Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VRL Türkiye: Birlik'te 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     Türkiye VALORANT Ligi, VRL Türkiye: Birlik'te 3. gün karşılaşmaları tamamlandı! 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda ligin üçüncü günü galibiyet elde eden takımları; Futbolist ve Surreal Esports oldu.
 
     VRL Türkiye: Birlik turnuvasının 3. günü ilk karşılaşması Thunderbolts Gaming ve Futbolist arasında oynandı. Icebox haritası 7-13, Ascent haritası 13-10 Futbolist galibiyetiyle sonuçlandı. Böylelikle Futbolist, Thunderbolts Gaming karşısında 2-0 galibiyet elde etmeyi başardı. Günün 2. karşılaşması ise Surreal Esports ve Fire Flux Esports arasında oynandı. Ascent haritası 13-7 Surreal Esports, Split haritası 6-13 Fire Flux Esports, Breeze haritası 19-17 Surreal Esports galibiyetiyle toplamda 2-1'lık skorla sonuçlandı.
 
     1. haftanın son karşılaşmaları bugün saat 17:30'da Galatasaray Espor - Galakticos ve 20:00'da Team Lixa - Fenerbahçe Espor arasında oynanacak.

     Riot Games ve ESA Esports işbirliği ile düzenlenen VALORANT Ligi, VRL Türkiye: Birlik, 8 takımın katılımıyla 14 Şubat'ta başladı ve 20 Mart'ta 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek büyük final ile birlikte sonlanacak. VRL Türkiye: Birlik liginin şampiyonu, VALORANT Champions Tour 2022: EMEA Challengers Promotion turnuvasında ülkemizi temsil edecek.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
IEM Katowice 2022 Play-In Turnuvası Tamamlandı! Submerged: Hidden Depths 10 Mart'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız