Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Windows 10'un PC ve Oyun Kullanımıyla İlgili Merak Edilen Her Şey!


Not: Yazıda genel olarak PC kullanımına ve oyunlara odaklandığımızdan Windows Phone için Windows 10'u merak ediyorsanız http://www.donanimhaber.com'u ziyaret etmenizi öneriyoruz. 
 
    Microsoft'un geçtiğimiz Eylül ayında ilk olarak duyurusunu yaptığı Windows 10, bugün itibariyle özel bir etkinlikle beraber geniş çaplı olarak tanıtıldı. Kullanıcıları Windows 10'da neler mi bekliyor? Gelin etkinlikten çıkan bilgileri hep beraber derleyelim.
 
    Daha önceki söylentilerde gördüğümüz ücretsiz geliştirme fırsatı, Microsoft'un düzenlediği Windows 10 etkinliğiyle beraber resmiyet kazandı. Yapılan açıklamalara göre orijinal Windows 7 ve Windows 8.1 sahipleri, yeni işletim sisteminin çıkışından sonraki bir yıl içerisinde ücretsiz olarak Windows 10'a geçebilecekler. Ayrıca bu fırsattan Windows Phone 8.1 sahipleri de faydalanabilecek.
 
    Şimdiden 3 milyon kullanıcı tarafından test edilen Windows 10, özel bir başlat menüsüne sahip olacak. Yeni işletim sisteminin başlat menüsü Windows 7'nin kullanabilirliğini, Windows 8'in Metro arayüzünün de görünüşünü alıyor. Yeni işletim sisteminin başlat menüsü aşağıdaki gibi karşımıza çıkacak. Bunun haricinde Windows 10'da, Windows 8'de gördüğümüz tam ekran başlat menüsü de yer alacak.
 
 
    Apple'ın iPhone'da yaptığı Siri sisteminin benzerini Cortana'yı kullanarak Windows'lara taşıyan Microsoft, Windows 10'la beraber Cortana sistemini PC'ye de sunacak. Microsoft yetkililerinin sunumda gösterdiği tanıtıma bakılırsa Cortana, bir arkadaş gibi Windows 10 kullanıcılarına yardımda bulunacak. Zaten tanıtımı yapan Microsoft yetkilisi de Cortana'yı, "Windows 10'da Cortana, işlerinizi yapmanıza yardım eden bir tanıdığınız gibi olacak." cümlesiyle tanımlıyor.
 
    Windows 10'un yeni internet tarayıcısı, Project Spartan adıyla tanıtılıyor. Önceki sürümlere nazaran çok daha sade bir arayüze sahip olan Project Spartan'da internet sayfaları tamamen düzenlenebilir bir şekilde yer alıyor. Mesela Project Spartan'la bu haberi okurken, bu cümleyi işaretleyebileceksiniz ya da kendi yorumunuzu ekleyebileceksiniz.
 
     Ayrıca Cortana, yeni internet tarayıcısına entegre olacak. Yani adres çubuğuna hava durumunu yazdığınızda Cortana direkt olarak hava durumu bilgilerini gösterecek. Project Spartan sadece PC için değil, tablet ve telefon gibi cihazlar için de sunulacak. 
 
 
    Oyun kısmına geldiğimizde Xbox markasının başındaki isim Phil Spencer, sahneye Battletoads logolu bir tişörtle çıktı. Yine daha önce söylentisi ortaya çıkan Xbox uygulaması konferans sırasında tanıtıldı. Windows 10'un Xbox uygulaması bir nevi Xbox Live'ın PC sürümü gibi bir şey. Bu uygulama sayesinde Xbox konsollarıyla PC arasındaki bağlantı sağlanıyor ve arkadaşlarınızı takip edebiliyorsunuz. Xbox uygulamasında sadece Xbox oyunlarıyla ilgili bilgileri değil, PC'ye özel oyunlarla ilgili paylaşımlar da yapabileceğiz. Yani Xbox uygulaması, bir nevi oyuncuların sosyal medya uygulaması gibi bir şey olacak.
 
    Steam oyunlarıyla tamamen uyumlu olan Xbox uygulamasında video kaydı yapılabilecek, ekran görüntüsü paylaşabilecek ve oyunlarla ilgili yorumlar yapabileceksiniz. Bu konuda oyuncular GamerTag'lerini kullanarak Xbox uygulamasında yer alacaklar. Ve evet, PC oyunlarında da Achievementlar bulunacak.
 
 
   Windows 10'un Xbox uygulaması, PC oyuncularının oyunları Xbox oyuncularıyla oynamasına da izin verecek. Tanıtım sırasında Phil Spencer Fable Legends'i PC'den oynayarak, Lionhead yetkilisi de Xbox One üzerinden oynayarak bu özelliği tanıttılar. Bu konuda destek veren multiplayer oyunları aynı sunucular üzerinden, aynı oyun içerisinde oynayabileceğiz.
 
    Bunun haricinde Xbox uygulamasıyla beraber PC üzerinden Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını da yayın olarak oynayabileceğiz. Eğer evinizde bir Xbox konsoluna sahipseniz, uygulamayı kullanarak bu oyunları Streaming aracılığıyla yönetebileceksiniz. Ancak etkinlik sırasında konsola gerek kalmadan Xbox oyunlarının PC'den oynanabilmesiyle ilgili herhangi bir duyuru yapılmadı. Şimdilik elimizde sadece bu var.
 
    DirectX 12 konusuna geldiğimizde ise Phil Spencer, özellikle işlemciye bağımlı oyunlarda %50'ye varan performans artışının oyuncuları bekleyeceğini belirtiyor. Microsoft'un yeni API'siyle beraber oyun yapımcıları işlemci ve ekran kartlarından daha fazla faydalanabilecekler. 
 
    Maalesef sunumlar sırasında oyunlarla ilgili firmadan çok da fazla haber gelmedi. Ancak Xbox ile PC'nin birleşimi, E3 döneminde yeni duyuruları karşımıza çıkarabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC windows windows 10 xbox one xbox microsoft
Fable Legends PC İçin Duyuruldu Game of Thrones'un İkinci Bölümü Yarın Kendini Gösterecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.12.2016 01:54:28

0
Yeni almak istediğim bir oyun bilgisayarının işletim sistemi; "Windows 10 Home". Bu bilgisayara CD ile oyun kurabiliyor muyuz? Benim kafama takılan almak istediğim bilgisayarın işletim sisteminde "Home" olması. Yani bu bilgisayara FIFA ve PES gibi oyunlar kurabiliyor muyuz? Özellikler >>> Asus GL752VW-T4503T Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / 3.5GHz 16GB 1TB + 128GB SSD 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar

BSC Misafiri

26.6.2016 23:00:27

0
Ben Mount and Blade benzeri eski oyunları Windows 10 un çalıştırıp çalıştırmayacağını soracaktım.

BSC Misafiri

8.6.2016 17:35:19

0
Windows 10 Scania truck similatoru calistirirmi Yani oynabilirmiyim Acar ni oyunu

BSC Misafiri

7.2.2016 09:58:15

0
bende win 7 ultimate kullaniyorum bikezinde merakla win 8.1 geçtim pişman oldum pc berbat çalıştı bazı programlar açılmadı oyunda fps kaybı yüzde elli oldu zaten her creck indirdiğim oyunlardan birini zar zor kurabilyordum sonradan win 7 ultimati ye geçiş yaptım tekrar. bi sıkıntım yok şuanda driverler updateler mükemmel şekilde çalşıyor bütün işlerimi görüyor kardeşim ama win 10 bilmiyorum nasıl oyunları yüksek fps de oynayabilecekmiyim. ben şunu inceledim oyun esnasında arkaplanda yani şift+ctrl+ esc ile baktığınız an win 8.1 veya win 8 de dünya kadar gereksiz çalışan uygulamaları göreceksiniz zira performans kaybına neden olacak win 7 de ise çalışan uygulamalar var ama oyunun performansını etkileyemicek kadar zararsız ve az windows 7 diyi bıraksınlar artık diye adamlar bazı şeylerini kısıtladılar mesela hava durumu kur vesayre kurnazlar ama beni bu hile win 7 yi bırakmak için yeterli olmicek

xamaximax

15.4.2015 19:54:32

0
Wİndows 10'a tek geçme sebebim DirectX 12 olacak Microsoft win8 ve win7 ye dx12'yi vermeyecek

BSC Misafiri

16.2.2015 14:47:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: AttackHane
alıntı:

Orijinalden alıntı: BR9

Biraz uzun yazacağım çünkü bu konsol ve bilgisayar fanlarının arasındaki kapışma çok can sıkmaya başladı. Merak ediyorum neden bilgisayar tarafında oyun ile ilgili bir gelişme olunca konsolcular hemen zıplayıp bilgisayarı lekeliyorlar? Doğru oyun konsolda oynanması lazım lakin bu bilgisayarda oyun oynanamaz anlamına gelmez. Konsollar bilgisayarlar sayesinde geliştiriliyor. Oyunlar bilgisayar sayesinde yazılıyor. Oyunlar konsola çıkıyorsa ustasınada çıkmak zorunda. Farkındamısınız bilemem bilgisayar oyunculuğu gayet güzel bir seviyede gelişmeye başladı. Konsolu bilgisayara bağlayıp görüntü kalitesine takılmalara vs pek takımladan rahatlıkla oynamaya alışmışsınız. Lakin bilgisayarda kişinin bütçesine durumuna göre kaliteyi ayarlayabilme durumuna sahipsiniz ve harici olarak çeşitlerce mod çeşitlerce bağımsız oyunlar vs vs vs. Microsoft'da bunun farkında olduğu için bilgisayar oyunculuğunu korumaya çalışıyor.

Hilelere vs gelirsekte xbox ile pc birleşir neden birleşmesin? Bknz fifa 15 korsanını gören oldumu? insanlar mis gibi girip rahatlıkla oynuyorlar. GTA V içinde oyunun korsan olarak yayılmaması için ileri seviyede teknoloji kullanılacağı söylendi.

Hadi şimdi gidin BF4 vb fps oyunlarında analoglar ile düşmanınızı arayıp üzerine gelip vurmaya çalışın. Yada sistemi iyi olmayan bilgisayarcılara " Şunlara bakın oyunu kasarak donarak oynuyor vs vs " diyenlerde gitsin play stationu televizyona bağlamak için babalarından izin alsınlar.

dediklerine katılıyorum ama bazı noktalarda, Konsolcuları sırf çocuk olarak nitelendirmen bence hata . Bir diğer konuysa herkesin bütçesine göre PC toplaması konusu.Bu bölümü sanki herkesin bütçesi çok iyiymiş gibi lanse etmende yanlış ben 1500 tlik laptop ile oyun oynamaktansa gidip PS4 aldım ve gayette memnunum.Ayrıca Analoglar ile FPS oynamak ayrı bir keyiftir ben şahsen mouse klavyeden daha çok zevk alıyorum çünkü herkesin oynadığı makine birbiriyle eşit,herkes o küçümsediğin analoglarla adil bir şekilde oynuyor yani parası olan razerle olmayan microsoftun mouse ile oynamaya çalışmıyor en azından.Yine sistemler ister 30 fps olsun herkeste stabil ve sabit , herkes aynı grafiklerle oynuyor kısacası Konsol asıl yeteneklerin çıktığı noktadır çünkü parasal üstünlük burda maalesef pekte geçmiyor.
Aim-assistle gerçek yetenekler ortaya mı çıkıyor? :) Başka oyun desen hadi tamam ama FPS bilgisayarda oynanır. Atsı da PC'dedir, geleceği PC'dedir. Robot gibi oyun oynuyorsunuz şu konsollarda. Sağ sol, yukarı aşağı...

aykut291

1.2.2015 14:46:51

0
Pc sahipleri birsürü para harcayıp Donanım takıyolar.Xbox one strem ederek oynıyacaklar!

bulteir

1.2.2015 11:52:59

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ücretsizken bile geçmeye gerek görmüyorum. windows 7 her ihtiyacımı karşılıyordu.8 ise o kadarını bile yapamıyordu. 10 hadi maksimum windows 7 kadar iyi olsun... ki değil. niye geçeyim de süper gıcır gıcır çalışan driver updateini yapan tüm oyunlarda yağ gibi akan sistemimi riske atayım? bunu yapan adamların tek derdi ortama hava atmak "bende 10 var şöyle süper" diye. nesi süpermiş lan? windows 8 deki bazı mallıklar giderilmiş ve eh işte anca 7 ye yaklaşabilmiş.... niye ihtiyacım olsun buna?
aynen sana katılıyorum win 7' de bir sıkıntım yokki niye başka işletim sistemine geçeyim. win 8' içinde şöyle iyi böyle iyi dediler sonra bir sürü program oyun kurulamıyor bir sürü sıkıntısı vardı ama adamlarda en yeni en iyisidir mantığı olduğu için sorunlu sorunlu kullanıp üstüne millete hava atma peşindeler. Düşün bilgisayar mühendisi adam iş yapacağı programı kuramıyor ama win 8 çok iyi sen hala niye geçmiyorsun diye hava atmaya çalışıyor.

BSC Misafiri

23.1.2015 22:15:44

-1
ücretsizken bile geçmeye gerek görmüyorum. windows 7 her ihtiyacımı karşılıyordu.8 ise o kadarını bile yapamıyordu. 10 hadi maksimum windows 7 kadar iyi olsun... ki değil. niye geçeyim de süper gıcır gıcır çalışan driver updateini yapan tüm oyunlarda yağ gibi akan sistemimi riske atayım? bunu yapan adamların tek derdi ortama hava atmak "bende 10 var şöyle süper" diye. nesi süpermiş lan? windows 8 deki bazı mallıklar giderilmiş ve eh işte anca 7 ye yaklaşabilmiş.... niye ihtiyacım olsun buna?

Hoid

22.1.2015 10:25:15

0
İlk yıl geçiş yaparsan lisansında varsa Windows 7 , Windows 8 , Windows 8.1 diyorlar ki 8 den 8.1 e geçmek için güncelleme yapman gerekiyor ücretsiz zaten . Nasıl windows 7 den windows 8 e upgrade yaparken mevcut kullandığın sistem üzerinden lisanslıyordu bunda da aynısı olacağı söyleniyor . Örnek vereyim ; Bilgisayarında Windows 7 TR 64 bit PRO sürümü var sen bunu windows 8 e upgrade yapmak istiyordun tabii gerekli şartların yerine getirildiğinden emin olduktan sonra . Upgrade işlemine başlıyordun ücretini ödüyordun ve sistem otamatik senin kullanmış olduğun sürümü algılayıp sana yükseltmek istediğin windows sürmünün ISO sunu veriyordu . Windows 10 da da böyle olacak ilk yıl geçişler ücretsiz sonrası için lisans ücreti ödeyeceksin . Bu lisans ücreti de önümüzdeki günlerde açıklanacak MicroSoft un söylediği bu . Nasıl olur diye sorarsan , önce MicroSoft dan bir kurulum sihirbazı indirirsin onu çalıştırısın oda senin lisansını ve sürümünü öğrenip doğrular . Doğrulamadan sonra gerekli adımları yerine getirip ISO sunu kurdurur sana tabi birde lisans anahtarı verir büyük ihtimalle bu sayede format sırasında ürünü lisanslamış olursun . Yahut bunlarla hiç uğraşmazlar nasıl Windows 8.1 i güncelleme olarak verdiler ki ayrı bir işletim sistemi gibi numarası var . Bunda da bir güncelleme ile halledebilirler . Buralar kesin değil bekleyip göreceğiz .

Venomstr

22.1.2015 02:24:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Windows 10 un ücretsiz olması ve DX 12 desteği benim için yeterli , ileri ki günlerde daha güzel yenilikler gelecektir diye düşünüyorum . Umarım geçişler erkenden başlar .
ilk 1 yıl ücretsiz geçiş olacak diye garip birşey okumuştım. detayları nedir acaba?

Lechuck

22.1.2015 00:46:22

+1
Windows 10'u ücretsiz dağıtmalar, pc oyunculuğuna doğru atılan adımlar. Microsoft linux'u ciddeye almaya başlamış gibi gözüküyor. Zaten linux'a çıkan oyunlar böyle artmaya devam ederse insanlar neden windows kullansın ki?

Project Scorpio

22.1.2015 00:06:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: legendwarior3 "Ve evet, PC oyunlarında da Achievementlar bulunacak." pc ye her çıkan oyunda achievement mi olucak gfwl gibi?
Her oyunda olmaz sadece Microsoft'un oyunlarında olur ayrıca steam de açtığınız ach ları win10'a entegre edeceklerıne ıhtımal vermıyorum.

AttackHane

22.1.2015 00:02:02

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BR9 Biraz uzun yazacağım çünkü bu konsol ve bilgisayar fanlarının arasındaki kapışma çok can sıkmaya başladı. Merak ediyorum neden bilgisayar tarafında oyun ile ilgili bir gelişme olunca konsolcular hemen zıplayıp bilgisayarı lekeliyorlar? Doğru oyun konsolda oynanması lazım lakin bu bilgisayarda oyun oynanamaz anlamına gelmez. Konsollar bilgisayarlar sayesinde geliştiriliyor. Oyunlar bilgisayar sayesinde yazılıyor. Oyunlar konsola çıkıyorsa ustasınada çıkmak zorunda. Farkındamısınız bilemem bilgisayar oyunculuğu gayet güzel bir seviyede gelişmeye başladı. Konsolu bilgisayara bağlayıp görüntü kalitesine takılmalara vs pek takımladan rahatlıkla oynamaya alışmışsınız. Lakin bilgisayarda kişinin bütçesine durumuna göre kaliteyi ayarlayabilme durumuna sahipsiniz ve harici olarak çeşitlerce mod çeşitlerce bağımsız oyunlar vs vs vs. Microsoft'da bunun farkında olduğu için bilgisayar oyunculuğunu korumaya çalışıyor.

Hilelere vs gelirsekte xbox ile pc birleşir neden birleşmesin? Bknz fifa 15 korsanını gören oldumu? insanlar mis gibi girip rahatlıkla oynuyorlar. GTA V içinde oyunun korsan olarak yayılmaması için ileri seviyede teknoloji kullanılacağı söylendi.

Hadi şimdi gidin BF4 vb fps oyunlarında analoglar ile düşmanınızı arayıp üzerine gelip vurmaya çalışın. Yada sistemi iyi olmayan bilgisayarcılara " Şunlara bakın oyunu kasarak donarak oynuyor vs vs " diyenlerde gitsin play stationu televizyona bağlamak için babalarından izin alsınlar.
dediklerine katılıyorum ama bazı noktalarda, Konsolcuları sırf çocuk olarak nitelendirmen bence hata . Bir diğer konuysa herkesin bütçesine göre PC toplaması konusu.Bu bölümü sanki herkesin bütçesi çok iyiymiş gibi lanse etmende yanlış ben 1500 tlik laptop ile oyun oynamaktansa gidip PS4 aldım ve gayette memnunum.Ayrıca Analoglar ile FPS oynamak ayrı bir keyiftir ben şahsen mouse klavyeden daha çok zevk alıyorum çünkü herkesin oynadığı makine birbiriyle eşit,herkes o küçümsediğin analoglarla adil bir şekilde oynuyor yani parası olan razerle olmayan microsoftun mouse ile oynamaya çalışmıyor en azından.Yine sistemler ister 30 fps olsun herkeste stabil ve sabit , herkes aynı grafiklerle oynuyor kısacası Konsol asıl yeteneklerin çıktığı noktadır çünkü parasal üstünlük burda maalesef pekte geçmiyor.

BSC Misafiri

21.1.2015 23:49:48

0
Simdi ben laptop aldim icinde win8 yukluydu bana windows 10 bedavaya mi gelecek sonucta onunda lisans ucreti laptopa ekleniyor biri beni aydinlatsin lutfen

BSC Misafiri

21.1.2015 23:49:43

-1
Win 8 olana ücretsiz değil mi 8.1 ücretsiz saçma olur. Bence

BR9

21.1.2015 23:46:48

-1
Biraz uzun yazacağım çünkü bu konsol ve bilgisayar fanlarının arasındaki kapışma çok can sıkmaya başladı. Merak ediyorum neden bilgisayar tarafında oyun ile ilgili bir gelişme olunca konsolcular hemen zıplayıp bilgisayarı lekeliyorlar? Doğru oyun konsolda oynanması lazım lakin bu bilgisayarda oyun oynanamaz anlamına gelmez. Konsollar bilgisayarlar sayesinde geliştiriliyor. Oyunlar bilgisayar sayesinde yazılıyor. Oyunlar konsola çıkıyorsa ustasınada çıkmak zorunda. Farkındamısınız bilemem bilgisayar oyunculuğu gayet güzel bir seviyede gelişmeye başladı. Konsolu bilgisayara bağlayıp görüntü kalitesine takılmalara vs pek takımladan rahatlıkla oynamaya alışmışsınız. Lakin bilgisayarda kişinin bütçesine durumuna göre kaliteyi ayarlayabilme durumuna sahipsiniz ve harici olarak çeşitlerce mod çeşitlerce bağımsız oyunlar vs vs vs. Microsoft'da bunun farkında olduğu için bilgisayar oyunculuğunu korumaya çalışıyor. Hilelere vs gelirsekte xbox ile pc birleşir neden birleşmesin? Bknz fifa 15 korsanını gören oldumu? insanlar mis gibi girip rahatlıkla oynuyorlar. GTA V içinde oyunun korsan olarak yayılmaması için ileri seviyede teknoloji kullanılacağı söylendi. Hadi şimdi gidin BF4 vb fps oyunlarında analoglar ile düşmanınızı arayıp üzerine gelip vurmaya çalışın. Yada sistemi iyi olmayan bilgisayarcılara " Şunlara bakın oyunu kasarak donarak oynuyor vs vs " diyenlerde gitsin play stationu televizyona bağlamak için babalarından izin alsınlar.

mementopolis

21.1.2015 23:22:07

-1
Windows 10 , Win7 ve Win8 kullanicilarina 1 sene bedava verilecek sadece, acaba beta tatinda mi bedava sunacaklar 1 sene boyunca ? ( bana biraz öyle geliyor cünkü) geri gelen bildirimler ile tam sürüme yükseltecekler.

Hoid

21.1.2015 23:07:32

0
İlk yıl geçiş yaparsan ücretsiz , sonradan geçiş yapmak istersen lisans ücreti ödeyeceksin

Angel of the Lord

21.1.2015 23:02:24

0
Benim anlamadığım bir yıl içnde geçenlere mi ücretsiz olacak (sonsuza kadar) yoksa sadece bir yıl mı ücretsiz olacak?

BSC Misafiri

21.1.2015 22:48:57

-1
windows 10 a geçiş ücretsiz evet ama 1 yil boyunca ücretsiz. Windows 7 Windows 8.1 den geçenler 1 yil boyunca Windows 10 U ücretsiz kullanabilecek bir nevi deneme Sürümü gibi duşunun

cagan1234

21.1.2015 22:27:21

-1
Ben 3-4 aydır windows 10 kullanıyorum. Bence çok başarılı tabii ki enterprise sürümü.

onur89tr

21.1.2015 22:24:32

0
PC ile Xbox asla bir araya gelmez. Bunun sebebi, PC platformu her türlü hilenin, gerek yazılımda gerek oyunlarda her türlü korsanın, her türlü kasmanın ve çeşitli problemlerin olduğu bir platform. Xbox PC platformuna göre bu alanlarda daha "temiz" bir platform.

Guest-56D7221EF

21.1.2015 22:01:06

0
Windows 10 yükseltme olarak gelmeyecek değil mi herhangi bir açıklama var mı onun için ?.

ardaq

21.1.2015 21:53:01

0
ücretsiz olarak windows 10 geçtiğimizde komple format şeklinde mi atar yoksa win8'den win8.1'e geçiş gibi mi olur acaba :d

fazliboz

21.1.2015 21:46:36

-1
steam achievementları xbox profilimize işleyecekmi yani eğer öyleyse süper olur

Hoid

21.1.2015 21:32:28

0
Abartma sende

alican88

21.1.2015 21:32:14

+1
xbox one ve pc oyunculari ayni online sistemde ayni sunucularda oynarsa adaletsizlik olmazmi

Sir Maximus is BACK

21.1.2015 21:30:37

-7
Mükemmel bir etkinlikte.Microsoft her açıdan noktayı koydu Windows 10 ile.

legendwarior3

21.1.2015 21:29:10

0
"Ve evet, PC oyunlarında da Achievementlar bulunacak." pc ye her çıkan oyunda achievement mi olucak gfwl gibi?

Guest-C8DDC600D

21.1.2015 21:05:06

+3
Haberi girdiğinizde siz böyle yazarsanız '' konsola gerek kalmadan Xbox oyunlarının PC'den oynanabilmesiyle ilgili herhangi bir duyuru yapılmadı. Şimdilik elimizde sadece bu var. '' insanlarda beklentiye girer. Sizin böyle birşeyin imkansız olduğunu bilmeniz gerekir. Haberin o paragrafını gereksiz uzattığınızı düşünüyorum.

Megathrone26

21.1.2015 21:01:32

0
Windows 10 a beleş geçiş vay arkadaş gözlerime inanamıyorum :)

Quirah

21.1.2015 20:58:30

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Xbox'a gerek kalmadan Xbox oyunlarını PC'de oynamak . Size mantıklı gelmiş benim mantığım öldü. İnsanların bu tarz beklentilere girmesi normal editör haberi böyle giriyorsa. PS Vita'da PS4'e gerek kalmadan PS4 oyunlarını oynayabilmek mantıklı mı ? Benzer sistem olduğu için böyle örnek verdim. Burada olay stream yoluyla görüntünün bir diğer cihaza aktarılması.
Ben öyle bir şey beklediğimi nerede yazmışım? PC için daha fazla oyun duyurusu(En azından RTS odaklı) ve ortak oyunlar için de Cross-Buy gibi bir sistem bekliyordum bunu okuyamadınız mı önceki yorumumda? @Wayward Son Bununla ilgili henüz ayrıntılı açıklama yapmadılar fakat telefondaki Windows 10'u kastediyor olabilirler.

Wayward Son

21.1.2015 20:56:07

0
Simdi Lumia 1020 kullanicisi olarak Win10'a ucretsiz mi sahip olacagim yoksa telefon icin mi o sadece?

Guest-C8DDC600D

21.1.2015 20:55:03

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

En azından daha fazla PC oyun duyurusu veya Cross-Buy sistemi olabilir. Evet mantıklı geldi.
Xbox'a gerek kalmadan Xbox oyunlarını PC'de oynamak . Size mantıklı gelmiş benim mantığım öldü. İnsanların bu tarz beklentilere girmesi normal editör haberi böyle giriyorsa. PS Vita'da PS4'e gerek kalmadan PS4 oyunlarını oynayabilmek mantıklı mı ? Benzer sistem olduğu için böyle örnek verdim. Burada olay stream yoluyla görüntünün bir diğer cihaza aktarılması.

Shovel Knight

21.1.2015 20:54:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: White Death Şu Dreamspark projesinden gelen Windows 8 Industry Pro sayılır mı acaba? Sonuçta o da orjinal
aynen bende onu düşündüm büyük ihtimal biz de alırız beleşe

altunuz

21.1.2015 20:50:33

+1
"Windows 7'nin kullanabilirliğini, Windows 8'in Metro arayüzünün de görünüşünü" Sizi bilmem ama ben bu W8'in Metro arayüzünden iğreniyorum. Keşke yeni versiyona koymasalardı bu Metro arayüzünü :/

cenkk34

21.1.2015 20:48:23

0
Şimdi ben işletim sistemi almak için windows 10 u bekliyodum fakat şimdi bitane 8.1 alsam ücretsiz 10 a geçiş yapabilecek miyim?

hayansame

21.1.2015 20:48:18

0
Pc x.lıve arayuzu, battlenet,blızzard arayuzlerıne benzemıs. Guzel olmus baya:)

Quirah

21.1.2015 20:47:23

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok Ancak etkinlik sırasında konsola gerek kalmadan Xbox oyunlarının PC'den oynanabilmesiyle ilgili herhangi bir duyuru yapılmadı. Şimdilik elimizde sadece bu var. Samet bu cümle sana mantıklı geldi mi ? Şimdilik elimizde bu var ne demek. Konsola gerek kalmadan oyunları PC'de oynamak mı ? Şöyle şeyler yazıp insanlara boşa ümit veriyorsunuz millette ciddi ciddi bekliyor.
En azından daha fazla PC oyun duyurusu veya Cross-Buy sistemi olabilir. Evet mantıklı geldi.

Hoid

21.1.2015 20:47:11

0
Windows 10 un ücretsiz olması ve DX 12 desteği benim için yeterli , ileri ki günlerde daha güzel yenilikler gelecektir diye düşünüyorum . Umarım geçişler erkenden başlar .

White Death

21.1.2015 20:45:33

0
Şu Dreamspark projesinden gelen Windows 8 Industry Pro sayılır mı acaba? Sonuçta o da orjinal

Guest-C8DDC600D

21.1.2015 20:44:12

+2
Ancak etkinlik sırasında konsola gerek kalmadan Xbox oyunlarının PC'den oynanabilmesiyle ilgili herhangi bir duyuru yapılmadı. Şimdilik elimizde sadece bu var. Samet bu cümle sana mantıklı geldi mi ? Şimdilik elimizde bu var ne demek. Konsola gerek kalmadan oyunları PC'de oynamak mı ? Şöyle şeyler yazıp insanlara boşa ümit veriyorsunuz millette ciddi ciddi bekliyor.

Relinquished06

21.1.2015 20:41:46

+1
Windows 7 sahiplerinin de windows 10 ' a ücretsiz sahip olması güzel olmuş.

encuni

21.1.2015 20:41:43

+1
win10da tek önemsediğim dx12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız