Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yokai Watch 2 Japonya'da Büyük Başarı Elde Etti

       Japon oyun yapımcıları eskisi gibi oyun dünyasına yön veremiyor ancak uzak doğunun halen parlayan bir kaç yıldızı var. Level-5'de hiç kuşkusuzu o parlayan yıldızlardan birisi.

1998 yılından bu yana faaliyet gösteren ve Dark Cloud serisi, Jeanne d'Ar, Professor Layton serisi, Inazuma Eleven serisi, yer yer Dragon Quest oyunları ve de yakın zamanda masa üstü konsollardan PlayStation 3'de Ni no Kuni: Wrath of the White Witch ile gönülleri fetheden Japon oyun geliştiricisinin son dönemlerdeki bir diğer hit serisi Yokai Watch oldu.
 
Geçtiğimiz günlerde Yokai Watch 2'nin 850.000'i aşkın ön sipariş aldığı haberini geçmiştik. Bu hafta çıkışını gerçekleştiren yapım ilk haftası dolmadan 1.3 milyonluk satış rakamına ulaşmış. İlk oyunu da çıkış haftasında 1.2 milyonluk satış rakamıyla başarılı bir performans sergilemişti.
 
Umarız Yokai Watch, Level-5'in planladığı gibi batı uyarlamasıyla karşımıza çıkar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Level-5 JRPG Macera 3DS yokai watch yokai watch 2
Fatal Frame 5 Duyuruldu! PlayStation 3'ün Hackeri GeoHot Artık Google'ın Güvenliğinden Sorumlu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2014 17:13:21

0
Ni No Kuni'yi 53 saatte bitirmiş biri olarak Level-5'in kalitesini hemen her oyunuyla tescillediğini söyleyebilirim. Youkai Watch'ı da uyarlaması yapıldığı zaman oynamayı düşünüyorum. Japon oyun yapımcıları oyun dünyasına da gayet iyi yön veriyorlar, Nintendo'nun 1995'te piyasaya sürdüğü Virtual Boy dönemin teknolojik yetersizliği nedeniyle başarısız olmuştu fakat bugün ondan ilham alan Oculus Rift'e övgüler yağıyor. Ayrıca Nintendo'nun hareket algılayıcı teknolojisi kinect ve diğer Japon markası Sony'de move'a ilham oldu, el konsolunda Japon tekeli halen devam ediyor ve en çok satan oyunlar yine Japon firmalarına ait oyunlardır. Playstation ve Nintendo markalarının yatırımları sayesinde bugün Dünya çapında kaliteli oyunlar maddi olanak sağlıyorlar. Microsoft'un eline kalsak shooter'dan başka oyun oynayamayacağımızı sakın gözardı etmeyin.

BSC Misafiri

17.7.2014 13:07:17

0
Tomodachi nasıl Animal Crossing ve Sims karışımıysa Yokai de Pokemon ve Animal Crossing karışımı.. Bence.

OldGamers86

17.7.2014 12:14:27

+1
Şu sevimlilikle satmasa olmaz zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yokai Watch
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız