Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Card Battle Oyunu İsteyen?

 
     Başarılı bir Kickstarter kampanyasıyla 2 milyon dolar gibi bir rakama ulaşan Hex: Shards of Fate, Cryptozoic tarafından geliştirilen bir "card battle" oyunu ve tabi ki MMO.
 
     Cryptozoic oyunu bir "trading card game" olarak nitelendirip "MMO-TCG" isminde yeni bir tür yarattığını söylüyor. Oyunda 8 ırktan 6 farklı sınıfı seçip arkadaşlarınızla zindanlara akınlar düzenleyebileceksiniz. Ayrıca hemen sohbet ekranından kart takas etme özelliği de bu oyunda bulunuyor. Guild sistemi de bulunacak olan oyunla ilgili ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
     Ayrıca Hex'in geliştiricileri, geçtiğimiz ay Magic: The Gathering'in yapımcıları tarafından dava edildi. Davanın gerekçesi ise Hex'in Magic: The Gathering'i alenen kopyalaması. Cryptozoic ise oyunun kopya olduğu iddialarını reddetti.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Hex: Shards of Fate Cryptozoic PC Mac MMO
Brothers: A Tale of Two Sons'un Yönetmeni Oyun İşini Sevmiş Team Fortress 2'nin Yeni Güncellemesi Ortaya Çıktı & 15 Dakikalık Kısa Film Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

24.6.2014 02:20:34

0
kart oyunlarınında ne cok sevenı varmıs bır anda akın ettıler bu tarz oyunlara

Akasha_Ether

18.6.2014 19:34:09

0
mtg'e çok benziyor sistem olarak

BSC Misafiri

18.6.2014 11:16:54

+1
Hearthstone dan çok daha başarılı bir oyun olduğunu çok yakında göreceksiniz , hangi tcg de dungeon ve rpg (yazmadıgım bir çok özellik var aslında ama bu 2 si yeterli) sistemi var ? Hex alpha user olarak hem hex sahibiyim hemde hearthstone düzenli olarak oynuyorum. her iki oyunuda seviyorum ancak her iki oyunun da kategorisi farklı.

patatessa1

18.6.2014 09:10:10

0
Heartstone kadar kaliteli bir yapım gibi durmuyor ama kart takas özelliği gerçekten çok iyi ve chat odaları olmalı bana kalırsa takas özelliği olan oyunlarda lafı uzatmadan bi denemek lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hex: Shards of Fate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız