Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hotel Elevator

Hotel Elevator, size prestijli bir otelde belboy görevini veren sıradan bir oyundur. Göreviniz asansörü yukarı ve aşağı sürmek, asansörün hangi katlarda duracağına karar vermek ve tüm misafirlerin inmek istedikleri katlara çıkmalarını sağlamaktır.
 
Hotel Elevator'ın oynanışı basittir. Temel olarak, her konuğun size söylediği kat numarasına dikkat etmeniz yeterlidir. Bu, asansörü yukarı ve aşağı hareket ettirmenize ve her konuğun istediği doğru kata ulaşmanıza izin verecektir.
 
Asansörü kontrol etmek de kolaydır. Tek yapmanız gereken, ekranda gördüğünüz oklara dokunmak. Zaman zaman, karakterleri üst katlara çıkarmak için asansörü yukarı, alt katları almak için aşağı hareket ettirmeniz gerekir. Bununla birlikte, oynadıkça, gittikçe daha zorlu yönlerle karşılaşacaksınız, bu da en etkili olmak için hangi yöne gideceğinize karar vermenizi zorlaştıracak.
 
Hotel Elevator, oynadıkça giderek daha fazla bağımlılık yaratacak basit bir oyun sunuyor. 2D grafiklerle, hangi kata gitmek istediklerini bulmak için oteldeki tüm konukları kolayca tanımlayacaksınız. Otelinizdeki misafirlerin mümkün olan en iyi konaklamaya sahip olmalarını sağlamak için tüm hareketleri bu şekilde kontrol edeceksiniz.

platform macera
Hero of Taslinia Horrorfield
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hotel Elevator 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hotel Elevator
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız