Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Transformers: EarthSpark – Expedition, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Outright Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için Transformers: EarthSpark – Expedition'ı duyurdu. Oyun 2023'ün sonlarına doğru çıkış yapacak.
 
Transformers: EarthSpark – Expedition, hayranları yeni ama tanıdık bir dünyada sürüklenirken, araba kullanırken ve savaşırken ikonik kahraman Bumblebee'nin direksiyonuna geçiyor.
 
Bumblebee, geçmişinden gelen gizemli bir tehditle yüzleşmek ve dizinin kötü adamı Dr. Meridian, namı diğer “Mandroid”in iyileşmesini engellemek için kendi macerasına atılırken, oyun, çığır açan animasyon serisinin ortamını ve hissini yeniden hissettirmeyi amaçlıyor. 
 
Bu aksiyon dolu oyunda oyuncular, üç büyük biyomu özgürce keşfedebilecek ve orijinal karakterlerden gelen görevleri tamamlayabilecekler. 
 
Ek olarak bir tanıtım videosu da yayınlandı. 48 saniyelik bu tanıtım videosunda, ana karakterimizin çeşitli görevleri tamamlamak için zorluklarla yüzleştiği gösterilmekte. Bu görevleri tamamlarken arabaya dönebilir, zıplayabilir ve ateş edebilirsiniz. 
 
Tanıtım Videosu 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Transformers: EarthSpark – Expedition PS5 PS4 Switch Xbox series pc aksiyon
Strateji Oyunu Nobunaga’s Ambition: Awakening, Ön Siparişleri Açıldı RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe, Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız