Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions Tour 2023: LOCK//IN São Paulo Şampiyonu Fnatic Oldu!

 
     VALORANT Champions Tour 2023: LOCK//IN São Paulo turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu LOUD ekibini 3-2 mağlup etmeyi başaran fnatic oldu.
 
 
     Büyük final Brezilyalı ekip LOUD ve Avrupa takımı fnatic arasında 5 maçlık seri formatında oynandı. Ascent, Fracture, Split ve Lotus haritaları sonrasında seride durumun 2-2 eşit sonuçlanmasının ardından son harita olan Icebox'a geçildiğinde fnatic, 11-4 LOUD üstünlüğünden muazzam bir geri dönüş yaparak 12-14 toplamda 3-2 seriyi sonuçlandırarak VCT 2023: Lock In Sao Paulo turnuvasının şampiyonu olmayı başardı. Fnatic, ödül havuzundan 100.000 Dolar pay aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Wo Long: Fallen Dynasty ilk gününde 75 bin eş zamanlı oyuncuya ulaştı League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 5. Haftası Tamamlandı!

BSC Misafiri

7.3.2023 16:03:53

0
Final maçı müthişti. Son harita 11-4 değil 11-3 ten döndü Fnatic. Alfajer e tebrikler. Türk takımlarımız içinde iyi oldu. EMEA bölgesi Masters için fazladan bir yer daha kazandı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız