Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vigil: Wii U'ya Oyun Geliştirmek Oldukça Kolay

Darksiders 2 gibi çok önemli 3. parti oyunlar Wii U için geliştiriliyor

     Darksiders II'nin Wii U için duyurulması eminim Nintendocuları çok mutlu etmiştir. İlk oyununu beğendiğimiz ve devam oyunundan da ümitli olduğumuz oyun PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulmuştu. E3 fuarında ise oyunun Wii U sürümünün de çıkacağı açıklandı.
 
     Nintendo'nun E3 sunumunu hatırlarsanız Darksiders II'nin bir videosuna tanık olmamıza rağmen bunun diğer platformlardan alınan görüntüler olduğu açıklanmıştı. Halbuki Vigil Games Darksiders II'yi 5 haftalık kısa bir çalışma sonrası Wii U'da çalışır duruma getirdiklerini ve Nintendo istediği takdirde oyunun Wii U sürümünü gösterebileceğini açıklamıştı. Nintendo ise şimdilik bunu istemiyor.
 
     Vigil Games genel müdürü David Adams ise Wii U  hakkındaki açıklamalarına devam ediyor. Adams'a göre olaya programcılık açısından baktığımızda Wii U için oyun geliştirmek Playstation 3'e geliştirmekten kesinlikle çok daha kolay; hatta Xbox 360 ile aynı kolaylıkta olduğunu belirtiyor.
 
     Geliştiriciler Wii U için oyun geliştirirken ne kadar rahat ederlerse bu konsola kendilerini o kadar yakın hissedeceklerdir. Umarız diğer 3. parti firmalar da Wii U hakkında benzer düşüncelere sahiptirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2 Wii U
Bioshock: Infinite'teki Kahramanımızı Gördünüz mü? Mass Effect'in Filmi Comic-Con'da Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız