Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Looney Tunes Dash!

Looney Tunes Dash!; Bugs Bunny, Tweety ya da Road Runner'ı kontrol ettiğin sınır tanımayan bir koşucudur. Onlarla Elmer Fudd, Tazmanya Canavarı, uçurumlar ve dinamitler gibi tehlikelerle dolu tüm seviyelerde koşman gerekiyor.
 
Looney Tunes Dash! oyununun oynanışı kendi türündeki Temple Run ya da Hunger Games: Panem gibi oyunlara oldukça benzer. Parmağını soldan sağa doğru ya da tam tersi şekilde kaydırarak karakterini hareket ettir, ve zıpla ya da parmağını aşağı ya da yukarı kaydırarak yerde kay sırasıyla. Bu kontrolleri kullanırken yol boyunca karşına çıkan engellerin hepsini aşmak zorundasın.
 
Her seviyede amacın, Elmer Fudd tarafından yakalanmadan oyunu bitirmek. Bunu başarmak için, seni süper kahramandan Gossamer'e (Looney Tunes'daki güçlü kırmızı saçlı canavar) dönüştürmeye kadar sıralanan farklı güçleri kullanabilirsin.
 
Looney Tunes Dash! çok sevilen karakterleriyle oldukça eğlenceli ve mükemmel grafikli bir oyundur. Üstelik çizgi film severler için bazı süprizleri ve toplanabilen kartlar şeklinde ekstra içeriğe sahiptir.

macera
Willy Wonka: Sweet Adventure FarmVille 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Looney Tunes Dash! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Looney Tunes Dash!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız