Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Ben 10 Oyunu Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkacak

 
Outright Games ve Cartoon Network, Ben 10 dünyasında geçecek yeni oyunun bu sonbaharda konsollar ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

ClusterPuck 99 oyununun arkasındaki stüdyo PHL Collective tarafından geliştirilen oyunun ismi, detayları, oynanış ve ekran görüntüleri henüz paylaşılmadı.
 
Outright Games CEO Terry Malham oyunla ilgili olarak "Cartoon Network ile birlikte yepyeni bir Ben 10 oyunu yapacağımız için çok heyecanlıyız. Ben 10 dünyasına geri dönmek uzun zamandır istediğimiz bir şeydi. Hayranlardan son derece olumlu tepkiler aldık ve Cartoon Network ile birlikte çalışacak olmaktan ve bu ortaklığı geliştireceğimizden büyük memnuniyet duyuyoruz." 
 
Ayrıca Ben 10 vs. The Universe filmi bu sonbaharda vizyona girecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ziggurat Interactive Bazı Klasik Oyunları Yenileyerek Modern Platformlara Getirecek Europa Universalis IV: Emperor Genişlemesi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.3.2020 23:36:06

0
ben 10'in büyük bir potansiyeli var çok eğlenceli bir oyun çıkar ama kim niye yapsın

alsndnz

4.3.2020 01:17:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: kaju_master Vallahi bugün aklımdan "Şöyle güzel bir Ben 10 oyunu gelse keşke" diye geçirdim. Üstünden 24 saat geçmeden duyurdular. Keşke başka bir şey dileseydim.
guzel olmiyacagi icin dilegin zaten tutmadi cok heveslenme

kaju_maestro

3.3.2020 21:35:31

0
Vallahi bugün aklımdan "Şöyle güzel bir Ben 10 oyunu gelse keşke" diye geçirdim. Üstünden 24 saat geçmeden duyurdular. Keşke başka bir şey dileseydim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız