Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wolfenstein: The Old Blood'un Çıkış Videosu Yayınlandı


    Bugün itibariyle indirilebilir olarak çıkışını yapan Wolfenstein: The Old Blood, 20 dolarlık ara bir yapım niteliğinde. Wolfenstein: The New Order'ın senaryo açısından öncesini konu alan yeni Wolfenstein oyununun çıkış videosu yayınlandı. Yayınlanan video oyun içi grafiklerle süslenirken, video içerisinde hikaye üzerinde durulduğunu görüyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolfenstein The Old Blood The New Order Machine Games Bethesda PC PS4 Xbox One
Half Life Remake'i Black Mesa, Steam'de Erken Erişimde Açıldı GOG.com'un Steam Benzeri Programı Çıkışını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

6.5.2015 10:16:56

0
1 saat kadar oynadım PS4 de The New Order'ı zevkle oynamıştım buda çok güzel olmuş tavsiye ederim toplam 10 chapter var bölümlerde öyle kısa değil sanırım bi 8-9 saat sürer

2K

5.5.2015 21:21:07

0
Oyunu 2 saat kadar oynadım, tabi ki düzgün yorum yapmak için yeterli bir süre değil ama The New Order gibi olmuş eğer TNO'yu zevkle oynadıysanız kesinlikle alın ama bambaşka şeyler bekliyorsanız öyle bir oyun değil. Bu arada bende dahil ufak tefek performans sorunları yaşayanlar var şu an oyunla ilgili aklınızda bulunsun.

a.memo

5.5.2015 20:23:31

+1
Ben en çok oynanış süresini merak ediyorum açıkçası... Multiden çok eski tip oyunlardaki gibi hikaye modunu seven biri olarak şöyle 10 saat falansa hemen alacam fiyatı da iyi the witcher çıkana kadar anca iner de oynarız zati... :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein: The Old Blood
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız