Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'ın Eylül Ayı Güncellemesi Yayınlandı


      Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox One bildiğiniz gibi sürekli gelen yeniliklerle güncel tutuluyor. Konsolun Eylül ayı güncellemesi bugün itibariyle yayınladı. Bu güncelleme konsola yeni medya oynatıcısından SmartGlass özelliklerine kadar bazı yenilikler ekliyor.
 
     İlk olarak Eylül ayı güncellemesiyle eklenen yeni medya oynatıcıyla USB cihazınızdan medya dosyalarınızı oynatabileceksiniz. Kurduğunuz grubun (party) lideri olarak grubun davet kabul edebilme özelliğini değiştirebilir veya gruptan bazı üyeleri çıkarabilirsiniz. Ayrıca güncellemeyle konsolu açtığınızda Xbox One menüsü yerine direk olarak TV'yle karşılaşabiliyorsunuz. Tüm bu yenilikleri detaylı bir şekilde Larry Hryb'in ağzından dinleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak majornelson.com Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Nintendo Amerika Gone Home'un Wii U'ya Geleceğini Duyurdu Sonic Boom: Shattered Crystal Shadow'un PAX Videosu Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

29.8.2014 07:58:17

-4
All in One'ın hakkını veriyorlar Sony yatmaya devam etsin.

winxperror

29.8.2014 01:23:52

0
Kaz abi de biliyordu USB desteği getirmeyi ,200 tane format desteği getirmeyi.Ama bu korsana giriyor. Hemen diyecek birileri bunları Sony yapsa takdir ederdin.Sony getirsin ona da kızardım.Bi MP4 desteği yeter.O da Mesut Abinin dediği düğün videosu gibi şeylerimizi izlememiz için.Ama 3-4 resim formatı ve gif desteği gelse iyi olur konsollara.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız