Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı

 
 
Oyunlar için RTX remix modları yayınlanmaya devam ediyor. Bu mod sayesinde oyunların hem dokuları hem de ışık kaliteleri bir hayli artış gösteriyor. Şimdi ise Deus Ex oyunu için yayınlanan yeni mod, oyunu daha yüksek seviyelere taşıyor.
 
Modun yeni sürümü bizlere sunuldu 
 
 
 
Mod geliştiricisi Onno Jongbloed tarafından bizlere sunulan RTX remix modu Deus Ex oyununa özel olarak karşımıza çıkıyor. Bu mod daha önce yayınlanmış olup, şimdi ise yeni bir sürümünün bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla 0.2.3 versiyonu ile beraber önceki mod içerisinde yer alan bazı aydınlatma sorunları ortadan kaldırılıyor ve böylece aydınlatma sisteminin artık orijinaline çok daha yakın olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Klasik nişancı oyunu Deus Ex'e geri dönmek istiyorsanız bu mod ile beraber oynamanızı tavsiye ediyoruz. Bu tarz eski ve nostalji oyunlar elbette günümüzde oldukça eski durabiliyor ve bazı oyuncular oyunlara bu yüzden geri dönüş yapmıyor. Ancak bu modlar kurtarıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve oyuna geçiş yapabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Deus Ex rtx remix
Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız