Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VRL Türkiye: Birlik'te 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
      Türkiye VALORANT Ligi, VRL Türkiye: Birlik'te 4. gün karşılaşmaları tamamlandı! 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda ligin dördüncü günü galibiyet elde eden takımları; Galatasaray Esports ve Team Lixa oldu. Dördüncü günün ardından VRL Türkiye: Birlik'de 1. hafta karşılaşmaları tamamlanmış oldu.
 
     Ligin puan durumuna baktığımızda; Futbolist, Surreal Esports ve Galatasaray Esports mağlubiyetsiz olarak zirveyi paylaşıyor. 
 
     VRL Türkiye: Birlik turnuvasının 4. günü ilk karşılaşması Galatasaray Esports ve Galakticos arasında oynandı. Bind haritası 13-9 Galatasaray Esports, Split haritası 12-14 Galakticos, Breeze 13-10 Galatasaray Esports galibiyetiyle sonuçlandı. Böylelikle Galatasaray Esports, Galakticos karşısında 2-1 galibiyet elde etmeyi başardı. Günün 2. karşılaşması ise Team Lixa ve Fenerbahçe Espor arasında oynandı. Icebox haritası 13-3, Breeze haritası 13-8 Team Lixa galibiyetiyle toplamda 2-0'lık skorla sonuçlandı.
 
   VRL Türkiye: Birlik 2. hafta karşılaşmaları 21 Şubat 2022 Pazartesi günü gerçekleşecek. 
 
21 Şubat 2022 Pazartesi
 
Thunderbolts Gaming vs. Fenerbahçe Espor / 17:30
Fenerbahçe Espor vs. Galakticos / 20:00  
 
22 Şubat 2022 Salı
 
Team Lixa vs. Galakticos / 17:30
Surreal Esports vs. Galatasaray Esports / 20:00
 
23 Şubat 2022 Çarşamba
 
Galatasaray Espors vs. Fenerbahçe Espor / 17:30
Futbolist vs. Fire Flux Esports / 20:00 
 
24 Şubat 2022 Perşembe
 
Team Lixa vs. Futbolist / 17:30
Thunderbolts Gaming vs. Surreal Esports / 20:00 
 
     Riot Games ve ESA Esports işbirliği ile düzenlenen VALORANT Ligi, VRL Türkiye: Birlik, 8 takımın katılımıyla 14 Şubat'ta başladı ve 20 Mart'ta 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek büyük final ile birlikte sonlanacak. VRL Türkiye: Birlik liginin şampiyonu, VALORANT Champions Tour 2022: EMEA Challengers Promotion turnuvasında ülkemizi temsil edecek.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Aksiyon Oyunu Final Vendetta Duyuruldu Görev Timi 141 Call of Duty: Mobile’ın 2. Sezonuyla Geri Dönüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız