Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İngiltere'nin Haftalık En Çok Satan Oyunu Diablo 3: The Ultimate Evil Edition Oluyor


       Haftalık yayınlanan İngiltere satışlarında Diablo 3:The Ultimate Evil Edition listenin birincisi oluyor. Konsol satışlarında ise çıktığı günden beri başarılı satış rakamlarına ulaşan PlayStation 4 en çok satan konsol oluyor.
 
      PlayStation 4 İngiltere'nin bir haftalık konsol satışlarının %47'sini oluştururken Xbox One %32'sini oluşturuyor. Eski nesil konsollardan Xbox 360 satışların %13'üne sahipken PlayStation 3 de %8'de kalıyor.
 
      Diablo 3: The Ultimate Evil Edition, geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu The Last of Us: Remastered'ı ikinci sıraya itiyor. Plants Vs Zombies: Garden Warfare'in PlayStation 4'e çıkmasıyla oyun listenin üçüncü sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftanın en çok satan kırk oyununu aşağıdaki tablodan görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Razer, Oyun İndirimlerini Takip Edebileceğiniz Razer Cortex'i Duyurdu Yapımcı The Binding of Isaac: Rebirth'e Ölen Kedisinin Anısına Bir Eşya Ekledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

27.8.2014 01:24:13

0
Hak ettigi yerde, oyun tarihinin en onemli Sagalarindan biri.

s_demirci_53

26.8.2014 21:49:24

0
lütfen her hafta ingiltere satışlarını takip ediyoruz artık turkiye listesi de yapalım. sorun aral'a veya playstore a veya Steam'den bilgi alın bir kez olsun türkiye satışlarını öğrenelim

winxperror

26.8.2014 14:36:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII GTA 5 BU LİSTEYE HALA GİRİYORSA YENİ NESİLDE AKLIM ALMIYOR ARTIK ROCKSTAR İYİ BİR STRATEJİ UYGULADI MİLLETE ESKİ NESİLİ ALDIRDI ŞİMDİ SIRA YENİ NESİLDE DEDİ :)
Mesut Abi‘nin dediği gibi.Oyun her platformda 100$'i hakediyor.

IIWorldLifeII

26.8.2014 14:20:03

0
GTA 5 BU LİSTEYE HALA GİRİYORSA YENİ NESİLDE AKLIM ALMIYOR ARTIK ROCKSTAR İYİ BİR STRATEJİ UYGULADI MİLLETE ESKİ NESİLİ ALDIRDI ŞİMDİ SIRA YENİ NESİLDE DEDİ :)

Vinewood

26.8.2014 14:11:02

0
PvZ daha önceden zaten Xbox one için çıkmıştı , Satışlar Ps4 için sadece .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız