Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knights Chronicle

Knights Chronicle sıralı oyun sistemine dayalı bir RPG oyunudur, genç bir asker olan Theo, arkadaşı Leona'nın yardımıyla, Garniel'in muhteşem topraklarında destansı bir maceraya atılmak zorunda olan genç bir askeri oynarsınız.
 
Maceranın başlangıcında, Theo ve Leona dahil olmak üzere emrinizde beş maceracı vardır. Oyuna devam ettikçe, amacınıza katılacak ve savaşlarda size yardımcı olabilecek yeni kahramanların kilidini açabilirsiniz. Yüzden fazla farklı karaktere sahip olabilirsiniz.
 
Knights Chronicle'daki savaş sistemi basittir. Her karakterin dokunarak etkinleştirebileceğiniz üç farklı yeteneği mevcuttur. Her bir karakter bir elementle de ilişkilidir, bu yüzden saldırmadan önce hangi nesnelerin hangi nesnelere karşı özellikle etkili olduğunu düşünmelisiniz.
 
Knights Chronicle'ın en şaşırtıcı özelliklerinden biri, esas savaştaki ilk bölümü bitirdikten sonra, kendi köyünüze liderlik etmeye ve yönetmeye başlayabilirsiniz. Burada binaları geliştirebilir, yeni beceriler keşfedebilir, para kazanabilir, kahramanları toplayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
 
Knights Chronicle tüm yönleriyle muhteşem bir RPG. Savaş sistemi eğlenceli, grafikler mükemmel ve savaş modu geniş ve heyecan vericidir. Ve tüm bunlar yeterli değilmiş gibi size diğer oyuncularla çevrimiçi olarak rekabet etme şansı veren bir PvP modu da bulacaksınız.

ryo aksiyon macera
Shin Megami Tensei Liberation Dx2 2 Player Pastimes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Knights Chronicle 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Knights Chronicle
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız