Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon 27 Haziran'da Batı için Çıkış Yapıyor

 
 
Aniplex ve TYPE-MOON, görsel romanın yeniden yapımı Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon'un batıda 27 Haziran'da PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Fiziksel sınırlı sürümler satışa sunulacak. Ek olarak ön siparişler artık mevcut.
 
Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon ilk olarak 26 Ağustos 2021'de Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürüldü.
 
Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon, orijinal Tsukihime'nin “Ayın Yakın Tarafı” kısmını oluşturan iki hikayeyi bir araya getiriyor : Arcueid'in senaryosu “Ay Prensesi” ve Ciel'in senaryosu “Gece Yarısı Gökkuşağı.”
 
Yaratıcı Kinoko Nasu hikayeyi titizlikle parçalara ayırıp yeniden inşa ederek ortamı 2010'ların Tokyo'suna güncelledi ve anlatıyı genişletti. Yeniden tasarlanan bu sunum, çarpıcı gerilimi ve gerçekçiliğiyle oyuncuları neşelendirecek.
 
Geliştirilmiş görseller, animasyonlar ve yeni tarz müzikler içeren Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon , TYPE-MOON'un türü belirleyen klasiğine yeni bir bakış sunuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon switch PS4
Aksiyon Oyunu SWORN, Konsollar ve PC için Duyuruldu Parkur Oyunu STRIDE: Fates, PS VR2'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız