Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Willy Wonka: Sweet Adventure

Willy Wonka: Sweet Adventure'da şekerleri eşleştirin ve kendi fabrikanızı kurun. Homescape, Sun City: Green Story veya Angry Birds Blast Island gibi oyunlara benzer şekilde, bu maç-3'te göreviniz bir çikolata fabrikası inşa etmek için seviyeleri geçmek!
 
Willy Wonka: Sweet Adventure, tıpkı diğer 3'lü eşleştirme oyunlarında olduğu gibi oynanır: aynı öğeden üç veya daha fazlasını sıraya koyarak onları yok edin ve onu yenmek için her seviyenin hedeflerini tamamlayın. Çoğu seviyede, sınırlı sayıda hamle kullanarak veya süre dolmadan önce belirli sayıda taşı ortadan kaldırmanız gerekir. Oluşturduğunuz grubun boyutuna ve şekline bağlı olarak her türlü güçlendirmeyi oluşturmak için aynı parçadan üç veya daha fazla grup oluşturun. Çikolata fabrikasını kademeli olarak onarmak ve hatta yeni öğeler eklemek için seviyeleri geçmeye devam edin.
 
Willy Wonka: Sweet Adventure, 1979 yılında Roald Dahl'ın Charlie ve Çikolata Fabrikası kitabına dayanan fantastik film Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası'ndan esinlenen eğlenceli bir oyundur. Bir deneyin ve Willy Wonka'nın çikolata fabrikasını eski ihtişamına geri döndürün!

bulmaca macera platform eşleştirme
Peach Blood Looney Tunes Dash!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Willy Wonka: Sweet Adventure 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Willy Wonka: Sweet Adventure
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız