Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 3. Haftası Tamamlandı!

 
  
     Riot Games ve ESA Esports işbirliği düzenlenen VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 3. haftası tamamlandı!
   
     9 takımın mücadele edeceği ligde ilk gün; Galatasaray Espor ile S2G Esports ve Digital Athletics ile Fenerbahçe Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-0'lık skorla galibiyet alan takımlar S2G ve Digital Ahtletics oldu. İkinci gün; Galakticos ile Fire Flux Esports ve İstanbul Wildcats ile SuperMassive karşı karşıya geldi. Fire Flux, Galakticos'un 2-0, SuperMassive ise İstanbul Wildcats'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Üçüncü gün; Thunderbolts ile Fenerbahçe Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonuncunda Thunderbolts, 2-0 galibiyet elde ederek haftayı kapattı. 
 
     Lig sıralamasına baktığımızda; Digital Athletics ile S2G Esports, 3 galibiyet sayısıyla namağlup olarak liderliği paylaşıyor. 3. sırada ise 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla SuperMassive Esports yer alıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Dead Island 2 çıkışa çok yakın: Çıkış fragmanı yayınlandı Beklenen haber geldi! Diablo 4'ün geliştirmesi tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız