Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Video Oyun Abonelik Servisi Jump Duyuruldu

 
   Spotify veya Netflix benzeri video oyun abonelik servisi Jump duyuruldu. 
 
   Yüksek puana sahip ve ödül kazanan bağımsız oyunlara odaklanan bu servis abonelerine sınırsız erişim imkanı sunacak. Oyunlar, boyutuna ve internet bağlantısına bağlı olarak gecikme ve kalite sorunlarını önleyen bir teknoloji kullanarak yaklaşık bir dakika içinde yüklenecek.
 
   Jump 60'dan fazla oyun ile bu yaz Windows, Mac ve Linux için çıkacak. Aylık olarak yeni oyunlar eklenecek ve isterlerse geliştiriciler de oyunlarına sisteme ekleyebilecek. 
 
   Kapalı beta bugünden itibaren başladı ve 24 Temmuz'a kadar devam edecek. https://playonjump.com/ adresinden kayıt olabilirsiniz. Jump çıkış yaptığında aylık 10 dolar fiyata sahip olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mario Run 150 Milyon İndirmeye Ulaştı Star Wars Battlefront II Açık Beta Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

keremec

11.7.2017 18:00:29

0
EA şuan biyerleriyle gülüyordur bunlara

Bromdr

11.7.2017 12:52:13

+1
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis KralOyun diye bir site var bütün oyunları bedava oynuyorsun. Bunlar ne ayak :D . İnternetten stream olarak oynananan oyunlara karşıyım. OnLive vardı batmış ve gidiş o gidiş...hâlâ anlayamadılar. Bunlara kalsa donanım üretiçileri batar :) .
senin yaşındakiler için uygun orası burda boş boş yorum yapıcağına git orda takıl.Habere gelicek olursak steam ve türevleri varken ne kadar tutar görücez

Metallurgic Infuser

11.7.2017 03:01:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis KralOyun diye bir site var bütün oyunları bedava oynuyorsun. Bunlar ne ayak :D . İnternetten stream olarak oynananan oyunlara karşıyım. OnLive vardı batmış ve gidiş o gidiş...hâlâ anlayamadılar. Bunlara kalsa donanım üretiçileri batar :) .
Stream sistemi değil bu, oyunları indirip oynuyorsun. Büyük oyunlar da eklenirse gayet faydalı olabilir.

mementopolis

11.7.2017 02:24:56

+2
KralOyun diye bir site var bütün oyunları bedava oynuyorsun. Bunlar ne ayak :D . İnternetten stream olarak oynananan oyunlara karşıyım. OnLive vardı batmış ve gidiş o gidiş...hâlâ anlayamadılar. Bunlara kalsa donanım üretiçileri batar :) .

BSC Misafiri

11.7.2017 01:36:41

+2
Hiiç bulaşmam. Akarım steam de temiiz temiz

Jack Rabbit Slims

11.7.2017 00:57:05

+3
Indieler için aylık 10 dolar çok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız