Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'ta Diğer Oyuncular Sizin Oyununuza Sürekli Sızamayacak


     Geçen günlerde Watch Dogs'un 8 kişilik açık dünya online multiplayer desteğinin olduğu ortaya çıkmıştı. Yeni bilgilere göre oyundaki "kalkan" sistemi sayesinde birilerinin sizin oyununuza sürekli sızması engellenecek. Watch Dogs'un tasarımcısı Danny Belanger'ın açıklamaları şu şekilde:
 
    "Bütün online aktiviteler menünün bir parçası. Tamamen opsiyoneller. Eğer bir oyuncu online dünyanın parçası olmak istemiyorsa menüden bu fonksiyonu kapatabilir."
 
    "Ayrıca oyunda shield (kalkan) adında önemli bir sistem var. Eğer birisi sizin oyununuza girerse, bunu ardı ardına yapamayacak; böylece istenmeyen oyunculardan kurtulacaksınız. Tabi agresif bir oyuncu olup diğer oyuncuların dünyasına sürekli sızmıyorsanız bu durum geçerli. Aksi halde diğer oyuncular her zaman oyununuza girebilecekler. Yani sonuç olarak bu durum size bağlı"
 
    Watch Dogs'un en merak edilen unsurlarından biri de multiplayer modlarıydı. Bu konuda şu ana kadar gelen bilgiler umut verici.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Bugün Pokemon X & Y'nin Online Sisteminde Bakım Var Dark Souls'ta Kaç Defa Öldüğünüzü Öğrenmek İster misiniz?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

StrangerLovely

10.3.2014 15:19:35

-3
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr Şu sıralar gündem Watch Dogs'ta grafik düşüşü, fakat bunlar da AKP gibi gündem değiştirme peşindeler.
Burada siyaset yapacaksan çık git.

onur89tr

10.3.2014 15:06:11

+3
Şu sıralar gündem Watch Dogs'ta grafik düşüşü, fakat bunlar da AKP gibi gündem değiştirme peşindeler.

Jedi_masterr

10.3.2014 11:03:52

0
olur söylerız haber yapmazlar

rcpyksl

10.3.2014 11:00:43

0
Baskalarinin oyununa girip aksiyon yaratabilmek bu gercekten yenilikci..yigidi oldur hakkini yeme bence bu gercekten deneyimlenmesi gereken onemli bir ozellik..diger haberleride bekliyoruz..grafikler beklentiyi vermedi diye tum oyundan vazgrcmedik..

dingo egret!

10.3.2014 10:57:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Haber kısmı burası kardeş, yapacaklar tabii ki.
iyi de millet bıktı watch dogs watch dogs, 3 haberden 2 si watch dogs. Ubi'nin tek maksadı down-grade faciasından sonra balon oyununu gündemde tutup satışlarda düşüş yaşamamak.

Babblebabble

10.3.2014 10:53:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret! bence hergün 10 tane watch dogs haberi yapmayı bırakın ya antipatik oluyor artık, kimsenin ilgisi kalmadı oyuna yok yere konu kalabalığı yapıyor sadece. ha ayrıca bunu belirtmek hiç hoşuma gitmiyor ama ben bu oyunun yeni neslin en büyük balonu olduğunu taa 2012de söylemiştim...
Haber kısmı burası kardeş, yapacaklar tabii ki.

dingo egret!

10.3.2014 10:43:25

-3
bence hergün 10 tane watch dogs haberi yapmayı bırakın ya antipatik oluyor artık, kimsenin ilgisi kalmadı oyuna yok yere konu kalabalığı yapıyor sadece. ha ayrıca bunu belirtmek hiç hoşuma gitmiyor ama ben bu oyunun yeni neslin en büyük balonu olduğunu taa 2012de söylemiştim...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız