Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch TV'de 2019 Haziran Ayının En Çok İzlenen Oyunları

 
     The Esports Observer sitesi Twitch TV'de haziran ayının en çok izlenen ilk 10 oyunun listesini yayınladı. Haziran ayında elektronik spor turnuvaları izlenme oranlarının katlamış durumda.
 
 
 
      Listenin başında ise League of Legends yer alıyor. League of Legends World 2019 turnuvasının eleme etabıyla ve bireysel yayınlarla birlikte 512.2 milyon izlenme sağladı. İkinci sırada yayıncılarıyla ünlü Fortnite oyunu 464.8 milyon izlendi. Üçüncü sırada 372.6 milyon ile sohbet yayınları, dördüncü sırada son 3 ayın yeni akımı olan GTA 5 RP yayınları 269.2 milyon, beşinci sırada bulunan Dota 2 Auto Chess yayınları 237.1 milyon izlendi. Apex Legends oyunu son zamanların düşüş oyunu niteliğinde olurken CS:GO'da gelecek 2 ay boyunca oldukça büyük turnuvalar düzenlenmesi izleme oranlarında yükselişe neden olacak. Overwatch, Hearthstone ve son olarak WoW'un listede yer alması sabit kitlenin halen daha mevcut durumunu koruduğunu gösteriyor. Öte yandan PUBG, haziran aynının en çok izlenen oyun listesinde ilk onda yer almadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Moons of Madness 12 Dakikalık Oynanış Videosu PlayStation Store'da Temmuz İndirimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız