Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Two Worlds II Amerika'da Ocak 2011'e Ertelendi


 
     İlk olarak 5 Ekim'den 29 Ekim'e ertelenen Two Worlds II de gelecek yıla ertelenen oyunlar listesine adını yazdırdı. Reality Pump ilk oyundaki hataları yapmak istemiyor gibi görünüyor.

     Two Worlds piyasaya çıktığında Oblivion-killer olarak lanse edilmiş ve büyük hayal kırıklığına yol açmıştı. Oyundaki hatalar o kadar fazlaydı ki sanki acele getirilmiş izlenimi veriyordu. Şimdi geliştirici Reality Pump, 2. oyunu mükemmelleştirmek için biraz daha zaman istiyor.

      Bu ertelemenin Amerika için olduğunu açıklayan geliştirici Avrupa'daki oyuncuların beklenen zamanda oyuna kavuşacağını söylüyor. İngiliz perakendeci Play 29 Ekim'de oyunun raflardaki yerini alacağını açıklamıştı.

      Uzun zamandır Elder Scrolls V'i beklememize rağmen bu konuda haber olmaması, bizi Two Worlds II'ye yönlendiriyor. Bu tarzı sevenler Two Worlds II'yi yakından takip edebilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Two Worlds 2 Pc XBox 360 PS3
Bu Zelda Cosplayer'ları Gerçekten Profesyonel Japonya'da Yıllık Konsol ve Yazılım Satışları

On.E

28.9.2010 18:27:38

0
Oblivion Killer'ın olarak duyurulmuştu II.oyundan umutlu olanların sayısı 0 ama bakalım ertelemelerin de bir şey değiştireceğini sanmam TES V gelmeli yalnız artık..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Two Worlds 2
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız