Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WrestleQuest'in Çıkış Yılı ve Ayı Açıklandı

 
 
Bu senenin Mart ayında duyurulan rol yapma taktik aksiyon macera oyunu WrestleQuest'in çıkış yılı ve ayı açıklandı. Yayıncı Skybound Games ve geliştirici Mega Cat Studios tarafından biz oyun severlere sunulacak olan yapım, Mayıs 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden  PC için çıkış yapacak.
 
WrestleQuest bizlere taktiksel güreş deneyimi sunacak 
 
 
 
Taktik ve güreş deneyiminin harmanlandığı bu yapım bizlere farklı bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Profesyonel güreş ve rol yapma öğelerini bir araya getiren WrestleQuest, piksel grafiklere sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda Macho Man, Randy Savage gibi birçok ikonik karakterler yer alıyor. 
 
Oyunda temel olarak bir kahramanın yolculuğuna çıkıyor ve güreş camiasında öne çıkan ikon karakterler bizlere sunuluyor. Oyunda bu karakterlerin bir de kariyerlerine odaklanılıyor ve ayrı bir tarzda sunum yapılmaya çalışılıyor. Oyunda farklı farklı düşman tipleri yer alıyor: İyi adamlar, kötü adamlar, kertenkeleler, robotlar ve daha fazlası oyunda bulunuyor.
 
 
Fragman videosu
 
Oyunun son yayınlanan çıkış tarihi fragman videosunda oyunun sahip olacağı arenalardan birkaçı, karakterler, dövüş animasyonları, piksel grafikler, sahne heyecanları, sesler, müzikler ve daha fazlası gösteriliyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc WrestleQuest
Dragonflight Miraslar 3. Bölüm Çıktı! Bulmaca Macera Oyunu Storyteller'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WrestleQuest
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız