Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, FreeStyle Games'i Satın Aldı

 
   30. yılını geride bırakan Ubisoft, 2002 yılında kurulan FreeStyle Games'i satın aldı. Satın alınmadan önce Activision'a ait olan stüdyo Guitar Hero Live ve DJ Hero oyunlarını piyasaya sunmuştu.
 
   Activision:
 
"FreeStyleGames'in Ubisoft'un geliştirme stüdyolarının global ağı içine entegre edildiğini doğrulayabiliriz. FreeStyleGames'te bulunan çok yetenekli ekibe uzun yıllar boyunca yaptıkları ortaklık için teşekkür ediyoruz ve yeni işlerine başlarken onlara iyi dileklerimizi sunuyoruz."
 
"Guitar Hero TV platformu Activision Publishing tarafından desteklenmeye devam edecektir."
 
   Ubisoft bünyesine katılmasıyla birlikte artık Ubisoft Leamington olarak seslenilecek FreeStyle Games'in başına ise Richard Blenkinsop geçiyor. Richard Blenkinsop ayrıca Ubisoft Reflections stüdyosuna da liderlik ediyor. Richard Blenkinsop; Blur, Rome: Total War ve Call of Duty 3 gibi projelerde yer almıştı.
 
   Belirtilene göre de Ubisoft Leamington stüdyosu Reflections ve Ubisoft'un diğer uluslararası stüdyoları ile birlikte AAA yapımlar sunmak için birlikte çalışacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fire Emblem Warriors 2017 Sonbaharda Switch ve New 3DS için Geliyor EA Play 2017 Konferans Tarihi Açıklandı

stun

19.1.2017 20:01:00

0
artık bir drum set ve metallica dlc lerini çıkarttırsınlar şunlara
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız