Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 3 , Sonunda Batı'da Piyasaya Mı Sürülecek?

Shenmue/GTA karışımı bir oynanışa sahip olan Yakuza serisinin 3. oyununda da karizmatik karakter Kazuma Kiryu'yu kontrol ediyoruz.
SEGA'nın Japonya'daki popüler Ryu Ga Gotoku (Yakuza) serisinin 3. oyununun Batı çıkışıyla  ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Dünyanın en güvenilir ve popüler oyun forumu olarak nitelendirilen Neogaf'teki Cyntec adlı bir üye , SEGA'nın 2010 yılının ilk çeyreğinde Yakuza 3Amerika'da piyasaya süreceğini , bununla birlikte oyunun  Japonca seslendirme ile İngilizce altyazı desteği içereceğini belirtti.

Yakuza 3 ile ilgili bu söylentinin doğru çıkmasını ümit ederken , serinin yeni oyunu Yakuza 4'ün Japonya'da 2010 ilkbaharında raflardaki yerini alacağını da hatırlatmakta fayda var.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Yakuza 3 Sega Ps3
OF2: Dragon Rising - PS3 vs Xbox 360 Dreamkiller Çıkış Videosu

Kullanıcı Adınız

14.10.2009 04:12:10

0
Bu oyun icin paraya kiyip ps3 aldik beklete beklete de agac etti bizi kok saldik artik, daha onceki 1 ve 2ci seriside bule sorunluydu ama sega nazi birak sonunda avrupasini cikardi bununda gelecektir emin olun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız