Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zelda Wii U'nun Grafikleri Hakkında Açıklama

Bu tarz görsellere sahip bir Zelda oyunu harika olurdu

    The Legend of Zelda serisi hiç bir zaman ultra gerçekçi grafikler verme amacında olmamıştır. Buna karşın seride bazen çizgi film benzeir grafiklere sahip oyunlarla da karşılaştık. Wind Waker bunun için en güzel örnektir diyebiliriz.
 
    Serinin başındaki isim Eiji Aonuma'nın açıklamasına göre Wii U'ya özel olarak geliştirilecek The Legend of Zelda oyununda ultra gerçekçi grafikler sunma gibi bir amaçları yok; çünkü piyasada bu amaçla bulunan çok fazla oyun var. Yetkili bu tür grafikler vermeye çalışmak Zelda serisini özel kılmaz diyor.
 
    Diğer taraftan Wind Waker'daki gibi çizgi film benzeri grafikleri de Zelda Wii U'da beklememiz gerekiyormuş. Açıklamalara göre yeni Zelda oyunu kendine has bir görsel yapıda sahip olacakmış. Sanırım Wii U'nun tanıtımında kullanılan videoya benzer görsellerle karşılaşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo gamecube wii u nintendo direct zelda the legend of zelda: the wind waker remake adventure
The Witcher 3'ün PC Sürümünde DRM Olmayacak World of Tanks'ın Xbox 360 Sürümü Betaya Geçiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SineBirYan

16.6.2013 21:02:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

"Türkiye'deki oyun cahillerine" laf etmişsin ama asıl sen oyun cahilisin zelda erkek değil o resimlerde gördüğün zelda değil, o Link.
Lanet olsun acele ile yazdım link olduğunu biliyordum. Ya var ya o kadar okuyorum ama yazınca insan oyunun ismi yüzünden böyle bir tuzağa düşüyor işte. Link olduğunu ben de biliyorum o kadar çok dalgasını okuduğum halde ilk kez yazarken buldum kendimi.

itachi237

16.6.2013 16:18:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: botoks itachi yok oynamadım.ama güzeldir tabi biliyorum onu.benim yerime de oyna kardeş.
oynamadıysan bilemezsin mutlaka oyna ilk başta sıkıyor sonra sarıyor bırakmıyor

Kazumatr

16.6.2013 13:54:02

0
Kimse zaten zelda oyunundan gercekci grafikler beklemiyor.Yalniz tech demodaki grafiklerin neyi var cokmu gercekci oldu olucak oyunu 8bit cikarin arkadas ben nintendonun mantigini anlamiyorum madem boyle fikrin var niye yeni konsol cikarma gereksinimi duyuyorsunki cikarma en asit ornek zelda twilight princess oyunu wii de de var gamecube dede aralarinda uxurum yok ikisindede grafikler birbirine cok yakin. Ya konsol tech demodaki grafigi kaldirmadigi icin yada isleeine gelmedigi icin yapmakistemiyorlar sanki biz zeldayi kalkip bi god of war veya heavy rain gibi ultfa grafikle yapin karakterler gercege benzesin beklentisi var sanki.Tech demodaki goruntu ne cok gercekci nede cok kotu bence su soylenenin ortasi.

radon98

16.6.2013 04:35:34

0
E ZATEN "ULTRA GERÇEKÇİ" GRAFİKLER YERİNE SERİYİ ÖZEL KILMAK İÇİN "ÇİZGİ FİLM TADINDA" GRAFİKLER YAPMAK İŞLERİNE GELİYOR.BIRAKIN BU PALAVRALARI,URAŞMAK İSTEMİORUZ DİYİN BİTSİN.

oxlayer

16.6.2013 01:04:57

0
itachi yok oynamadım.ama güzeldir tabi biliyorum onu.benim yerime de oyna kardeş.

itachi237

15.6.2013 23:01:15

+2
quote:

Orijinalden alıntı: SineBirYan Ya abi biz de demiyoruz yani zeldayı 1.80'lik bıyıklı sakallı amca yap diye. Oradaki tech videosuyla örümcek olsun zelda olsun o kadar grafik özentili görünmüyor ki ya da çıkar oyunu ikiye böldür. Eski grafikleri istiyorum ve yeni grafikleri istiyorum falan diye. N64'lü grafik şeklinde olursa çok kasılacağına inanmıyorum. Zırf bu zihniyetle zaten konsollara pokemon oyunu gelmiyor. Bir gelse kim bilir kaç tane satar? Şu koca oyun cahili Türkiye'de herkesin bildiği iki şey var. Biri CS diğeri de pokemon.
"Türkiye'deki oyun cahillerine" laf etmişsin ama asıl sen oyun cahilisin zelda erkek değil o resimlerde gördüğün zelda değil, o Link.

Stygián

15.6.2013 22:30:48

0
Şimdi burada ince bir çizgi var.Amacın ultra gerçekçi grafik sunmak olmadığı söyleniyor bunu anladık.Ama bu amaçtan yola çıkıp ortalamanın altında bir grafik sunmak var bir de gerçekçilikten uzak kendi tarzlarıyla çizgi filmden bozma grafik sunmak var.İlk seçenek kaliteyi direk düşürür.

SineBirYan

15.6.2013 20:19:57

0
Ya abi biz de demiyoruz yani zeldayı 1.80'lik bıyıklı sakallı amca yap diye. Oradaki tech videosuyla örümcek olsun zelda olsun o kadar grafik özentili görünmüyor ki ya da çıkar oyunu ikiye böldür. Eski grafikleri istiyorum ve yeni grafikleri istiyorum falan diye. N64'lü grafik şeklinde olursa çok kasılacağına inanmıyorum. Zırf bu zihniyetle zaten konsollara pokemon oyunu gelmiyor. Bir gelse kim bilir kaç tane satar? Şu koca oyun cahili Türkiye'de herkesin bildiği iki şey var. Biri CS diğeri de pokemon.

itachi237

15.6.2013 19:50:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: botoks wii u mu? xbox one alırım daha iyi.mesela yani.ilk kez wiu oyununa yorum yapıyorum.böyle demişken oyun tabi güzel.ama ne kadar geliştirebilirler yani.
hiç legend of zelda serisini oynadın mı ?

oxlayer

15.6.2013 19:42:58

-1
wii u mu? xbox one alırım daha iyi.mesela yani.ilk kez wiu oyununa yorum yapıyorum.böyle demişken oyun tabi güzel.ama ne kadar geliştirebilirler yani.

dedektiv99

15.6.2013 16:49:07

0
haberden hiçbirşey anlamadım.; 1 : "çizgi film benzeri grafikleri de Zelda Wii U'da beklememiz gerekiyormuş." 2 :Ultra-realistik veya ÇİZGİ FİLM benzeri bir şeyler beklemeyin. ---------------------------------------------------------------------------- 3 :Resim altındaki yazı : bu tarz görsellere sahip bir zelda oyunu harika olurdu. 4 : "Sanırım Wii U'nun tanıtımında kullanılan videoya benzer görsellerle karşılaşacağız."

bykrm

15.6.2013 14:51:24

-1
Zaten o Wii U denilen çağ dışı aletle nasıl ultra gerçekçi yapsınlar. :P

alsndnz

15.6.2013 14:10:27

+1
haberi okuyan büyük bir kesim bişey anlamamış adamın dediği realistik zelda değil skyward tarzı yapıcaz demiş

Fearless_tr

15.6.2013 13:44:21

+2
Yani kisaca diyorlarki yayinlanan videodaki kalitede oyun beklemeyin cikmaz

waltran

15.6.2013 13:34:34

+3
"Serinin başındaki isim Eiji Aonuma'nın açıklamasına göre Wii U'ya özel olarak geliştirilecek The Legend of Zelda oyununda ultra gerçekçi grafikler sunma gibi bir amaçları yok; çünkü piyasada bu amaçla bulunan çok fazla oyun var. Yetkili bu tür grafikler vermeye çalışmak Zelda serisini özel kılmaz diyor." bunun kadar saçma birşey hayatımda görmedim ben. ortalama bir grafikle çıktığında daha da bilindik, sıradan hale gelecek oyun. bunuda düşünmeleri lazımdı o zaman. hiç kimse zaten gerçekçi grafikler beklemiyor ama yapılan açıklama çok saçma olmuş

furkangoth

15.6.2013 13:27:54

-1
Grafikleri nasıl olursa olsun oynanışın muhteşem olacağı kaçınılmaz bir gerçek.

itachi237

15.6.2013 13:21:14

+1
daha 5 dakika önce Ocarina of Time'ı bitirdim muazzam bir action adventure ! wii u alabilirim zelda wii u gelirse !
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız