Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Marvel vs Capcom 3 Detayları


 
     Bir tarafta Ryu, Dante ve Ameterasu, diğer tarafta ise Captain Amerika, Hulk ve Deadpool... Capcom ve Marvel karakterlerini karşı karşıya getirecek olan Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds için yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
 
     Hatırlarsanız bir kaç gün önce oyuna 10 yeni karakterin eklenebileceğine dair bir haberi sizlerle paylaşmıştık. İşte bu eklenecek olan on karaktere ve oyunun yapım aşamasına dair ilginç detaylar ise bugün ortaya çıktı.
 
      Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Famitsu, oyunun yapımcılarından Ryota Niitsuma ile bir söyleşi gerçekleştirmiş. Bu söyleşide Niitsuma oyunun yapım sürecinin başlaması ve şu an uğraştıkları özelliklere kadar geniş bir bilgi ile Famitsu okuyucularının karşısına çıkmış. Ryota Niitsuma'nın dergide yer alan söyleşisindeki önemli detaylar ise şu şekilde ;
 
     Niitsuma, Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds için 10 yeni karakter daha düşündüklerini dile getirmiş. Zaten kalabalık olan karakter listesi serinin önceki oyunlarında olduğu gibi yüksek bir karakter sayısı ile karşımıza çıkacağa benziyor. Karakter sayısı ile ilgili bir açıklama daha yapan Niitsuma, bu yeni karakterlerin bazılarının indirilebilir içerikler ile oyunculara sunulabileceğini de sözlerine eklemiş. Oyunun yapımı ile hazırlanmaya başlanan indirilebilir içerikleri düşününce bu durumun artık çokta anormal bir hal olmadığını söylemeliyim.Kısacası alıştık artık..
 
 
     Oyunun yapım ekibi şu anda online problemler üzerinde uğraşıyormuş. Hatırlarsanız geçtiğimiz ay oyunun tamamlandığı ve oyunda bazı düzeltmelerin üzerinde çalışıldığı açıklanmıştı. Yapım ekibi şu an altı kişinin bir arada oynayabileceği (3 vs 3) modlar üzerinde çalışmalarını devam ettiriyormuş.
 
     Marvel vs Capcom 3'ün duyurusu geldiğinde grafik ve oynanış detayları ile her yönden Street Fighter 4'e benzetmiştik. Daha doğrusu yapı olarak değil fakat Street Fighter 4'ün başarısından sonra Marvel vs Capcom 3'ün de böylesine bir yeniliğe gittiğini düşünmüştük. Yapım ekibi bundan şikayetçi olacak ki Niitsuma'dan konu ile ilgili bir açıklama gelmiş. Her iki projeninde ayrı bir önemi olduğunu belirten Niitsuma, Marvel vs Capcom 3'ün yapım aşamasının başlamasının Street Fighter 4'ün bir sonucu olmadığını dile getirmiş.
 
     Oyundaki her karakterin hızı, gücü gibi özelliklerin ayrı ayrı üzerinde durulduğu ve bu konu ile ilgili Marvel ile sürekli bir iletişim halinde olunduğu belirtilmiş. Tatsunoko vs Capcom ekibinden de bazı çalışanların yapım ekibine kaydırıldığı projede, en çok zorlanılan noktalardan birisi ise oyundaki karakterlerin 2D yapısını 3D'ye çevirmek olmuş. Bu karakterler arasında ise Ameterasu üzerinde büyük bir zorluk yaşandığı belirtiliyor. Söyleşide son olarak dedikoduların aksine Monster Hunter serisinden bir karakterin düşünülmediği ve oyunda oynanabilir olan her karakterin kendi arka plan müziği olduğu da söyleşide belirtilmiş. 
 
      Son olarak Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds'un 18 Şubat'ta PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacağını da hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
Donkey Kong'un Tarihi Bu Videoda Epic Mickey'de Zelda Göndermesi

MrKerberoS

2.12.2010 16:34:15

0
Çok güzel bir oyun olacak adamlar daha oyunu çıkartmadan indirilebilir karakterler olacak diyor daha oyun çıkmadı madem koy oyuna işte o indirebilir karakterleri oyun çıktıktan sonra karakter yapıp koyarsın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız