Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Video Games Live, Blizzard Oyun Müzikleri İle Gamescom'daydı


     Hayran olduğunuz oyunların müziklerinin canlı olarak bir orkestra tarafından çalındığını, ve senkronize olarak dev ekranlarda o oyunun videolarının oynadığını hayal edin, bir yandan da müzikle uyumlu ışık şovları...Video Games Live(VGL) ekibi bu hayali ilk gerçekleştiren ekiplerden biri ve her konserleri büyük beğeni topluyor.
 
     Bu proje, bir müzisyen olan ve daha çok oyun müzikleri yapan Tommy Tallaico tarafından ortaya çıkartıldı. Kendisi aynı zamanda (GANG) Game Audio Network Guild'in de kurucusu ve başkanı. Daha enteresan bir bilgi ise, Tommy'nin, Aerosmith solisti Steven Tyler'ın kuzeni olması. (Liv Tyler'la da akraba yani;)
 
     Sadece bizim gibi oyuncuları değil, müzik sever ve oyunlarla ilgisi olmayan insanların bile büyük beğenisi alan VGL, geçtiğimiz Gamescon'da Blizzard oyunları için bir konser verdi. Orada olamasak da Blizzard konseri video olarak youtube kanalına eklemiş. Bu müthiş konseri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube video games live blizzard gamescom konser müzik
Sapkın Bir Dünyada Geçen Lisa'nın Eklenti Paketi Bu Ay Geliyor Batman: Arkham Knight'a, Oyunun Direktörü "Sefton Hill" Karakteri

Vinewood

10.8.2015 10:23:07

+1
4:17'de call to arms girince yerimdem zıpladım . 10 numara olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız