Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K Evreninde Geçen Aksiyon RPG Oyunu Duyuruldu


    Oyun dünyasında kıymeti pek fazla bilinemeyen ve değerlendirilemeyen serilerden Warhammer'ın gelecek temalı evreni için yeni bir duyuru yapıldı. Incredible Adventures of Van Helsing serisiyle tanıdığımız Neocore Games, Warhammer 40,000: Inquisitor'u duyurdu.
 
    Önümüzdeki sene PC, PS4 ve Xbox One için çıkması beklenen Warhammer 40,000: Inquisitor, Aksiyon - RPG türünde olacak. Senaryo tabanlı bir oyun olacak olan yapım, serbest oynanış şekliyle oyunculara Sandbox bir oyun hissiyatını verecek. Yapımcı ekip şimdilik oyun için sadece aşağıdaki teaser videosunu paylaşmış durumda. Daha fazlası ilerleyen dönemlerde gelecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Warhammer Warhammer 40K Inquisitor Neocore Games Van Helsing PC PS4 Xbox One Action RPG
Fable Legends'ın Çıkış Tarihi Açıklandı "HoloLens'in İlk Sürümünde Hedefimiz Oyuncular Değil"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2015 01:06:33

0
"mordheim city of the damned" gümbür gümbür geliyor ama haberini göremedik. Asıl RPG oyunu bu olacak..

3spooky5me

16.7.2015 22:12:49

0
Evren guzel umarım oyunda güzel olur

EyesNight

16.7.2015 13:30:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind Warhammer evreni candır ya. LotR evrenini gömecek tarihi ve alt yapısı var ama kimse bir türlü adam akıllı sahip çıkmadı. Eski çağlardan, yeni teknolojiye kadar müthiş bir katmanlı yapısı var. Hep kaldı kenarda köşede böyle. Umarım şanına yaraşır bir şekilde dirilir bu nadide isim.
Çok haklısın ben bile ilk oyundan sonra tarihi araştırmam 2 ayımı almıştı anlaşılması biraz güç ama gerçekten katmanlı karmaşık bir yapı var özellikle din ve teknoloji kısmı benim baya hoşuma gitmişti

Geldimmigordun

16.7.2015 03:36:23

0
fps olmasın kurban olayım

freshmind

16.7.2015 03:10:10

+1
Warhammer evreni candır ya. LotR evrenini gömecek tarihi ve alt yapısı var ama kimse bir türlü adam akıllı sahip çıkmadı. Eski çağlardan, yeni teknolojiye kadar müthiş bir katmanlı yapısı var. Hep kaldı kenarda köşede böyle. Umarım şanına yaraşır bir şekilde dirilir bu nadide isim.

Guest-C8DDC600D

16.7.2015 03:09:21

0
Space Marine fena değildi severek oynayıp bitirmiştim. Bu oyunla tarzı değiştirecekler gibi, sandbox ve rpg öğeleri yoktu öncekinde. Güzel olur inşallah.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Inquisitor
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız