Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shin Megami Tensei Liberation Dx2

Shin Megami Tensei Liberation Dx2, yalnızca akıllı telefonlar için geliştirilmiş Shin Megami Tensei serisine (Megaten olarak da bilinir) ait bir rol yapma oyunudur.
 
Shin Megami Tensei Liberation Dx2'deki savaş sistemi, destandaki diğer oyunlarda gördüğünüze çok benzer. Savaşlar sıra tabanlıdır ve ilk önce sizin takımınız saldırır. Düşmanlarınıza karşı avantaj elde etmek istiyorsanız, savaşlarda ekstra dönüşler elde etmek için becerilerinizi keşfetmeniz gerekir. Ancak, yapabileceğiniz tek şey savaşmak değil, rakiplerinizle konuşarak onları takımınıza katılmaya ikna etmeye çalışabilirsiniz.
 
Shin Megami Tensei Liberation Dx2, işe alabileceğiniz, seviyenizi artırabileceğiniz ve yenilerini almak için birleştirebileceğiniz 160 farklı iblis sunan devasa bir kampanya modu içerir. Bu oyunu bu serinin ilk sürümlerinden zaten gördünüz ve Shin Megami Tensei Liberation Dx2 ile keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz. Ancak mevcut tek oyun modu bu değil, ayrıca sizi dünyanın her yerinden oyuncularla yüz yüze getiren PVP modu ve ayrıca özel nesnelere erişmenizi sağlayacak çok sayıda geçici etkinlik var.
 
Şüphesiz, Shin Megami Tensei Liberation Dx2, akıllı telefonlar için mevcut en iyi RPG'lerden biridir. Oyun, sansasyonel görseller ve destandaki diğerleri kadar inanılmaz olan bir film müziği içeriyor.

ryo
Family Zoo: The Story Knights Chronicle
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Shin Megami Tensei Liberation Dx2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Shin Megami Tensei Liberation Dx2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız