Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek

 
 
FromSoftware ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyunun yeni ek paketi Shadow of the Erdtree beklenirken, ilerleyen süreçte oyuna yeni DLC'lerin gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Bu sorunun yanıtı resmi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Ek paket yeni hikayeyi, silahları ve daha fazlasını içeriyor
 
 
 
İlk olarak GamesRadar tarafından tespit edildiği üzere FromSoftware'den Hidetaka Miyazaki yakın zamanda Zhihu ile yeni bir röportaj yaptı. Bu röportaj içerisinde oyuna ilerleyen süreçte yeni paketlerin gelip gelmeyeceği soruldu. Miyazaki ise Shadow of the Erdtree'nin Elden Ring için "ilk ve son DLC" olacağını belirtti.
 
Shadow of the Erdtree açıklanan detaylara göre 21 Haziran 2024 tarihinde PC, PlayStation ve Xbox platformları için piyasaya sürülecek. Paket dahilinde Land of Shadow'da yeni bir hikaye, yeni silahlar, yeni ekipmanlar, düşmanlar ve daha fazlası yer alacak.
 
Son olarak hayranlar oyunun mobil sürümünün gelip gelmeyeceğini de merak ediyor. Ancak son raporlar mobil sürümün geliştirilme ihtimalinin düşük olduğunu öne sürüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Elden Ring From Software Hidetaka Miyazaki George R.R. Martin fantezi aksiyon RPG macera oyunu
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar

aykut291

6.5.2024 09:51:10

0
Çıksın artıkda oynuyalım.Ya yemin ediyorum Oyun Dünyasının ayarını bozdu bu Oyun.Aha şuraya yazıyorum çıktığı gün gene satışları alt üst edecek.Squre Enix te otursun ağlasın işte biz çok dev bütçeli Final Fantsy Oyunları yapıyoruz insanlar almıyormuşmuş 😃
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız