Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (22 - 28 Haziran)


     Ramazan ayında da her zaman olduğu gibi dopdolu bir program ile karşınızdayız!
 
Bizi takip etmeyi unutmayın! http://www.twitch.tv/bolumsonucanavari
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
LEGO: Jurassic World Geçtiğimiz Hafta İngiltere'nin En Çok Satan Oyunu Oldu Batman: Arkham Knight Steam'de Ön Yüklemeye Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.6.2015 15:40:47

0
Nur'un gidişiyle zaten çökmeye başlamıştı BSC. Kaç zamandır da izlemiyorum. Nur - Tunahan favorilerimdi biri gitti diğeri ortalıkta gözükmüyor.

alekg

27.6.2015 04:34:59

+1
Herkese selam, Bu kadar kalabalık twitch yayını olması problem değil bence ama yorumlarda bir arkadaş probleme tam nokta atışı yapmış, bu isimlerin neredeyse hiçbirini sevdirerek, alıştırarak getirmediniz. Bence problemin en büyük sebebi bu. Ha biz E3 fuarındaydık, bu isimler hep bir haftalığınaydı derseniz başım gözüm üzerine, diyecek hiçbirşey yok kaldı ki bazıları bayadır yayın yapıyor. Ayrıca lakap konusunda arkadaşlara katılıyorum, yanlış anlamayın ama çocuk gibi (özellikle yabancı) takma isimlerle yayına çıkan arkadaşlar var. Bu lakapları görünce arkadaşların oyun kültürü bilgisi konusunda size inanmakta güçlük çekiyorum (ha şurası ayrı ki Talha reis diyorsa bir bildiği vardır). Kaldı ki Eray'a nedensiz yere başlarda gıcık kapıyordum, ne işi var ya bu adamın burada diyordum ama bir kere izlemeyi deneyince kendisinin son derece efendi bir insan olduğunu gördüm, ayrıca yayınları da keyifli geçiyor bence (affet beni Eray'ım günahını aldım :( ). Acaba burada yorum yazan insanlar yayınları izleyip de mi olumsuz yorum yazıyor? Şöyle bir durum da var ki benim de izleyip de bu ne ya dediklerim de oldu/oluyor maalesef. Sonuç olarak gelin buralara bir el atın buralar çok karıştı. Ek not: Talha reis Resident Evil ile ilgili dosyanı hala bekleyenler var unuttuk sanma. Ramazanda 10 numara gider söyleyeyim. Çok uzun tuttum kusura bakmayın, herkese hayırlı ramazanlar, kendinize iyi bakın.

RushEpicsTR

26.6.2015 17:14:37

+3
Bune saçma yayın tablosudur arkadaş, az olsun öz olsun BSC ekibi dışında mümkünse hiç kimse olmasın hiç birine ısınamadım şahsen şu yukarıdaki resim bence rezillik.

sawgiray

26.6.2015 14:01:11

0
Yeni yayıncıların yeni yetme moderatörleri direk olarak twitch kanalında yöneticilik yapıyor kafasına göre uzaklaştırma veriyorlar eski BSC yayınlarını istiyoruz BSC için takip ediyordum onuda bıraktım zaten BSC hariç tüm Twitch yayıncılarını toplamıssınız.

Henry Rollins

25.6.2015 23:06:04

+1
Osmanlı Soylusu, Yeşil Dev ve Edonarus bana kalırsa gayet iyiler.

Stewie G.

25.6.2015 13:50:16

-1
Edward ın hakkını yemeyin istenilen hardcore oyuncu kendisi hatta BSC nin ihtiyacı olduğu kişiydi,retro yayını yapan yoktu

dtyrone

24.6.2015 07:47:19

+5
Haftanın her günü yayın yapmak zorunda değilsiniz ki? 3 gün yayın yapın az olsun öz olsun ama bsc ekibindekiler bu yayını yapsın çünkü biz başka yayıncıları izlemek istesek zaten bunu twitch'den araştırırak yapabiliriz. Upload'ı alanın kendini streamer saydığı bi zamandayız. Oyunlara karşı bir yeteneği olmayan, ağzı laf yapmayan, chat ile doğru düzgün muhabbet edemeyen adamlar kendilerine yayıncı diyolar twitch'de. İşte biz de biraz seçici olalım diye sizi izlemek istiyoruz, siz de tanımadığımız etmediğimizi kişilere yaptırıyorsunuz bu işi ee haliyle de böyle tepkiler geliyor işte. İşten dolayı vaktiniz olmayabilir bunu anlarız ancak üstte dediğim gibi haftanın her günü yayın yapmak yerine daha az yapın ama oturup sizi izleyelim tanımadığımız ve tanımak istemediğimiz kişileri değil.

BSC Misafiri

24.6.2015 02:13:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: n0.pRobLem Arkadaşlar herkese selamlar, Bilmeyenler adına ben Talha Aynacı; Twitch kanalımızdan sorumluyum. E3 fuarı için 1 haftadır yurt dışındaydım. Gelir gelmez klavyeye sarıldım. Eleştirilerle ilgili olarak daha önce de uzun uzadıya bir yorum bırakmıştım ama herkese ulaşmamış olabilir. Umarım bu yorumum daha fazla kişiye ulaşabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle. Ne yapmamız gerektiği konusunda daha iyi fikir sahibi olabiliyoruz. Gelen eleştirilerin hiç birinin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bir arkadaşa yanlışını düzeltmesi yönünde tavsiye vermek olarak görüyorum. Kitlemizin, Türkiye'de oyun kültürüne aşina olan bir kitle olduğunu biliyoruz, gurur duyuyoruz ve buna göre hareket etmeye çalışıyoruz. Daha önce söylediklerimi tekrar etmeyip kısa kesmek istiyorum. Yayınlarda karşınıza çıkacağımız unsurları hem o platformun gerektirdikleri hem de BSC takipçilerinin istedikleri doğrultuda ayarlamaya çalışsak da uyum/denge sorunu yaşanabiliyor. Ancak sizi temin ederim; Türkiye'de "her şeyden önce oyun kültürü" sunmayı amaçlayan bir ekip olarak yayınlarımıza şekil vereceğiz. Bunu da 1-2 ay içinde hissedeceksiniz. Hassasiyetiniz için teşekkürler. Soru, yorum ve eleştiriler için: talhaaynaci@bolumsonucanavari.com adresine mesajlarınızı bekliyorum. Daha önce mesaj atan arkadaşlara dönemedim maalesef E3 dolayısıyla. Onları da bu hafta içinde cevaplayacağım. Kalın sağlıcakla!
Talha Abi, ben seni ve BSCyi çok seviyorum, umarım eski efsane günlerinize dönersiniz. Valla çok eleman gelmiş, ortalık çorba olmuş. Onlar twitchde devam etsin, siz bol muhabbeti oyun serileri çekin Gökhan abiyle.

n0.pRobLem

24.6.2015 01:19:51

+1
Arkadaşlar herkese selamlar, Bilmeyenler adına ben Talha Aynacı; Twitch kanalımızdan sorumluyum. E3 fuarı için 1 haftadır yurt dışındaydım. Gelir gelmez klavyeye sarıldım. Eleştirilerle ilgili olarak daha önce de uzun uzadıya bir yorum bırakmıştım ama herkese ulaşmamış olabilir. Umarım bu yorumum daha fazla kişiye ulaşabilir. Yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle. Ne yapmamız gerektiği konusunda daha iyi fikir sahibi olabiliyoruz. Gelen eleştirilerin hiç birinin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bir arkadaşa yanlışını düzeltmesi yönünde tavsiye vermek olarak görüyorum. Kitlemizin, Türkiye'de oyun kültürüne aşina olan bir kitle olduğunu biliyoruz, gurur duyuyoruz ve buna göre hareket etmeye çalışıyoruz. Daha önce söylediklerimi tekrar etmeyip kısa kesmek istiyorum. Yayınlarda karşınıza çıkacağımız unsurları hem o platformun gerektirdikleri hem de BSC takipçilerinin istedikleri doğrultuda ayarlamaya çalışsak da uyum/denge sorunu yaşanabiliyor. Ancak sizi temin ederim; Türkiye'de "her şeyden önce oyun kültürü" sunmayı amaçlayan bir ekip olarak yayınlarımıza şekil vereceğiz. Bunu da 1-2 ay içinde hissedeceksiniz. Hassasiyetiniz için teşekkürler. Soru, yorum ve eleştiriler için: talhaaynaci@bolumsonucanavari.com adresine mesajlarınızı bekliyorum. Daha önce mesaj atan arkadaşlara dönemedim maalesef E3 dolayısıyla. Onları da bu hafta içinde cevaplayacağım. Kalın sağlıcakla!

BSC Misafiri

24.6.2015 00:28:15

+2
Gökhan + Talha + DayZ = BSC'yi sevme sebebim.

BSC Misafiri

23.6.2015 17:18:07

0
Abiler Witcher 3 neden yok Geralt reize bi gareziniz mi var :)

Guest-BB2CECC18

23.6.2015 15:33:31

0
1 Nisan'da katılmışsın bende seni ciddiye alıyorum

BSC Misafiri

23.6.2015 13:20:47

+5
YA BIZ BSC'yi TALHA ABI VE GÖKHAN ABIYLE, LEVENT ABI VE ERSIN ABİYLE, SONRADAN KATILSALARDA TUNAHAN ABI VE ALKAN ABİYLE SEVDİK. GEÇMIŞE, ERDINÇ ABI ZAMANLARINA GITMIYORUM BILE. EN ÇOK DA GÖKHAN VE TALHANIN DAYZ GIBI OYUN SERİLERİYLE EĞLENDIK. BUGÜN BU TABLODAYSA GERÇEKTEN ÜZÜCÜ BIR DRAM YATIYOR. ESKI BSCYİ ÖZLEDIM. TWİTCHDEN NEFRET EDIYORUM KI BSC RUHUNU ÖLDÜRDÜ.

xX.3B.Xx

23.6.2015 13:18:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears Lan birde utanmadan cevap veriyor.Düzgün konuşmayı öğreneceksin! "club'larin tadini alamadı" "tilki kız" Yürü git bu forumda adam olmayanlara yer yok.
Senin daha profilin bile gözükmüyor hayalet bile dolaşıyorsun etrafta bide gelmiş eleştiri kabul etmeyip hakaretli konuşuyorsun, hayalet olarak dolaşmaya devam et forum adminlerine şikayet ettim. Ayrıca düzgün oku tilki değil tiki dedim Bi daha da alıntı yapma.

BSC Misafiri

23.6.2015 12:10:30

-3
Edward'a (Edonarus) laf eden çarpılır. Arkadaş kimsenin kolay kolay yapmadığı Retro kategorisindeki oyunların yayınını yapıyor. Zevkle de izliyorum yayınlarını. Zaten ona laf atan kitle oyun oynamaya büyük ihtimal geçen nesilde başladı ps3 ve Xbox 360 ile. Ya da boş yere trollük yapıyor.Adamın oyun bilgisi çoğunuzu tokatlayacak seviyede. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın

Solufain

23.6.2015 10:44:37

-3
Tüm olayı geçtim ben, nick konusunda cevap vermek istiyorum. Arkadaşlar o nick orada dururken bile "Aaa bu hangi Samet?" deniyor. Kalkıp birde onu kaldırırsam "BSC'de haber yazan Samet gibi gösteriyor kendini" diye laf yiyeceğim sonuçta :D Bunların dışında bazı yorum yapan arkadaşlarımızdan daha yaşlı bir kullanıcı ismidir Solufain. O yüzden tabi ki bırakmayacağım. (Merak edenler için 1999 yılından beri FRP karakterimin ve online oyunlardaki karakterlerimin ismidir Solufain)

BSC Misafiri

23.6.2015 03:39:03

+2
valla eski bsc nerde yav nerde o oyun day-z yayınları :( insan özlüyo işte ne günlerdi be

BSC Misafiri

22.6.2015 20:12:21

+1
neyse ki gökhan var onunla avunuruz artık bi de bu hafta soylunun left behind da izlenir.

Painteam

22.6.2015 19:47:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: Tfn123
alıntı:

Orjinalden alıntı: berylvenus

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler, merak edenler için bu hafta BSC ekibinden görmeye alıştığınız isimlerin olmaması hala Amerika'da olmalarından kaynaklı. E3 fuarı yeni bitti biliyorsunuz bu yüzden bu hafta yoklar ama haftaya normal düzenimize zaten döneceğiz :) Amacımız sizler için farklı yayınlar yapmak, bu arada da rutinliğe alıştırmamak sizleri, yayınları izlediğiniz zaman zaten sizler için rasgele seçimler yapmadığımızı göreceksiniz.

Sevgiler,
Beril~


Vallah siz de haklısınız. Fakat, gerçekten BSC'nin o kaliteli ''oyuncu'' kadrosu yok olmuş durumda. ''Oyuncu'' diyorum, çünkü sen, Talha, Ersin, Gökhan bu sayfığım kişiler oyun kültürünün olduğu insanlar. Diğerleri sadece malzeme olsun diye koyulmuş. Diğer arkadaşlara da katılıyorum. Nick olayını yapan şahıslar sanırım bir yerlerde daha önce Twitch yayıncısı veyahut Youtuber mıdır nedir o tiplerden. Hiçbirinin de hardcore oyuncu kimliğinin olmayayışı gerçekten kalitenizi düşürüyor. Bu bir size öneridir. Yoksa hala Türkiye'nin en iyi oyun sitesiniz benim gözümde.
Edonarus u izlemeni tavsiye ederim.tam bir hardcore oyuncu.

luganoguz

22.6.2015 18:56:02

+1
Sanki amerikada olmasalar nolacak ? Bi Talha yapar yapacaksa.

BlackBeasT

22.6.2015 18:20:25

+1
Edo'da olmasa PS2'de ki korku oyunları unutacağız. Rule Rose'da atmosferi ve işlediği ilginç konusu ile kalite korku oyunlarından aynı şekilde Clock Tower Edo'dan haftaya Haunting Ground'da bekliyoruz. Talha ve Beril'den Obscure serisini local co-op yapacaklardı onuda unutmadık Edo-Beril'de kabulumuz

trkomandoo

22.6.2015 17:14:11

-1
quote:

Orjinalden alıntı: berylvenus Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler, merak edenler için bu hafta BSC ekibinden görmeye alıştığınız isimlerin olmaması hala Amerika'da olmalarından kaynaklı. E3 fuarı yeni bitti biliyorsunuz bu yüzden bu hafta yoklar ama haftaya normal düzenimize zaten döneceğiz :) Amacımız sizler için farklı yayınlar yapmak, bu arada da rutinliğe alıştırmamak sizleri, yayınları izlediğiniz zaman zaten sizler için rasgele seçimler yapmadığımızı göreceksiniz.

Sevgiler,
Beril~
sorun yok :D

trkomandoo

22.6.2015 17:12:42

0
vay vay vay yayına bak yayına :D

dragon18tr

22.6.2015 17:12:40

-5
Kimse ile laf dalaşına girmek istemediğimden isim vermeden ortaya yazıyorum ama Arkadaşlar ayıp ediyorsunuz Talha,Beril,Gökhan kaliteli diğerleri çöp,oyun kültürüne sahip olmayan,oyundan anlamayan kişiler DEĞİL o çöp dediğiniz kadroda oyun kültürünü Türkiyedeki herkesten iyi bilen ve yaşamış kişiler,Oyun karakteri tasarımcısı ve kaliteli youtuberler var ''Youtuber mıdır nedir o tipler'' demişsinizde twitch yokken youtubede gamelay videoları izliyorduk biz o zamanlar minecraft da yoktu 7-8 yaşında veletler gameplay videoları çekmiyordu kaliteliydi youtube o kişilerin hakkını yemeyin lütfen tamam hayatınızda lolden başka oyun oynamayıp sadece lol yayınları izleyen atari bile görmemiş ilkokullu çocuklar olabilirsiniz ama insanlar hakkında böyle kırıcı konuşup saçma yorumlar yazmayın en azından sevmediğiniz bir yayıncı varsa onun yayınlarını izlemezsiniz olup biter.

CW_X

22.6.2015 17:02:39

+5
Twitch Kanalını taşeron firmaya mı verdiniz hayırdır ? Önüne geleni yayıncı yapmışsınız kalite sıfır.Canlı yayınlarınızı artık takip etmiyorum.Talha,Gökhan,Ersin,Alkan haricinde kimsenin yayınını izlemem.

Tfn123

22.6.2015 16:26:03

+2
quote:

Orjinalden alıntı: berylvenus Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler, merak edenler için bu hafta BSC ekibinden görmeye alıştığınız isimlerin olmaması hala Amerika'da olmalarından kaynaklı. E3 fuarı yeni bitti biliyorsunuz bu yüzden bu hafta yoklar ama haftaya normal düzenimize zaten döneceğiz :) Amacımız sizler için farklı yayınlar yapmak, bu arada da rutinliğe alıştırmamak sizleri, yayınları izlediğiniz zaman zaten sizler için rasgele seçimler yapmadığımızı göreceksiniz.

Sevgiler,
Beril~
Vallah siz de haklısınız. Fakat, gerçekten BSC'nin o kaliteli ''oyuncu'' kadrosu yok olmuş durumda. ''Oyuncu'' diyorum, çünkü sen, Talha, Ersin, Gökhan bu sayfığım kişiler oyun kültürünün olduğu insanlar. Diğerleri sadece malzeme olsun diye koyulmuş. Diğer arkadaşlara da katılıyorum. Nick olayını yapan şahıslar sanırım bir yerlerde daha önce Twitch yayıncısı veyahut Youtuber mıdır nedir o tiplerden. Hiçbirinin de hardcore oyuncu kimliğinin olmayayışı gerçekten kalitenizi düşürüyor. Bu bir size öneridir. Yoksa hala Türkiye'nin en iyi oyun sitesiniz benim gözümde.

thriller89

22.6.2015 16:07:16

+2
Yeni Batman oyununun olmaması şaka galiba?

r0ket

22.6.2015 15:58:43

+3
koca yayın listesinde izlenecek sadece gökhan var gerisi çöp resmen...

KinyasKara

22.6.2015 15:58:37

0
Fallout ve Pokemon efsane olur

Sarohan

22.6.2015 15:46:10

+6
Malesef o kadar eleştiri bir işe yaramamış hala aynı terane devam ediyorsunuz. BSC ölmüşte ağlayanı yok.

berylvenus

22.6.2015 15:45:37

-1
Arkadaşlar merhaba, Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler, merak edenler için bu hafta BSC ekibinden görmeye alıştığınız isimlerin olmaması hala Amerika'da olmalarından kaynaklı. E3 fuarı yeni bitti biliyorsunuz bu yüzden bu hafta yoklar ama haftaya normal düzenimize zaten döneceğiz :) Amacımız sizler için farklı yayınlar yapmak, bu arada da rutinliğe alıştırmamak sizleri, yayınları izlediğiniz zaman zaten sizler için rasgele seçimler yapmadığımızı göreceksiniz. Sevgiler, Beril~

Painteam

22.6.2015 15:37:37

-5
bazı arkadaşlar yayınların kalitesiz olmaya başladığını söylüyor.ben fazla ön yargılı olmayın derim.tamam bende Alkan,Gökhan,Ersin veya Talha abiyi görmek isterim de bu yayıncılara da ön yargıyla yaklaşmayalım.elbet seveceğiniz birisi çıkar.mesela bu geceki Edward "Edonraus" yayınını izleyin.kendisi farklı farklı ve nostaljik oyunlar oynar ve oyun kültürü en ÜST SEVİYE dedir.bir sefer deneyin emin olun hemen sempati duymaya başlarsınız.

Persona_Non_Grata

22.6.2015 15:26:47

+4
çok sıkıcı valla, Batman nerede?

amer4a

22.6.2015 15:24:41

-1
Beyler sağlam bir kaynaktan duyum aldık. BSC bitmiş. BSC bitmiş. - Şaka bir yana, bir anda bu kadar çok değişim olmamış. Ağır ağır oturmalıydı bu kadro. Ha aktiflik konusunda muazzam bir tablo çıkmış karşımıza ona söz etmem. Bu arada Edward, takipteyiz. ;)

BSC Misafiri

22.6.2015 15:20:34

+1
Gerçekten bu takma ad olayıda nedir?

BSC Misafiri

22.6.2015 15:20:32

0
Beril + Fallout 3 = <3 Modlamış mıdır acaba?

ekuyucak

22.6.2015 15:20:08

+2
Bsc aldığı yayıncıları izleyicilere sevdirmeden pat diye yayına soktugu için şu an kan kaybediyor herkese ayrı ayrı zaman vermektense Talha'nın yanında Gökhan'ın yanında ya da herhangi eski Bsc tayfasından insanların yanında izleyicleri onlara alıştırıp yavaş yavaş onlara zaman vermeliydi. Programı hep yeni yayıncılarla doldurmak her iki tarafa da zarar veriyor şu an ki ben sadece seçerek izliyorum artık her hafta bu programa baktıgımda.

FreeMaNMeliH

22.6.2015 15:14:06

+2
Orjin bsc team çekilmiş resmen....Gökhan abi kalmış bi.

RolanD1999

22.6.2015 15:02:51

+6
Eski heyecanıni kalmamış bsc nin giderek daha sıradanlaşıyor maalesef

BSC Misafiri

22.6.2015 14:56:43

-2
Bu hafta biraz değişik olmuş. Yunus vardı spielberg o neden yok bu hafta? Adam eğlenceli yayın yapıyor içten samimi. Umarım kaçak yayını olur. Erayda iyidir tabi.

dragon18tr

22.6.2015 14:39:36

0
Edo-Beril-Samet üçlüsü ve Gökhanın yayınları kaçmaz Bıt pazarının pokemon bölümüde uzun zamandır beklediğimiz bir bölümdü sahura kadar role of rose de izlenir mirrors edge ,sc2 ,slender ve roller coaster yayınlarıda çizelgeye değişiklik katmış kısacası son haftaların en başarılı çizelgelerinden birisi Not : Sc2 de Samet ve Edward Kapışması isterük

tugrul206

22.6.2015 14:22:54

-1
Fedupsamania disinda cop

tutkual

22.6.2015 14:20:15

+3
Dolu dolu bir hafta, bir çok farklı oyun ve farklı yayıncı var ama nicelikten önemlisi nitelik bence. Yayın saatiniz istediğiniz kadar fazla olsun ama içi boş olduktan sonra pek bir önemi yok. Yavaş yavaş da içi boşalmaya başladı maalesef.

Tfn123

22.6.2015 14:15:30

+8
Yazık vallah ya. Yoldan geçeni alıp yayıncı olarak koymakta ayrı bir cesaret. Ersin, Talha, Gökhan 3'lüsü sadece yayın yapsa daha çok izlenir eminim. Hiçbiri ilgimi çekmiyor.

Guest-80E0AD28F

22.6.2015 14:12:29

+2
bi beril ablayı bide gökhan abiyi izlerim

hayko1010

22.6.2015 14:11:05

+3
Bir ara COD cu Nur vardı nerde o? Valla kız hepinizden iyi COD oynuyordu. Zaten Bsc ekibi dağıldı eski tadı kalitesi yok oyundan anlamayanları getirdiniz bir de canlı yayın yaptırıp millete komiklik yapmalarını izletiyorsunuz, iyi olanları da gönderin anca. Nur gelsin de bari COD multi maç nasıl atılır izleseydik. Yayınlar da Ersin desen o da yok, Levet polater de gönderdiniz helal güzel böyle.

murtazakamil

22.6.2015 14:05:42

0
Eğer beril burayı okuyorsan lütfen roller coaster tycoon 2 oyna 3 değil

deadlight54

22.6.2015 14:00:21

+1
Dolu dolu bir yayın haftası daha. BSC'den Gökhan abi ve Beril abladan başka kimseyi göremedim. Diğerlerine izin mi verdiniz ne yaptınız?

Vyn

22.6.2015 13:57:34

+4
RIP BSC
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız