Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brother, Wake Up

Brother, Wake Up, erkek kardeşini uyandırmaya çalışan bir çocuğu kontrol ettiğiniz, bir yetimhanede geçen birinci şahıs bir terör macerasıdır. Eğer uyandıramazsa, tuhaf ve kötü bazı yaratıklar onu alıp götürür.
 
Brother, Wake Up'ta hedefiniz yetimhanenin dört bir yanındaki eşyaları bulmaktır. Buradaki sorun, binanın tüm salonlarında, sizi görürlerse arkanızdan kovalayacak bazı korkunç yaratıklar tarafından sürekli devriye geziyor olmasıdır. Bu yaratıklardan biri sizi yakalarsa, sizi ilk odaya geri götürür.
 
Hemen hemen tüm benzer oyunlarda olduğu gibi, özel kapıları açan anahtarları almanız gerekir. Ayrıca 'hayatları' kurtarmanıza izin veren yeşil kristaller de bulmalısınız. Oyuna üç 'can' ile başlarsınız ama bu yaratıklardan biri sizi her yakaladığında bir tane kaybedersiniz.
 
Brother, Wake Up, uğursuz bir ortamı, özel kontrolleri ve harika görselleri olan harika bir birinci şahıs terör macerasıdır. Şaşırtıcı unsurlar sunmayan oldukça iyi bir oyundur, ancak size oldukça sağlam bir oyun deneyimi sunar.

aksiyon macera
Bingo Blitz Brain Out
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Brother, Wake Up 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Brother, Wake Up
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız