Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn PC ve PS5'e Geliyor: İlk Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Ballistic Moon stüdyosunun üstlendiği Until Dawn oyununun gelişmiş bir sürümü şu anda yolda. İlk olarak 2015 yılında piyasaya sürülen interaktif korku oyunu şimdi PlayStation 5 ve PC için yeniden düzenlenmiş bir sürümle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Yeni geliştirmelerle beraber geliyor 
 
 
 
Sekiz arkadaşın büyük bir mücadeleye atıldığı ve korkularıyla yüzleştiği bu yapımda elbette hem PlayStation 5 hem de PC için çeşitli geliştirmeler yer alıyor. Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilen yeniden düzenlenmiş sürüm içerisinde belirtilerine göre çarpıcı görseller, animasyonlar, atmosferler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Sinematik unsurlarla beraber yer aldığımız yapımda seçimlerimiz oldukça önem arz ediyor ve burada yer alan karakterlerin her birini hayatta tutmaya çalışıyoruz. Yaptığımız seçimlerin karakterlerinin kaderlerini belirlediği yapım oyuncular tarafından sevilen bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu until dawn playstation 4 korku
Death Stranding 2: On the Beach 2025 Yılında Geliyor Rise of the Ronin için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

BSC Misafiri

1.2.2024 20:15:10

0
Until Dawn'ın geleceğini sızıntı olarak bir kaynaktan okumuştum, eğer bu doğru ise Aynı kaynakta Bu sene içerisinde God of war ragnarok, Last of Us Part 2 Remastered , Ghost of Tsushima, Demon Souls ve Grand Turismo 7'nin de PC'ye geleceğini yazıyordu. Hatta Sony İnfamous Second Son gibi eski PS4 IP'lerini de PC'ye getirmek için konuşuyormuş. Ghost Of Tsushima ve Demon Souls'un niye bu kadar uzun zaman aldığını da Oyunun portunu Port yapan firmalar değil oyunu geliştiren ekip yapıyormuş ve ilk defa Pc'ye port yaptıklarından normalden uzun zaman almış. God of war, TLOU 2 büyük ihtimal Nixes tarafından port yapılacakmış. Spider - Man 2 de 2025 başlarında Pc'ye getirmeyi planlıyorlarmış bütün dlc'ler tamamlandıktan sonra Complete edition olarak ilk spider-man'deki gibi. Normalde Marka'nın daha çok kullanıcı çekmesi açısından bekleteceklermiş ancak sızıntılardan sonra oyunun PC'de korsan olarak oynanan bir sürümünün yapılmasının ardından bunu da hızlandırmışlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Until Dawn
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız