Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders 2, THQ'ya 50 Milyon Dolara Mal Olmuş


     İflasını açıklanmasıyla birlikte, pek çok oyununun isim haklarını satışa çıkaran THQ, Darksiders serisinin isim haklarını Nordic Games'e satmıştı. Nordic Games'in sahibi Lars Wingefors, hem Darksiders 2'nin maliyetine hem de kendi yapabileceklerine değindi.
 
"THQ, Darksiders 2'nin yapımına 50 milyon dolar harcadı. Biz aynı kalitedeki bir ürünü, daha ucuza yapabiliriz. 50 milyon gülünç, ben bunu karşılayamam. THQ anlaşması şimdiye kadar yaptığımın en iyisiydi. Kendi banka hesabımdan 5 milyon dolar harcadım. Bu benim için büyük bir para ancak biz çok hızlı bir şekilde geri kazandık"

Bu haberin bağlantısı
URL
darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2 nordic
The Order: 1886'nın Silahları Tanıtıldı Nvidia, GTX 980 ve GTX 970'i Resmen Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

20.9.2014 05:48:15

-1
Darksiders 1 ve 2 de gayet güzel oyunlardı, efsane değillerdi ama paranızın karşılığını aldığınız oyunlardı. Özellikle ikinci oyun Devil May Cry tarzı dövüş sistemi, birinci oyuna göre gelişmiş animasyonları ve aşırı uzun ve büyük bir oyun olması ile oldukça başarılı bir oyundu. Tabi oyunu çıkar çıkmaz alan arkadaşlar bilecektir oyunda bir sürü bug vardı ama bunun sebebi bence THQ maddi olarak sıkıntıda olmasına rağmen oyunu erken çıkarmalarından kaynaklanıyordu. Fakat bence harcanan 50 milyon doların büyük bir kısmı oyunun geliştirmesine değil reklam kampanyalarına harcanan miktar. Çünkü bu oyun THQ için son umuttu ve aşırı derecede gereksiz büyük reklam kampanyaları yaptılar ve dediğim gibi oyun iyi bir oyun olmasına rağmen efsane bir oyun değildi ve harcanan miktarı geri getiremedi.

alito

20.9.2014 05:09:49

-1
Senide göreceğiz Nordic Games, hele bir üçüncü oyunu yapta sen.

SirPeter

19.9.2014 17:41:27

+1
Nordic Games THQ'ya laf atmasın mümkünse. Yapardık ederdik demekle olmuyor, adamlar yapmış işte mis gibi Darksiders. Sen de yap.

porsux

19.9.2014 16:29:22

+1
kesinlikle mükemmel bir oyundu oynayamayanlar veya oynarken birşey anlamayanlar şimdilerde türkçe yaması çıktı birkez daha denesinler..

Lod0ss

19.9.2014 16:27:20

+1
Yazık ettiler güzelim seriye. Umarım son 2 oyunda gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız