Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vigil: "Zelda Olmasaydı, Biz de Olmazdık"

 
   Darksiders serisinin yapımcısı Vigil Games'de görev alan Ryan Stefanelli, kendilerine çok şey katan The Legend of Zelda serisinden bahsetti ve şayet  böyle bir oyun olmasaydı, muhtemelen Vigil Games'in de var olmayacağını dile getirdi. Oyun endüstrisinde Zelda benzeri oyunların çok az olduğunu ve Nintendo'nun bu efsanevi serisine benzer bir aksiyon - macera oyunu yapmanın zorluğunu vurgulayan Stefanelli'nin yorumu şu şekilde:
 
"Şayet Zelda olmasaydı, muhtemelen Vigil Games de olmazdı çünkü bizim içinde yer almak istediğimiz tür bu. Sanırım mukayese yapılmasındaki bir diğer sebep de, bu alanda çok fazla oyun olmaması. Zelda benzeri çok fazla oyun yok çünkü böyle bir oyun oluşturmak son derece zor. Artık etrafta ki FPS oyunlarına Doom benzeri diyen birini görüyor musunuz? Göremezsiniz çünkü etrafta birbiriyle kıyaslanaca yığınla FPS oyunu var. Aynı şey God of War için de geçerli. God of War türünde hatrı sayılı yapımlar piyasada yer ediyor ancak God of War ve Devil May Cry gibi yapımlar ayakta durabiliyor."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MyNintendoNews darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2 oynanış videosu darksiders 2 tanıtım videosu darksiders 2 çıkış tarihi zelda the legend of zelda
EA Avustralya'nın 'Büyük' Duyurusu Belli Oldu Class3'ün Adı Değişti: State of Decay (Zombiler!)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

maniague

23.8.2012 00:47:52

0
zelda candır can :)

Acness

22.8.2012 21:59:11

0
Darksiders 2 gibi kötü bir yapımdan sonra vigil oyun yapımını tamamen bıraksın ! Ds 1 nerdee.. DS 2 nerdee... aralarında 1-2 yeni özellik dışında hiçbir fark yok

CaSsErDoDo

22.8.2012 10:46:04

0
iyi işte yağınıda çekmiş thq batarsa geçersiniz nintendoya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız