Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: Zombi U'yu CoD Gibi Oynarsanız, Ölürsünüz


   Ubisoft'un Wii U'ya özel olacak olan ve merakla beklenen zombi temalı oyunu Zombi U ile ilgili dikkat çekici bir açıklama yapıldı.
 
    Yapılan açıklamalarda Zombi U'nun Call Of Duty mantığıyla oynanmasının mümkün olmadığı belirtilirken, Wii U kontrolörümüzün bizim için bir hayatta kalma aracı olduğu açıklandı ve oyunun epey zor olacağının da altı çizildi.
 
      Wii U'nun tablet şeklindeki kontrol cihazına övgüler yağdıran Ubisoft, hem televizyon hem de tablet arasındaki etkileşimin yeni bir oyun deneyimi sunacağını da dile getirdi.
 
      Zombi U kuşkusuz Wii U için çok önemli bir koz. Oyun için videolarıyla da göz dolduran oyunun nasıl bir oynanış sunacağı heyecanla bekleniyor. Gerçek bir hayatta kalma oyununu özlediğimiz bu dönemlerde eğer bu atmosfer yakalanabilirse Wii U'nun satışlarının bundan olumlu yönde etkilenecektir. Ubisoft'un bu işin altından kalkıp kalkamayacağını ise zaman gösterecek.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Wii U FPS Ubisoft Nintendo Ubisoft France zombi u
Street Fighter X Tekken Vita - TGS 2012 Videosu Devil May Cry - TGS 2012 Videosu Aksiyon Dolu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

22.9.2012 01:26:31

0
Zombi U gibi güzel bi yapımın Wii U da satılması bence oyun çıktıkdan en fazla 3 ay sonra pc falanda çıkar çünkü Wii U fazla alan yok firma zarar etmek istemez ondan.

BSC Misafiri

21.9.2012 01:13:38

+2
rayman' ı cod gibi oynarsanız ölürsünüz

Sam.Fisher

20.9.2012 21:44:03

0
Yapımcılar CoD'yi fena kafaya taktılar, CoD gibi oyunlar klişeyken, artık CoD gibi oynayamayacağımız oyunlar klişe olmaya başladı... (ZombiU'ya laf etmiyorum taib yalnız bütün ypaıcmılar da çıkıp CoD değil bu! diye bağırmasın)

I-C-O

20.9.2012 21:30:23

-1
Şu Zombi U'yu merak ediyorum valla, kaliteli duruyor. PC oyuncusu stayla mod: ON PS3'e de gelsin X360'a da gelsiğğn. PC oyuncusu stayla mod: OFF

CooL_ROMEO

20.9.2012 18:27:13

0
Büyük ihtimal taktiksel açıdan

Guest-80E0AD28F

20.9.2012 17:48:53

+1
Ubisoft da bozmuş kafayı CoD ile, her oyununda laf atıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombi (Zombi U) ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız