Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hero of Taslinia

Hero of Taslinia, bir kahraman yaratabileceğiniz ve hatta yüz özelliklerine göre özelleştirebileceğiniz bir RPG'dir. Savaşçınızı tasarladıktan sonra, düşmanlarla dolu bir dünyaya sürükleneceksiniz, ancak bir takım oluşturabilir ve hepsiyle savaşabilirsiniz. Bu dünyaya barış getirmek için savaşta kullanılacak her türlü saldırı mevcut.
 
Hero of Taslinia, her düşmanın özelliklerini gösteren harika 3D grafiklere sahiptir. İlk birkaç sıra tabanlı savaşta her bir düşmanı alt etmekte sorun yaşamayacaksınız. Bununla birlikte, savaşçınız deneyim kazandıkça savaşı galip bitirmek gittikçe zorlaşır.
 
Hero of Taslinia, ekibin tüm üyelerinin katılabileceği sıra tabanlı PvP savaşlarına sahiptir. Savaşlar sırasında, işiniz bir saldırı türü ve bir düşman hedefi seçmektir.
 
Son olarak, Hero of Taslinia'nın, her bir düşman grubunu yenmek istemenizi sağlayan büyüleyici bir hikayesi var. Krallığı yok eden kötülükle savaşırken, her görevde kahramanınızı zafere taşıyın.

ryo aksiyon macera
Project Makeover Hotel Elevator
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hero of Taslinia 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hero of Taslinia
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız