Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brain Out

Brain Out hızınızı, yaratıcılık belleğinizi test edecek zeka oyunları ile parodi ve eğlence dolu bir uygulama. Beklenmedik ve saçma - ama doğru - çözümler farklı açıdan düşünmenizi sağlayacaktır.
 
Brain Out, EQ ve IQ testleri ve diğer harika zorluklar gibi beyninizi test edecek çok sayıda trivia soru ve bilmecesi kataloğuna sahiptir. Benzer uygulamaların aksine, Brain Out sadece mantıksal düşünme becerilerinize meydan okumakla kalmaz, aynı zamanda saçma sorularınızı doğru bir şekilde cevaplamak için hayal gücünüzü kullanmanızı ve kutunun dışında düşünmenizi gerektirir.
 
Brain Out, oyun boyunca ilerlemek ve yeni bulmacaları keşfetmek için yenmeniz gereken zorluklarla basit bir arayüze sahiptir. Cevabı bulamıyorsanız, ipucu almak için ekranın sağ üst köşesindeki tuşa dokunun. Aynı satırlar boyunca, ipuçlarınız tükenirse, biraz daha almak için bir reklamı izleyebilirsiniz.
 
Brain Out zihninizi egzersiz yaparken bir sürü eğlence sunuyor. Şaşırtıcı oynanabilirlik, basit ama ustaca bir oyun ve hepsinden önemlisi, tamamen beklenmedik cevaplara sahip orijinal bir oyundur.

bulmaca macera platform
Brother, Wake Up Case Hunter Who is lying
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Brain Out 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Brain Out
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız