Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HEX'in 100.000 Dolar Ödüllü Turnuvası Başlıyor

 
    Gameforge ve Geliştirici HEX Entertainment 06.10.2015 tarihinde dijital TCG HEX: Shards of Fate’in duyurulan Hex Invitational Turnuvası başlıyor. Finalistleri 100.000 USD para ödülünün yanı sıra Lake Forest CA ABD’de gerçekleşecek olan çevrimdışı finaline bir seyahat bekliyor.
 
    İlgilenen oyuncular katılım şartlarının ve turnuva kurallarının ayrıntılarına buradan ulaşabilirler.
 
    İşleyiş
    Turnuvanın tamamı birkaç ay sürecek. Bu süre içinde yerel saat bölgeleri ne olursa olsun tüm oyunculara aynı şartları sunabilmek için işleyiş çeşitli safhalara ayrılacak. Genel oyun faaliyetinde güçlendirme paketleri gibi normal ödüllerin yanı sıra eleme biletleri dağıtılacak.
Tüm katılımcılar günlük olarak planlanan Yapım ve Mühürlü turnuvalara katılarak sonraki tura yükselme şansı elde ederler. Kullanıcıların kaç bilet alacağı turlardaki sıralamalarına bağlıdır.
 
    Ön turun en iyi oyuncuları belirlenen 12 eleme turunda HEX Invitational’de birbirlerine karşı mücadele eder. Katılım için seçkin bir deste, bunun için de başlangıç destelerinden biri ve kazanılmış 10 eleme bileti yeterlidir. Eleme turlarının kazananı büyük çevrimdışı finali için ABD’ye seyahat edip orada kazananı belirleyecek.
 
    Modlar
    Oyuncu sayısının ve tekli turnuvaların çok olması nedeniyle ön turlarda İsviçre sistemi kullanılır. Belirli bir tur sayısı boyunca katılımcılar birbirlerine karşı mücadele ederler ve mağlubiyet durumunda yarışmadan elenmezler.
  
    Sonraki eleme yarışlarında katılımcı alanı azaldığında tekli elemeler başlar. Bu tekli elemelerde sadece düellonun galibi turnuvadan ayrılmaz. Bu turun galibiyse ABD’deki finale katılmaya hak kazanır. Seçilen iki sistemin ve çeşitli oyun modlarının turnuva devam ederken kombine edilmesi tüm oyunculara fırsat eşitliği sağlar.

-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Hex: Shards of Fate Cryptozoic PC Mac MMO
Nintendo 14 Yıldan Beri İlk Kez Dünyanın En İyi 100 Firması Arasında Değil Ubisoft Yeni Bir Duyuru İçin Canlı Yayın Başlattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmet4428

5.10.2015 22:22:36

0
Gençler Far Cry 5 Primal Duyruldu haberiniz olsun.

legendwarior3

5.10.2015 21:48:19

0
http://www.vg247.com/2015/10/05/ubisoft-is-teasing-a-new-announcement/ ubisoft bir şey duyurcak ? bence Assassins creed chronicles:india 2,5d oyun.ilk china idi.

mehmet4428

5.10.2015 20:54:34

0
https://www.youtube.com/watch?v=eAQmt-60nUY Ubisoft sitesinde bir şeyler oluyor bu nedir ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hex: Shards of Fate
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız