Cry 6 (249 TL) 
 
 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Far Cry 6, şu anda Epic Games indirimleri kapsamında oldukça ucuz bir fiyatlandırmayla karşımıza çıkıyor. Oyun, 249 Türk Lirası ile bizlere sunuluyor ve Çağdaş bir devrimci olarak mücadeleye katılmak durumunda kalıyoruz. Adrenalin dolu bölümlere ilerleyebileceğimiz ve aynı zamanda muhteşem mekanlara doğru geçiş yapabileceğimiz yapımda, yakın ve menzilli silahlarla ve dövüş silahlarıyla beraber ilerleyebiliyor ve istediğimiz şekilde mücadelemizi tam anlamıyla yapmaya çalışıyoruz. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca Yara adlı bir adada bulunuyor ve bu adayı dilediğimiz şekilde gezip tozabiliyoruz.
 
 
Çünkü oyun içerisinde geniş kapsamlı bir adanın bulunduğunu aktarabilir ve bu geniş kapsamlı adada yer aldığımız süre boyunca farklı görevlere doğru adım atabiliyoruz. Bu görevleri yerine getirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve ülkeyi zorba yönetim sarmalından kurtarmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak durumunda kalıyoruz. Özgürlüğe kavuşabileceğimiz, istersek tek başımıza istersek de işbirliği modunda oynayabileceğimiz bu yapım gerçekten de güzel bir deneyim bizlere sunuyor ve bu deneyimle beraber de elimizden geldiğince burada hayatta kalmaya çalışıyoruz. 
 
Far Cry serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkan Far Cry 6'da bildiğiniz üzere Anton Castillo'nun kanlı adamlarını takip eden oğlu Diego ile birlikte ilerlemek durumunda kalıyor ve yarı diktatör olarak karşımıza çıkıyor. Bu diktatör gerçekten de zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırdığından dolayı biz de bu diktatörü alt etmek için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Yapım içerisinde bizle mücadeleye katılmak için gerilla takımı içerisinde yer alıyor ve bu takımda elbette yapabileceklerimizle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyoruz. Zorbalıktan kaçınmadığımız ve aynı zamanda zalim rejim yönetimi ile beraber yer aldığımız yapımda yapacaklarımızla beraber gidişata yön verebiliyoruz.
 
Aynı zamanda bu yönetim unsurlarını elimizde bulundurduğumuzdan dolayı elbette kendi yolumuzu açmamız şart diyebiliriz. Ülkeye özgürlüğe kavuşturacak bir şekilde ilerlemeye çalıştığımız ve aynı zamanda gerilla mücadelesini atılabileceğimiz yapımda tüm oyunu istediğimiz şekilde tek başımıza veya işbirliği modu ile oynamak durumunda kalabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda gerçekten de böyle bir durumun ve desteğin söz konusu olması oldukça önemli. Çünkü tüm oyun boyunca istediğimiz şekilde arkadaşlarınızla beraber görevleri tamamlayabilir, tek başımıza olmaktan ziyade arkadaşımıza beraber sohbet ede ede onunla beraber görevleri yorumlaya yorumlaya ilerleyebilir ve daha zevkli bir oyun deneyimi elde edebiliriz. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda böyle destekler sunuluyorsa muhakkak işbirliği modu içerisinde arkadaşınızla beraber oynamanızı tavsiye ediyoruz.
 
 

En geniş Far Cry dünyasında yer alabildiğimiz yapımda rejime karşı savaşmak için elimizden geleni yaptığımız yapımda yaranın ormanlarına, sahillerine, başkentine ve daha fazlasını gezmek durumunda kalıyoruz. Bu bölge içerisinde istediğimiz şekilde at sırtında veya tekne ile beraber ilerlemek durumunda kalabiliyoruz. Bunun dışında elbette sular üzerinde ilerlemek adına Jet ski'lerle beraber ilerleyebiliyor ve yeni araçlarla beraber dünyayı keşfetmek durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde kullanabileceğimiz farklı farklı binek araçların olduğundan bahsedebiliyor ve bu binek araçları ile dilediğimiz şekilde kullanabiliyoruz. Açık dünyada gezip tozabileceğimiz, aynı zamanda tropikal bir cenneti keşfedebileceğimiz yapımda kanlı adamlarla beraber karşı karşıya kalıyor ve elimizden geldiğince bu dünya içerisinde hayatta kalmanın yollarını arayabiliyoruz. Parlak günlere çıkmanın hesabını yaptığımız yapımda sadece diktatörlük rejimi ile karşılaşmıyor, aynı zamanda insanların katliamı ile beraber de oyundaki yerimizi almak durumunda kalıyoruz. Hem insanların ölmesine son vermek hem de adayı istediğimiz şekilde özgürlüğe kavuşturmak tamamen bizim işimiz oluyor ve bu da yapacağımız hamlelere göre değişkenlik gösterebiliyor.

Çağdaş bir dünyaya ulaşmaya çalıştığımız yapımda kullanabileceğimiz yüzlerce silahın olduğundan bahsedebiliyoruz ve her daim yanımızda olacak köpek ile beraber de ilerleyişimize ekleyebiliriz. Burada sadece köpek değil, aynı zamanda timsah ile beraber de dostluk kurabiliyor ve aynı zamanda savaşların daha da keyifli olduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla yapımda gerçekten de savaş çeşitlerinin olduğundan bahsedebiliyor ve bu unsurlarla beraber istediğimiz gibi ilerleyebiliyor ve görevleri yaklaşımımızı tamamen biz belirleyebiliyoruz. Örneğin, bir alana ele geçirme görevini aldığımız zaman elbette bu göreve yaklaşımımızı tamamen bize belirleyebiliyoruz. Burada yer aldığımız süre boyunca istersen düşmanları tek tek arka planda gizlice indirebilir veya tamamen doğrudan aksiyona dalarak onları yok edebiliriz.
 
Bu durum tamamen bize ait olarak karşımıza çıkıyor ve kendi seçimlerimize beraber ilerleyebiliyoruz. Bu da oyunda yer alan çeşitli özgürlükler arasında bulunur ve oyuncular tarafından sevilen özellikleri bünyesinde barındırır. Tropikal bir cennet içerisinde yer aldığımız yapımda her bölge içerisinde farklı noktalara doğru ilerleyebilir ve farklı olarak keşfedebiliriz. Adayın her bölgesi içerisinde farklı bölgeleri keşfederken yeni kaynakların ve silahlara sahip olabiliriz. Oyunda etrafı keşfetmek ve etraftaki kaynakları toplamak oldukça önem arz ediyor. Dolayısıyla aynı zamanda adanın etrafında gizli noktalarının olduğundan bahsedebiliyor ve bu gizli noktaları açığa çıkarmak için de elbette keşif unsurlarını ön plana çıkarmamız lazım.
 

Zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennet olan Yara, diktatör Anton Castillo ve oğlu Diego tarafından demir yumrukla yönetiliyor. Bu zalim rejime karşı devrimci bir ayaklanma başlıyor.

Oyuncular, Yara yerlisi Dani Rojas olarak, rejimi devirmek ve ülkeye özgürlüğünü kazandırmak için bir gerilla mücadelesine katılıyor. Oyunu tek başına veya bir arkadaşla co-op modda oynayabiliyor. Castillo rejimine karşı savaşırken Yara'nın ormanlarını, sahillerini ve başkenti Esperanza'yı yürüyerek, at sırtında veya çeşitli araçlarla keşfetmek mümkün. Kullanılabilecek yüzlerce silah ve yanında olacak köpek Chorizo ile timsah Guapo gibi hayvan dostlar, savaşı daha keyifli hale getiriyor. Oyun çıktıktan sonra eklenen dört yeni özel operasyon, popüler temalı yeni ücretsiz çapraz görevler ve oyun hayranlarının istediği ek içerikler ve özellikler de deneyimlenebilir.

Dikkat çekici ortamlarda bulunabildiğimiz ve her ortamı istediğimiz şekilde keşfedebildiğimiz yapımda Elbette ek Paketlerin olduğundan da bahsedebiliyor ve oyun çıktıktan sonra eklenen 4 yeni operasyon sistemi ile beraber de karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu operasyonlarla beraber yeni görevleri doğru adım atmaya hazırlanıyor, popüler temalı ücretsiz içeriklerle beraber karşı karşıya kalabiliyor ve oyunu muazzam çeşitlilikle beraber oynamak durumunda kalıyoruz. Oyunda farklı şekillerde savaşlara atılabiliyor, zorbalıktan kaçınmıyor ve zalim rejim elbette indirilmek durumunda kalıyor. Oyun içerisinde tüm oyun boyunca tüm bu unsurlarla beraber uğraşmak zorunda kalıyor ve zalim rejime indirmek için elimizden geleni fazlasını yapmak durumunda kalıyoruz. Zamanın adeta geçmişinde takılıp kalan bir bölge içerisinde bulunduğumuz yapım, ülkeyi geçmiş parlak günlerine geri döndürme iddiasıyla beraber bir yönetim olsun bizlere sunulduğunu söyleyebiliyor ve bu zalim rejim elbette yapacaklarıyla beraber geri hiçbir zaman durmuyor.
 
Ayaklanmaya yol açan bu yönetim unsurları ile beraber yer aldığımız yapımda biz de Adana yerlisi olarak Dani Rojas karakteriyle oynamak durumunda kalıyor ve bu karakteri kontrol ederek elbette o karakteri temel özelliklerinden faydalanabiliyoruz. Karakterimizi beraber eğilebiliyor, oturabiliyor, çömelebiliyor, siperlerin arkasına dalabiliyor, mücadeleye katılabiliyor, ona görevlerden ilerleyebilir veya yan görevlere katılım sağlayabiliyoruz. Bu katılımlarla beraber istediğimiz şekilde dünyayı başına aşağıya dolanabiliyor, oynanış deneyimimizi kendimize göre özelleştirebiliyor ve burada her biri oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Çünkü burada farklı şekillerde görevleri yaklaşımınızı belirleyebiliyor ve kendi stratejinizi ve planınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan çeşitli özgürlüklerden birkaç tanesi diyebiliriz.
 
 

Dolayısıyla büyük bir mücadeleye atılabileceğiniz yapım içerisinde yüzlerce silah kullanabiliyor, alev makinelerinden makineli tüfeklere, roket atarlardan el bombalarına kadar oldukça farklı silahların burada olduğunu aktarabiliyoruz. Dilerseniz yakın dövüş silahları ile beraber de düşmanların üzerine gidebilirsiniz. Ancak bu yakın dövüş silahları elbette zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Çünkü düşmanların üzerine giderken elbette onların da boş durmayacağını görebiliyor ve yapay zekanın yeterli olduğunu aktarabiliyoruz. Bunun dışında hiçbir zorluktan kaçınmayan rejim ile beraber yer alabildiğimiz yapımda ülkenin demir yumrukla beraber yönetildiğini görebiliyor ve bu yüzden biz de bu yumruğa karşı elbette kendi yumruğumuzu sıkmak durumunda kalıyoruz.
 
Ek olarak oyunu bitirdikten sonra elbette yeni oyun Plus moduna geçiş yapabiliyor ve bu mod içerisinde yeni bir oyuna başlayabilir, aynı zamanda ana oyundan elde ettiğiniz kaynakların içeriklerin ve gelişimlerin tamamen bu moda aktarıldığını söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla yeni bir oyuna geçiş yapmak, yeni yerler keşfetmek ve ekstra zor modlarla beraber 4 yeni teçhizat slotu gibi içeriklerle beraber oyunu tekrardan deneyimleyebiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan diğer modlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor ve oyunu bir kez daha oynamaları açısından gerçekten güzel bir gelişme diyebiliriz.
 
Yara Adası içerisinde yer alan yerel halkın gerçekten de zor durumda olduğunu görebiliyoruz ve Yara Adası içerisinde milyonlarca oyuncuya katılmanın şu anda tam zamanı diyebiliriz. Çünkü oyun oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile beraber karşımıza çıkıyor.

Dolayısıyla bu oyunu şimdi satın alarak kütüphanemizi kalıcı bir şekilde eşleyebilir ve böylece oyuna dilediğimiz şekilde oynayabiliriz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca Elimizden geleni yapmaya koyularak biz de büyük bir Mücadeleye atılabilir ve kendi mücadelemizi burada verebiliriz.
 
 

Kısaca toparlayacak olursak: Ubisoft tarafından sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Far Cry 6, Epic Games indirimleri kapsamında 249 TL fiyatıyla oyunculara sunuluyor. Oyuncular, çağdaş bir devrimci olarak mücadeleye katılıyor ve adrenalin dolu bölümlerle ilerleyerek muhteşem mekanları keşfediyor. Oyunda çeşitli yakın dövüş ve menzilli silahlarla mücadele edebilir ve özgürce hareket edebilirler. Yara adasında geçen oyunda, geniş kapsamlı bir haritada çeşitli görevler tamamlanarak zorba yönetimi devirmek için çaba sarf ediliyor. Oyuncular, ister tek başlarına ister işbirliği modunda oynayarak bu deneyimi yaşayabilir ve özgürlüğe kavuşmaya çalışırken hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Far Cry serisinin en yeni oyunu olan Far Cry 6'da, oyuncular Anton Castillo ve oğlu Diego'nun diktatörlüğü altında yönetilen Yara adasında mücadele ediyor. Castillo'nun zalim rejimini devirmek için bir gerilla savaşçısı olarak oyuncular, bu diktatörlüğe karşı savaşmak ve ülkeyi özgürlüğe kavuşturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Oyunda, gerilla takımının bir parçası olarak çeşitli görevler üstleniyor ve zorbalıktan kaçınmayan bu zalim rejime karşı mücadele ediyorsunuz. Tek başına veya işbirliği modunda oynanabilen oyunda, oyuncular arkadaşlarıyla birlikte görevleri tamamlayarak daha keyifli bir deneyim yaşayabilirler. Bu işbirliği modu, oyunun daha eğlenceli ve etkileşimli hale gelmesini sağlıyor.
 
- Horizon Zero Dawn (224 TL) 
 
 
 
Dikkat çekici oyun tasarımı ve üst düzey görsellerle birlikte sunulan Horizon Zero Dawn şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 224 Türk Lirası ile karşımıza çıkıyor. Oldukça uygun bir fiyatlandırma ile sunulan bu yapım, oynanması ve mutlaka göz atılması gereken yapımlar arasında bulunuyor. Makinelerin yönettiği bir gelecekte bulunduğumuz ve bilim kurgu temasının ön plana çıktığı bu yapımda, Aloy adındaki bir karakteri kontrol ediyoruz ve kötü güçleri ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
 
Efsanevi bir görevle ilerleyebileceğimiz farklı bölgelere doğru adım atabilir ve aynı zamanda dünyayı keşfedebiliriz. Aksiyon ve macera içerikleriyle kendimizi yıkıcı güçlere karşı korumak durumunda kalıyoruz. Oyunda makineleri avlayabiliyor ve elimizdeki oku düşmanlara karşı savurabiliyoruz. Yapım içerisinde elimizdeki okla birlikte dikkatli bir şekilde ilerlemek durumundayız.
 
Düşmanlara karşı yaklaşımımızı tamamen biz belirleyebilir, istediğimiz takdirde gizlice, istediğimiz takdirde ise doğrudan aksiyona dahil olabiliriz. Böylece kendi deneyimimizi özelleştirip kişiselleştirebiliriz. Taktiksel saldırılarla düşmanlara karşı gelebilir ve çevre unsurlarını kendimize kullanabilir, aynı zamanda muazzam bir açık dünyayı keşfedebiliriz.
 
Yapım gerçekten de güzel bir deneyimi bizlere sunuyor ve dünyanın artık bizim değil, makinelerin hükmünde olduğunu deneyimleyebiliyoruz. Makinelerin yönettiği bir dünyada yer aldığımız süre boyunca efsanevi bir görevi üstlendiğimizi aktarabiliyor ve bu görevlerle gidişata yön vermek durumunda kalıyoruz.
 
Yabani bir açık dünyada bulunduğumuz yapım içerisinde etrafımızdaki dünyayı keşfetmek için elimizden geleni yapıyoruz. Oyunun görsel kalitesinin gerçekten güzel bir şekilde bizlere sunulduğunu ve oyuncular tarafından bir hayli beğenildiğini aktarılabiliriz. Oyuncular oyuna girdikten sonra güzel bir görünüme ve atmosfere sahip bir yapım olduğunu direkt olarak söylüyor. Ancak diğer taraflarda elbette bazı eleştirilerin de olduğunu aktarıyoruz.

Görsellik ve animasyonlar açısından gerçekten üst düzey bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunda her bir bölge içerisinde kendimizi farklı atmosferler dahilinde buluyor, farklı manzaralara doğru bir bakış atabiliyor ve her bölgede farklı Düşmanların bizlere sunulduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca tüm bu güzellikleri açığa çıkarmak için ilerlemek durumunda kalıyor, açık dünyayı dilediğimiz şekilde keşfedebiliyor ve kabilesinden dışlanmış geçmişini bilmek isteyen genç bir avcı ile burada ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
 

Karakterimizin elbette geçmiş yaşantısında neler olup bittiğini öğrenebildiğimiz aynı zamanda hikaye açısından da üst düzey bir yapıyla karşı karşıya kaldığımız oyunda kendi taktiklerimizi geliştirebiliyor ve aynı zamanda arka planda yer alan hikayenin hem karakterler arası diyaloglarla hem de arka planda yer alan sinematiklerle bizlere aktarıldığını söyleyebiliyoruz.
Rakip kabilelere taktiksel saldırılar gerçekleştirebildiğimiz ve sürekli olarak belli bölgelere geçiş yaptığımız yapımda kendimize sürekli bir şeyler denerken görebiliyor ve karakterimizi burada hayatta tutmak tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda taktiksel açıdan gerçekten de üst düzey bir yapının yer aldığını söyleyebiliriz.
 
Örneğin bir bölge içerisinde düşman topluluğunu görüyor ve o topluluğu ortadan kaldırmak için sağda solda çevre unsurlarını kullanmak durumunda kalıyoruz. Hangi taktiklerle beraber bölgeye giriş yapacağımızı tamamen biz belirleyebiliyor ve kendi taktiklerimizi ve planlarımızı oyuna dahil ederek o topluluğu ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Dolayısıyla bu tarz planlamalarla beraber her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Bu da oyunda yer alan özgürlükçü unsurlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor ve oyunda bu gibi deneyimlerle beraber kendinize özgü bir bakış açısı getirebiliyor ve kendi taktiklerinizle ilerlemek durumunda kalıyorsunuz.

Ödüllü aksiyon macera sistemi içerisinde yer aldığımız süre boyunca elbette yeni diyarlara doğru ilerlemeye çalışıyor ve her yeni Diyar içerisinde farklı ortamlarla atmosferlerle düşman çeşitliliğiyle ve daha fazlasıyla beraber karşı karşıya kalabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda birden fazla Diyar bulunduğundan dolayı elbette etrafı gezmek etrafı keşfetmek ve daha fazlasıyla beraber haşır neşir olmak oldukça ilgi çekici bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla oyuncular burada her bölgeye doğrudan ilerlemek durumunda kalıyor ve ilgi çekici bölgelere geçiş yapacağını bildiğinden dolayı elbette merak duygusunu da bir hayli ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede farklı bölgelere doğru ilerlemek için merakınızı gidermeye çalışıyor, doğrudan o bölgelere doğru geçiş yapmak istiyor ve kendinizi bu şekilde eğlenceli bir deneyim içerisinde buluyorsunuz.

Bu da biliyorsunuz aynı zamanda oyunda elbette karakterimizin farklı farklı yetenekleri ve becerileri bulunuyor. Yetenekleri ve becerileri istediğimiz şekilde teknoloji ağacı içerisinden geliştirebiliyor ve böylece kendimize karakterimizi adayabiliyor, aynı zamanda karakterimize farklı şekillerde geliştirirken yeteneklerinden ve becerilerinden faydalanmak durumunda kalıyoruz. Bu sayede oyunda yer aldığımız süre boyunca hem karakterimizi geliştirirken hem de yetenekleriyle beraber haşır neşeli olurken düşmanları nasıl davranacağımıza da tamamen biz karar verebiliyoruz ve hangi yetenek üzerinde usta olmak istiyorsak o yetenek üzerine gidebiliyor ve onu oyun içerisinde doğrudan kullanabiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz detaylar elbette sizin seçimlerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor ve böylece kendi deneyimlerinizi özelleştirebiliyorsunuz.
 
 
 
Farklı ortamlara doğru geçiş yaptığımız yabani ve tehlikeli açık dünya içerisinde eşsiz makinelerle ve rakip kabilelerle beraber karşı karşıya kalıyor ve onları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Oyunda dünyanın artık bizim olmadığına ve aynı zamanda makinelerin topraklarda kol gezdiği bir yapıyla karşı karşıya kalıyor ve insanoğlunun artık egemen ırk olmadığı bir dönemde Aloy adlı karakterimizle beraber ilerlemek durumunda kalıyoruz. Kaderimizi keşfetmek için genç bir avcı ile beraber yola çıktığımız yapım içerisinde doğanın unutulmuş bir medeniyet olduğunu ve aynı zamanda harabelerle beraber ön plana çıkan bir yapıyla bulunduğunu söyleyebiliriz.

Oyunda elbette ek paketlerin, genişleme içeriklerinin ve daha fazlasının olduğundan bahsedebiliriz. Ek paketlerle beraber yeni silahlara, makinelere, yeteneklere, diyarlara ve daha fazlasına erişim sağlayabiliyor ve böylece kendinizi daha da gelişmiş bir yapı ile karşı karşıya buluyorsunuz. Bu da biliyorsunuz, oyunda yer alan ek içerikler olarak karşımıza çıkıyor. Bunları denemenizde fayda var diyebiliriz.

Doğanın unutulmuş Medeniyetleri arasında gezip tozabildiğimiz yemyeşil Ormanlardan ilki harabelere kadar farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz ve Kıyamet sonrası bir ortamda yer aldığımız yapımda insanlığın direniş için burada ilkel Avcı rolüne girdiğini görebiliyor ve bu rollerle beraber aslında kabile hayatının burada başladığını deneyimleyebiliyoruz. Bir yandan insanlık gerçekten de geriye gitmiş bir şekilde bizlere sunuluyor ve medeniyetin aslında burada sıfırlandığını söyleyebiliyoruz. Yeni yabani hayata alışmaya çalıştığımız ve güçlü makinelerin buralara hakim olduğu yapım içerisinde bilinmeyen bir kökene sahip olarak korkusuz bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyor ve aynı zamanda bu mekaniklerin hangi ırka dayandığı ve nerelerden geldiğini merak ediyoruz. İşte biz de bu noktada devreye giriyor ve o makineleri ortadan kaldırmak ve makinelerin nereden geldiğini öğrenmek istiyoruz. Makineler tarafından gasp edilmiş bir dünyada bulunduğumuz yapımda elbette sağda solda bu makineleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve akabinde ise bu makinelerle beraber hızlı bir şekilde yolumuza devam edebiliyoruz.

Bunun dışında oyun içerisinde elbette irili ufaklı makinelerin haricinde bir de devasa makineler bulunuyor. Bunları ortadan kaldırmak için elbette zorlu bir mücadeleye katılmak durumunda kalıyor ve o makineler aslında boss savaşları olarak bizlere sunuluyor. Dolayısıyla onları ortadan kaldırmak için elbette farklı taktikler benimseyebiliyor, onlara saldırılarını öğrenmek yani ezberlemek oldukça önem arz ediyor ve öncelikle onların saldırılarını öğrenebiliyor ve akabinde ise saldırılardan kaçarak kendimizi karşı atağa geçirebiliyoruz. Bu sayede düşmanlara karşı hızlı bir şekilde galip gelebiliyor ve patron savaşları ile karşı karşıya kaldığımız esnada sürekli olarak onları hamlelerini boşa çıkarabiliyoruz. Bu taktiklerle beraber düşmanlar ortadan kaldırılabiliyor ve saldırılardan kaçındığımız esnada elimizden geleni yaparak düşmanlara boyun eğmiyoruz.
 
 

Avlanma bölgelerinin bulunduğu yapımda elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve bu bölgelerde farklı makine türlerine karşı çeşitli savaş taktiklerini ön plana çıkarmaya hazırlanıyoruz. Oyunda denememiz gereken farklı taktikleri bu avlanma bölgeleri içerisinde deneyebiliyor, buralarda sürekli olarak düşman makinelerin olduğunu söyleyebiliyor ve Arena tarzı bölgelerde sınırlı süreli mücadelelerin burada bulunduğunu aktarabiliyoruz. Avlama bölgesi içerisinde elbette bazı sınavlar bizleri bekliyor ve bu sınavları tamamlayarak çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyor ve en az 3 güneş işareti kazanıp burada farklı loncalara karşı erişim hakkı kazanabiliyoruz. Avcılar loncasına erişim hakkı kazanabileceğimiz yapım içerisinde hem avlanma bölgelerinin hem de haydut kamplarının olduğunu söyleyebiliyoruz. 
 
Avlanma bölgelerinin içeriğinden farklı olarak Haydut kampları çok sayıda insan düşmanla beraber karşılaşacağımız bir mücadeleyi bizlere sunuyor ve savaş bölgelerinin bu kısımlarda olduğunu aktarabiliyoruz. Bu kampları temizlemek elbette yerleşim yerlerinin kurulmasına ve bir tüccarın veya değerli bir hızlı seyahat noktasının eklenmesini sağlıyor. Dolayısıyla oyun içerisinde bu bölgeleri temizleyerek en iyi deneyimi elde edebiliyor ve hızı seyahat noktasını bu sayede açabiliyorsunuz. Aynı zamanda buralar düşmanlardan arındırdığınızdan dolayı elbette tanıdığınız karakterler ve dost müttefikler yanınıza gelmek durumunda kalıyor ve böylece buraları tamamen temize çıkarabiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan ilgi çekici detaylar arasında bulunuyor.

Dünyanın artık bizim olmadığı yapım içerisinde elbette bunların dışında gözetleme noktalarının olduğundan da bahsedebiliyoruz. Bu gözetleme noktaları kadim geçmişin adeta bir kalıntısı olarak bizlere sunuluyor ve belirli bölgelere bu gözetleme noktalarının bırakıldığını söyleyebiliyoruz. Kadim dünyayı bir bakış atabileceğiniz bu noktalarla beraber etrafı tarayabiliyor, yaratıcının hikayesinden bir bölüme geldiğini açabiliyor ve tüm bunları aslında bir notebook menüsü üzerindeki toplanabilir sekmesinde okuyabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu da oyunda yer alan farklı içeriklerden bir tanesi ve bununla beraber dünya hakkında daha fazla deneyim elde edebiliyor ve bu deneyiminizi de kendinize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
 

Bunun dışında yapım içerisinde toplanabilir eşyalar bulunuyor. Bu eşyalar arasında çiçekler, figürler ve antik eşyalar yer alıyor. Tamamlanan setlerle beraber elbette farklı medeniyetler hakkında bilgi sahibi olabilir ve arka planda bulunan hikayelerle beraber kendinizi ön planda çıkmış hissedebiliyorsunuz. Bunlarla beraber topladığınız setleri koleksiyonculara satabiliyor ve çeşitli ödüller karşılığında da farklı içerikler satın alabiliyorsunuz.

Son olarak oyun içerisinde elbette farklı görev içerikleri yer alıyor ve bu görevleri tamamlayarak oyunun ana hikayesinden veya yan görevlerinden ilerleyebiliyorsunuz. Yan karakterlerden görevleri aldığınız esnada farklı içeriklerle karşı karşıya kalıyor ve kendinizi farklı bölgelerde bulabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
- Dying Light 2 Stay Human (542 TL)
 
 

Zombi dünyasında hayatta kalabileceğiniz yeni bir oyun olarak karşımıza çıkan ve üst düzey bir hayatta kalma mücadelesini bizlere sunan Dying Light 2 Stay Human şu anda Epic Games Mega indirimleri kapsamında 542 Türk Lirası ile karşımızda bulunuyor. Oyun içerisinde açık bir dünya yer alıyor. Bu açık dünya içerisinde istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor, hayatta kalma unsurlarıyla beraber ön plana çıkan yapıyla karşı karşıya kalıyoruz ve ek olarak burada yapacaklarımızla beraber zombilerin üstesinden gelmek durumunda kalıyoruz. İlk oyunla beraber bildiğiniz üzere gerçekten de güzel bir ivme yakalayan seri, devam oyunuyla beraber de taçlandırılıyor ve genel olarak oyuncular tarafından sevildiğini aktaralım.
 
 
İlk oyundaki olayların üzerinden 20 yılın geçtiği ve diğer hayatta kalanlarla beraber yer aldığımız yapımda hem ana görevlerden hem de yan görevlerden ilerleyebiliyor ve ek olarak burada istediğimizi gerçekleştirebiliyoruz. Oyun şu ana kadar çıkışı ile beraber ondan fazla güncelleme almış durumda ve sunduğu avantajlarla beraber oyunun keyfini çıkarabiliyorsunuz.
 
Zaten Epic Games kapsamında yer alan sürümün tüm güncellemeleri içerdiğini ve ek paketlerin de burada yer aldığını aktarabiliyor ve istediğiniz içeriği burada deneyimleyebiliyorsunuz. Daha fazla cephane içeriğiyle, oynanış unsurlarıyla ve dövüş sistemleriyle yer alabileceğiniz yapımda, her yapacağınız hamlenin oldukça önemli olduğunu aktarabiliyor ve burada insan kalmak için elimizden geleni fazlasını yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Yapım içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi ilk oyundaki olayların üzerinden 20 yılın geçtiğini söyleyebiliyor ve burada yapacağımız hamlelerle en iyi deneyimi elde etmek için hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Virüsün galip geldiği bir dünyada yer aldığımız yapımda elbette hayatta kalmanın yollarını aramak her bir oyuncu için farklı bir deneyimi beraberinde getiriyor. Dolayısıyla insanlığın yavaş yavaş öldüğü ve virüsün galip geldiği bu yapımda zombi virüsünün harap ettiği topraklarda bulunuyor ve her toprak içerisinde farklı deneyimlerin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Oyunda açık bir dünyanın yer aldığını ve bu açık dünya içerisinde gezip tozarken elbette farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor ve her ortam içerisinde farklı oynanış unsurlarıyla ve atmosferlerle de karşı karşıya kalabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde gerçekten de üst düzey bir açık dünya deneyiminin bizlere sunulduğunu söyleyebiliyor ve hem ana görevlerden hem de yan görevlerden oyun içerisinde ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
 

Yapım boyunca elde ettiğimiz avantajlarla beraber elbette zombilerin üstesinden gelmek için farklı şekillerde yol alabiliyor, virüsün galip geldiği ortamlarda tüm zombileri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve burada irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları diyebileceğimiz devasa zombilerin olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyun boyunca bu düşmanlarla karşı karşıya kalırken elbette elimizdeki silahlara güvenmek durumunda kalıyor ve aynı zamanda karakterimizin burada parkur unsurları konusunda gerçekten de üst düzey bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla bir yandan zombilerden kaçarken diğer yandan ise kendimizi burada saklamak durumunda kalıyor ve ana görev dahilinde hikayenin nereye gideceğini oldukça merak ediyoruz.
 
Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca tüm bu unsurların tadına çıkarırken elbette kendimize de bir nevi şans dilemek durumunda kalıyoruz. Çünkü oyunda ilerlediğimiz olayların meydana geldiğini ve akabinde ise zombilerin bir anda üzerimize çullandığını söyleyebiliyoruz. Yine yapımda yer aldığımız süre boyunca ilk oyunda olduğu gibi zombilerin gündüz boyunca daha sakin olduğu gece boyunca ise daha agresif olduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla işlerinizi gündüz halletmeniz oldukça önem arz ediyor ve tüm bu hamlelerle beraber elinizden geleni yaparak gece boyunca ne yazık ki iş yapmamanız gerektiğini tekrar tekrar vurgulamak gerekiyor. Çünkü gece boyunca gerçekten de agresif zombilerle karşı karşıya kaldığınız anda onlara karşı hiçbir şey yapamayacağınız anlamına da geliyor. Yüksek yerde olsanız bile zombilerin bir anda çatılara bile tırmandığını deneyimleyebiliyorsunuz.

Açık dünyaya gezip tozabileceğiniz ve açık dünya içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğiniz ve her bölge içerisinde farklı atmosferlerin, ortamların, düşman çeşitliliğinin, zombi türlerinin ve daha fazlasını yer aldığı yapımda etrafı keşfetmek, etrafta neler olup bittiğini öğrenmek oldukça önem arz ediyor. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki etrafı keşfederken elbette yeni kaynakların ve silahların sahibi olabiliyor, aynı zamanda bu sayede envanterinizi geliştirebiliyor ve genişletebiliyorsunuz. Bu sistemlerle beraber yer alabildiğiniz yapımında elbette etrafı keşfetmek, sandıkları açmak ve daha fazla detay ile beraber zombileri yağmalamak oldukça önemli. İlk oyunda da aynı şekilde sağda solda bulunan kasaları açmak durumunda kalıyor ve her kasanın farklı şekilde açılış animasyonundan ve zorluğun olduğundan bahsedebiliyoruz. Yine bu oyun içerisinde de elimizdeki araçlarla beraber açabileceğimiz ve üst düzey bir yapı ile karşılaşabileceğimiz sandıkların olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 
 
Yapım içerisinde dövüşlerin oldukça yaratıcı olduğunu ve aynı zamanda insan kalmaya çalıştığımız yapımda ana görev serisinin haricinde bir de yan görevler bulunuyor. Bu yan görevler elbette hayatta kalanlarla yani kurtulanlarla beraber daha iyi bir etkileşime girmenin yolunu temsil ediyor. Bununla beraber kendimizi farklı karakterlerle ve ilgi çekici ortamlarda bulabiliyoruz.
 
Binalara doğru tırmanabileceğimiz, koşup çatıdan çatıya atlayabileceğimiz ve daha fazla detay ile beraber karakterimizi kontrol edebileceğimiz yapımda karakterimizin usta bir parkur koşucusu olduğunu aktarabiliyoruz. Bu yeteneği ile beraber çatıdan çatıya doğru hızlı bir şekilde atlayabiliyor, çatılara doğru hızlı bir şekilde tırmanabiliyor ve kendimizi parkur boyunca hızlı bir ivme yakalattırabiliyoruz. Dolayısıyla burada yer aldığımız süre boyunca düşmanların yani zombilerin ensesinden kaçmak durumunda kalıyor ve aynı zamanda burada insan düşmanlardan da bahsedebiliyoruz. Kaçak göçek bir hayat yaşadığımız yapım içerisinde elbette yapacağımız hamlelerle beraber zombilerin üstesinden gelmek durumunda kalıyor ve oyun içerisinde hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahlarıyla beraber hayatta tutunmaya çalışıyoruz.

Örneğin, yapım içerisinde istediğiniz şekilde yakın dövüş silahlarından kılıçları, palaları, bıçakları ve daha fazlasını alabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra tabancalardan makineli tüfeklere ve oradan da keskin nişancı silahlarına kadar farklı şekillerde silahları elinize alabiliyor ve ona göre kendi stratejinizi ve planlarınızı belirleyebiliyorsunuz. Oyun içerisinde görevleri karşı yaklaşımınızı aynı şekilde tamamen siz belirleyebiliyor ve bir bölgeye doğru girerken elbette istediğiniz şekilde gizlilik odaklı bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyor veya doğrudan aksiyona dahil olmak isterseniz ona göre de kendi geçişinizi sağlayabiliyorsunuz. Bunun dışında oyunda elbette düşmanları tek tek arkadan gizli gizli öldürmeye hazırlanabiliyor veya doğrudan aksiyona dahil olarak ortalığın kaosa sürüklenmesini isteyebiliyorsunuz. Bu durum tamamen sizin bakış açınıza ve planlarınıza göre değişkenlik gösterebiliyor ve sizde en iyi atışınızı bu sayede yapabiliyorsunuz. Bu özelliklerle beraber her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan çeşitli özgürlükler arasında bulunuyor ve bu özgürlüğü istediğiniz şekilde değerlendirebiliyorsunuz.
 
 

Zombilerle dolu bir hayat içerisinde yer aldığımız süre boyunca Kıyamet sonrası bir dünyada yer alıyor ve insanlığın burada sonsuza dek silineceği korkusuyla beraber yaşamak durumunda kalıyoruz. Oyunda elbette yukarıda bahsettiğimiz gibi kaçak göçek bir hayat yaşamaya başlıyor ve akabinde ise çeşitli görevleri yerine getirmek durumunda kalıyoruz. Bir yandan virüsün seyrini değiştirecek ilaçların bulunmasını sağlayabileceğimiz yapım içerisinde geride bıraktığımız kız kardeşimizin bulunmasında da rol oynamak durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde arka planda yüzleşebileceğimiz oldukça fazla unsurun olduğundan bahsedebiliyoruz.

Oyun içerisinde şehir sokaklarında istediğimiz gibi dolaşabiliyor, ganimet arayabiliyor, binadan binaya atlayabiliyor ve çatılarda özgürce koşturabiliyoruz. Ancak yukarıda yine bahsettiğimiz gibi geceleri hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyor ve burada tetikte olmamız gerekiyor. Her gün batımında canavarlar sokakların kontrolünü ele geçirebiliyor ve biz de burada düşmanları toplu bir şekilde ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Burada zombileri istediğimiz şekilde tuzağa düşürebiliyor, suların üzerine elektrik vererek onları çarpabiliyor ve daha fazla detay ile beraber çevre unsurlarını kendi lehimize kullanmak durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla da yapım içerisinde yer aldığı süre boyunca istediğimiz gibi ilerlemek durumunda kalıyor ve kendi stratejimizi ve planımızı oyuna dahil ederek oyunda farklı bir deneyim elde edebiliyoruz. Bu deneyimle beraber de kendi stratejimizi oyuna dahil edebiliyor ve böylece oyundan güzel bir verim alabiliyoruz.
 
İnsanlığın yavaş yavaş öldüğü ve gündüzün yaşayanların, gecenin ise ölülere ait olduğu bir dünyada yer aldığımız yapımda, insanlığın son kalelerinden biri olan Villedor şehri içerisinde yer alıyoruz. Burada yer aldığımız süre boyunca insanlık sürekli olarak umut içerisinde yaşamak durumunda kalıyor. Çünkü tek umudumuzun umut etmek olduğu bir yapım içerisinde bulunduğumuzu aktarabiliyoruz. Hayatın devam ettiği ve görünüşte her şeyin yolunda olmadığı yapım içerisinde gün batımına kadar son ışık yüzmesi ile beraber şehrin korkunç yansımasıyla karşı karşıya kalabiliyor ve sakinlerin burada kasvetli iç mekanlarıyla da karşılaşabiliyoruz. Dolayısıyla tüm dövüşlerin kazanılmadığı ve bazı durumlarda ise kaçmak durumunda olduğunuz bu yapımda elinizden geleni yapmaya koyularak hızlı bir şekilde kaçmak durumunda da kalabiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan çeşitli unsurlar arasında yer alıyor. Yani her savaşı kazanamadığınız gibi aynı şekilde kaçmakta da hayatta kalmanın bir parçası olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 

Acımasız ve yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz yapımda tehlikeli bir dünyada hayatta kalmak için elbette farklı şekillerde stratejiler ve planlamalar benimseyebiliyoruz. 4 gezgin karakterden bir tanesini kullanabileceğimiz ve her bir karakterin birbirinden farklı özellikleri sahip olduğu bu yapımda en fazla 3 oyuncu ile beraber takım kurabiliyor ve hayatta kalma şansımızı bu şekilde artırabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunu istediğiniz şekilde tek oyunculu veya işbirliği modu içerisinde oynayabiliyor ve bu modla beraber daha fazla verim alabiliyorsunuz. Zaten bir oyun içerisinde eşli oyun modu desteği bulunuyorsa muhakkak arkadaşınızla beraber oynamayı denemek ve oynamak daha eğlenceli bir deneyimin kilidini açabiliyor. Dolayısıyla hayatta kalma teması içerisinde zombi türünün olması ve bu açık dünya içerisinde hem ana görevlerle hem de yan görevlerle beraber arkadaşlarınızla beraber oyun oynamak gerçekten de güzel bir deneyimin kilidini aralıyor diyebiliriz. Dolayısıyla bu oyuna da aynı şekilde arkadaşlarınızla beraber oynamanızı tavsiye ederiz.

Hikayeyi birlikte çözebileceğiniz ve aynı zamanda kendi bölgenize geçiş yapabileceğiniz yapımda meydan okumalara katılabiliyor, arkadaşlarınızla aranızda çeşitli meydan okumalar yapabilir ve burada elinizden geldiğince şehrin sokaklarını kasıp kavurmaya çalışabiliyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
- Circus Electrique (110 TL)
 
 
 
Ücretsiz Olarak Sunuldu: Bu sürükleyici sıra tabanlı rol yapma oyunu, geçtiğimiz haftalarda Epic Games'te tamamen ücretsiz olarak sunuldu.

Etkileyici Atmosfer: Oyun, SteamPunk unsurlarıyla harmanlanmış güzel ortamlar ve manzaralar sunuyor.

Hikaye Odaklı: Oyun, sizi Londra'nın gizemlerini çözmeye ve şehri kurtarmaya yönlendiren sürükleyici bir hikayeye sahip.

Anormal Londralılar: Sıradan Londralılarla anormal Londralılar arasında bir savaş var ve siz bu savaşın tam ortasında kalıyorsunuz.

Taktik Savaşlar: Oyun, becerilerinizi ve stratejinizi test edecek zorlayıcı taktik savaşlara odaklanıyor.

Benzersiz Deneyim: Her oyuncu, kendi taktiklerine ve tercihlerine göre özelleştirilebilen benzersiz bir deneyim yaşayabilir.

Bu heyecan verici sıra tabanlı rol yapma oyunu, önümüzdeki hafta Epic Games'te tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Bu, oyunu denemek ve bu eşsiz deneyimi yaşamak için mükemmel bir fırsat. Oyun, SteamPunk unsurlarıyla harmanlanmış güzel ortamlar ve manzaralar sunuyor. Londra'nın sokaklarını keşfederken kendinizi atmosferin içine çekilmiş hissedeceksiniz.
 
 
Oyunun hikayesi sizi Londra'nın gizemlerini çözmeye ve şehri kurtarmaya yönlendiriyor. Sıradan Londralılarla anormal Londralılar arasında bir savaş var ve siz bu savaşın tam ortasında kalıyorsunuz. Bu gizemi çözmek ve şehri kurtarmak için becerilerinizi ve zekanızı kullanmanız gerekecek. Oyun, becerilerinizi ve stratejinizi test edecek zorlayıcı taktik savaşlara odaklanıyor. Her savaş benzersizdir ve kazanmak için dikkatli planlama ve doğru yürütme yapmanız gerekir.
Her oyuncu, kendi taktiklerine ve tercihlerine göre özelleştirilebilen benzersiz bir deneyim yaşayabilir. Farklı karakter sınıfları ve becerileri arasından seçim yapabilir ve kendi oyun tarzınızı oluşturabilirsiniz. Eğer sürükleyici bir hikaye, güzel ortamlar ve zorlayıcı taktik savaşlar içeren bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kaçırmayın. Oyun önümüzdeki hafta Epic Games'te tamamen ücretsiz olarak sunulacak, bu nedenle denemek için mükemmel bir zaman.
Hikaye Odaklı Rol Yapma: Oyun, sıra dışı bir hikayeye ve hikaye odaklı rol yapma unsurlarına sahip.
 
 

Kısmen Taktik, Kısmen Sirk Yönetimi: Oyun, taktik ve sirk yönetimi unsurlarını bir araya getiren benzersiz bir oynanışa sahip. Büyüleyici Ortamlar: Oyun, keşfedilecek büyüleyici ortamlar ve farklı atmosferler sunuyor. Gizemli Katiller: Sıradan Londralılar bilinmeyen bir nedenden dolayı katillere dönüşüyor ve bu katilleri durdurmak size kalıyor. Karakter Seçimi ve Özelleştirme: Farklı yeteneklere sahip yetenekli oyunculardan oluşan bir ekip kurabilir ve onları kendi tarzınıza göre özelleştirebilirsiniz. Takım Yönetimi: Ekibinizi yönetmek, onları eğitmek ve şehri kurtarmak için stratejiler geliştirmek zorundasınız. Farklı Yetenekler: Oyun, farklı beceriler ve yetenekler kullanmanızı gerektiren çeşitli görevler sunar. Benzersiz Deneyim: Her oyuncu kendi stratejisini ve oyun tarzını geliştirerek benzersiz bir deneyim yaşayabilir.

Bu oyun, sıra dışı hikayesi ve ilgi çekici oynanışıyla sizi saatlerce eğlendirecek bir rol yapma oyunudur. Oyun, sizi Londra'nın gizemli sokaklarında bir maceraya sürüklüyor ve şehri kurtarmak için elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Oyunun hikayesi, sıradan Londralıların bilinmeyen bir nedenden dolayı katillere dönüştüğü gizemli bir olay etrafında dönüyor. Bu katilleri durdurmak ve şehrin kontrolünü yeniden ele geçirmek size kalıyor. Bunu yapmak için farklı yeteneklere sahip yetenekli oyunculardan oluşan bir ekip kurmanız ve onları kendi tarzınıza göre özelleştirmeniz gerekiyor.

Oyunun oynanışı, taktik ve sirk yönetimi unsurlarını bir araya getiriyor. Ekibinizi yönetmek, onları eğitmek ve şehri kurtarmak için stratejiler geliştirmek zorundasınız. Ayrıca, farklı beceriler ve yetenekler kullanarak çeşitli görevleri tamamlamanız gerekiyor. Her oyuncu kendi stratejisini ve oyun tarzını geliştirerek benzersiz bir deneyim yaşayabilir. Oyun, farklı becerilere ve yeteneklere sahip çok çeşitli karakterler sunar, bu nedenle kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Londralıların Saldırısı: Oyun, Londralıların birdenbire kontrolden çıkarak şehre saldırmaya başlamasıyla başlıyor. Acımasız Katilleri Durdurun: Oyuncular, bu acımasız katilleri durdurmak ve şehri kurtarmak için bir ekiple birlikte çalışmalıdır. Güçlü Adamlar, Ateş Üfleyiciler ve Palyaçolar: Oyuncular, sirkte güçlü adamlar, ateş üfleyiciler ve palyaçolar dahil olmak üzere birçok farklı düşmanla savaşmalıdır. Sanatçıları Kurtarın: Oyuncular sadece katilleri durdurmakla kalmaz, aynı zamanda diğer sanatçıları da kurtarmak zorundadır. Benzersiz Yeteneklere Sahip Kahramanlar: Her karakterin kendine özgü yetenekleri ve becerileri vardır.
 
 

Sıra Tabanlı Taktik Savaş: Oyun, sıra tabanlı taktik savaş sistemine sahiptir.
Strateji ve Planlama Önemlidir: Oyuncular, başarılı olmak için hamlelerini dikkatlice planlamalı ve öngörmelidir. Bu heyecan verici oyun, sizi Londra'yı kasıp kavuran kaotik bir olaya sürüklüyor. Londralılar aniden kontrolden çıkarak şehre saldırmaya başlar ve siz de bu dehşetin ortasında kalırsınız. Oyunun amacı, bu acımasız katilleri durdurmak ve şehri kurtarmaktır.
Bununla birlikte, bu görev o kadar kolay olmayacak. Oyuncular, sirkte güçlü adamlar, ateş üfleyiciler ve palyaçolar dahil olmak üzere birçok farklı düşmanla savaşmalıdır. Her bir düşman türünün kendine özgü yetenekleri ve zayıflıkları vardır, bu nedenle oyuncular her savaşa farklı bir stratejiyle yaklaşmalı. Sadece katilleri durdurmakla kalmaz, aynı zamanda diğer sanatçıları da kurtarmak zorundasınız. Bu sanatçılar, şehri kurtarmak için sizin yardımınıza ihtiyaç duyar ve onları korumak sizin sorumluluğunuzda.

Oyunun en ilgi çekici yönlerinden biri, her karakterin kendine özgü yetenekleri ve becerileri olmasıdır. Bazı karakterler yakın dövüşte uzmandır, bazıları ise uzaktan saldırmayı tercih eder. Oyuncular, ekibini farklı becerilere sahip karakterlerle kurarak en etkili takımı oluşturabilirler.
Oyun, sıra tabanlı taktik savaş sistemine sahiptir. Bu, oyuncuların her hamleyi dikkatlice planlamaları ve öngörmeleri gerektiği anlamına gelir. Doğru hamleleri yaparsanız, düşmanlarınızı yenebilirsiniz. Ancak hatalar yaparsanız, pahalıya mal olabilir.
Canlı ve Etkileşimli Dünya: Oyun, canlı ve etkileşimli bir dünya sunarak oyunculara sürükleyici bir deneyim yaşatıyor. Sirk Yönetimi: Oyuncular, sirk yönetimini ele geçirerek kendi sirklerini kurabilir ve yönetebilirler. Çeşitli Düşmanlar: Oyuncular, Londra sokaklarında farklı türde düşmanlarla savaşmalı.

Güçlü Yetenekler: Ateş üfleyici, güçlü adamlar ve daha fazlası gibi çeşitli yeteneklere sahip karakterler ile savaşabilirsiniz. Victoria Dönemi Eserleri: Oyun, Victoria dönemine ait eserlerle dolu bir ortamda geçiyor. Sıra Tabanlı Taktik Savaşlar: Oyun, sıra tabanlı taktik savaş sistemine sahiptir. Stratejik Planlama: Oyuncular, başarılı olmak için hamlelerini dikkatlice planlamalı ve öngörmelidir.
 
 

Geniş Keşfedilebilir Bölgeler: Oyun, 6 geniş bölgeyi keşfetmenize olanak tanır.
Görevler ve Hikaye: Farklı görevleri tamamlayarak hikayede ilerleyebilirsiniz.
Bu heyecan verici oyun, sizi Victoria dönemi Londra'sının kaotik ve canlı dünyasına sürüklüyor. Oyunun atmosferi, sizi oyunun içine çeken ve saatlerce eğlenmenizi sağlayan etkileyici görseller ve sesler ile harmanlanmıştır.

Oyunun en ilgi çekici yönlerinden biri, sirk yönetimi mekaniğidir. Oyuncular, kendi sirklerini kurarak ve yöneterek sirk sanatçılarını işe alabilir, onları eğitebilir ve gösteriler düzenleyebilirler. Bu, oyunun ana hikayesinden ayrı bir yan görev olarak sunulmaktadır ve oyunculara ek bir zorluk ve eğlence katmanı sunmaktadır. Londra sokaklarında ilerlerken, farklı türde düşmanlarla savaşmanız gerekecek. Bu düşmanlar arasında sıradan Londralılar, sirk sanatçıları ve hatta fantastik yaratıklar yer alıyor. Her bir düşman türünün kendine özgü yetenekleri ve zayıflıkları vardır, bu nedenle oyuncular her savaşa farklı bir stratejiyle yaklaşmalı.

Oyun size, ateş üfleyici gibi düşmanları yakmak için kullanabileceğiniz veya güçlü adamlar gibi düşmanlara karşı yakın dövüşte kullanabileceğiniz çeşitli yeteneklere sahip karakterler sunar. Bu yetenekleri, düşmanları yenmek ve görevleri tamamlamak için akıllıca kullanmanız gerekir.
Oyun, Victoria dönemine ait eserlerle dolu bir ortamda geçiyor. Bu eserler, oyun dünyasına derinlik ve ayrıntı katıyor ve oyunculara o dönemin atmosferini hissetmelerini sağlıyor.
Oyun, sıra tabanlı taktik savaş sistemine sahiptir. Bu, oyuncuların her hamleyi dikkatlice planlamaları ve öngörmeleri gerektiği anlamına gelir. Doğru hamleleri yaparsanız, düşmanlarınızı yenebilirsiniz. Ancak hatalar yaparsanız, pahalıya mal olabilir. Oyun, 6 geniş bölgeyi keşfetmenize olanak tanıyor. Bu bölgeler, farklı görevler, düşmanlar ve NPC'lerle dolu. Her bölgeyi keşfederek oyunun hikayesini daha da derinlemesine anlayabilir ve yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.
 
 

Eğer sürükleyici bir atmosfere sahip, sıra tabanlı taktik savaşlar sunan ve keşfedilecek geniş bir dünyaya sahip bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Oyun, size saatlerce eğlence ve heyecan yaşatacak bir deneyim sunmaktadır. Heyecan verici ve zorlayıcı bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Oyun, sizi saatlerce eğlendirecek ve heyecanlandıracak bir deneyim sunuyor. 

Bu heyecan verici oyun, sizi tehlike ve macera dolu bir dünyaya sürüklüyor. Oyunun hikayesi, sizi sürükleyici bir anlatıya ve unutulmaz bir deneyime davet ediyor. Tehlikeli düşmanlarla savaşmalı, zorlayıcı görevleri tamamlamalı ve ekibinizi zafere taşımalısınız.
Oyunun en dikkat çekici özelliklerinden biri, yenilikçi moral sistemidir. Karakterlerinizin morali, performanslarını doğrudan etkiler. Bu nedenle, ekibinizi mutlu ve motive tutmak için çaba göstermeniz gerekir. Bunu yapmak için onlarla ilgilenmeli, ihtiyaçlarını karşılamalı ve onları takdir etmelisiniz. Oyun, keşfedilecek geniş ve çeşitli bir dünyaya sahiptir. Farklı atmosferlere sahip farklı bölgeleri keşfedebilir ve yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Her bölgenin kendine özgü gizemleri ve zorlukları vardır.

Oyunda, sirk yönetimi ve ekip liderliği becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Farklı yeteneklere sahip çeşitli sanatçılarla çalışacak ve onları en iyi şekilde yönetmeye çalışacaksınız. Her bir sanatçının kendine özgü yetenekleri ve zayıflıkları vardır, bu nedenle onları doğru şekilde kullanmak ve ekibinizle uyumlu hale getirmek önemlidir. Oyun, derinlikli ve stratejik bir savaş sistemine sahiptir. Düşmanlarınızı yenmek için becerilerinizi ve yeteneklerinizi akıllıca kullanmanız gerekir. Her savaş, dikkatli planlama ve doğru yürütme gerektirir. Eğer sürükleyici bir hikaye, heyecan verici savaşlar ve zorlayıcı görevler içeren bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Oyun size saatlerce eğlence ve heyecan yaşatacak bir deneyim sunuyor.
 
 

Stratejik Savaş Sistemi: Oyun, her savaşta farklı stratejiler geliştirmenizi ve uygulamanızı gerektiren derinlikli bir savaş sistemine sahiptir. Çeşitli Becerilere Sahip Sanatçılar: Farklı yeteneklere sahip 15 oynanabilir sınıftan birini seçebilir ve onları düşmanlara karşı kullanabilirsiniz. Güçlü Kombolar: Farklı sanatçıların becerilerini birleştirerek yıkıcı kombolar oluşturabilirsiniz. SteamPunk Londra: Oyun, karanlık ve kaotik bir atmosfere sahip SteamPunk tarzı bir Londra'da geçiyor.

Dünyanın En İyi Sanatçıları: Dünyanın her yerinden en yetenekli sanatçıları işe alabilir ve onları eğitebilirsiniz. Londra'yı Kurtarın: Oyunun amacı, Londra'yı kaostan kurtarmak ve eski ihtişamına kavuşturmak. Moral ve Sinerji Sistemleri: Ekibin moralini ve farklı karakterler arasındaki sinerjiyi yönetmeniz önemlidir. Gösteri Başarısı: Gösterilerinizin başarısı, sirk yönetiminizdeki ilerlemenizi belirler.

Bu heyecan verici oyun, sizi Londra'yı kasıp kavuran bir kaosa sürüklüyor. Oyunun hikayesi, size sürükleyici bir anlatı ve unutulmaz bir deneyim sunuyor. Tehlikeli düşmanlarla savaşmalı, zorlayıcı görevleri tamamlamalı ve ekibinizi zafere taşımalısınız.
Oyunun en dikkat çekici özelliklerinden biri, derinlikli savaş sistemidir. Her savaşta, düşmanlarınızı yenmek için en iyi stratejiyi geliştirmeniz ve uygulamanız gerekir. Farklı sanatçıların becerilerini birleştirerek yıkıcı kombolar oluşturabilir ve savaşın akışını kendi lehinize çevirebilirsiniz.
 
 

Oyun, 15 farklı oynanabilir sınıfa sahiptir. Her sınıfın kendine özgü yetenekleri ve becerileri vardır. Bu çeşitlilik, oyun tarzınıza en uygun karakteri seçmenize ve ekibinizi kurmanıza olanak tanıyor. Oyunun SteamPunk tarzı Londra atmosferi, sizi oyunun içine çeken ve saatlerce eğlenmenizi sağlayan etkileyici görseller ve sesler ile harmanlanmıştır. Karanlık sokaklarda ve gizemli binalarda ilerlerken kendinizi bu dünyanın bir parçası gibi hissedeceksiniz. Oyunun amacı, Londra'yı kaostan kurtarmak ve eski ihtişamına kavuşturmaktır. Bunu yapmak için, dünyanın her yerinden en yetenekli sanatçıları işe almanız ve onları eğitmeniz gerekir. Ekibinizi yönetmek, moralini yüksek tutmak ve farklı karakterler arasındaki sinerjiyi en üst düzeye çıkarmak için becerilerinizi kullanmanız gerekir. Tek bir gösterinin başarısı, sirk yönetiminizdeki ilerlemenizi belirler. Gösterilerinizden elde ettiğiniz gelirle sirk tesislerinizi geliştirebilir, yeni sanatçılar işe alabilir ve daha da büyük gösteriler düzenleyebilirsiniz.

Eğer zorlayıcı bir oyun arıyorsanız, hem zihninizi hem de stratejinizi zorlayacak, aynı zamanda size sürükleyici bir hikaye ve unutulmaz bir deneyim sunacak bir oyun arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız