Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Transformers: Dark of the Moon Duyuruldu


     Activision'un son mali raporlarında bu yıl içerisinde yeni Transformers oyunlarının geleceği belirtilmişti. Bu rapordan sonra herkesin tahmini ise tabi ki bir film oyunu oldu. Activision ise bugün yaptığı açıklama ile Transformers: Dark of the Moon'u duyurdu.
 
     Michael Bay imzasını taşıyan Transformers serisinin son filmi Transformers Dark of the Moon ile aynı ismi ve benzer bir senaryoyu paylaşacak olan oyunun yapımcılığını ise High Moon Studios üstlenmiş. PS3, Xbox 360, Wii ve DS ile birlikte 3DS için yapımı devam eden oyunun 3DS sürümü ise Naughty Bear ile hatırlayacağımız Behaviour Interactive'e emanet edilmiş.
 
     Özel bir gizlilik modunu da barındıracak olan oyunun çıkış tarihi belli olmasa da film ile aynı dönemde yani Temmuz ayında çıkacağı tahmin ediliyor. Oyunun ilk tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Transformers: Dark of the Moon Activision High Moon Studios BeHavıour Interactive PS3 Xbox 360 Wii DS 3DS
PSN Oyunlarınız Xperia Play'e Aktarılmayacak Alice: Madness Returns'ün Üçüncü Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.7.2011 10:02:06

0
Tuhh keşke pcye çıksa bunun korsanla alakası yok.Adamlara illaki bu oyunu aldırmak için boyle yapıyolar admaların derdi money anladınız MI?????

BSC Misafiri

16.2.2011 01:07:47

0
Ne kadar basit düşünüyorsunuz böyle Ati ve Nvidia biter ozaman bu adamlar PC'ye gebe böyle atıp tutmayın ortada bir sinsile var kafanızı yormayın ATİ ve NVİDİA'nın yıllık Ekran Kartı satışları %5 düşsün bir daha Konsol'a oyun göremezsiniz bunun farkındamısınız PC'ye her zaman en baba oyunlar çıkar. Çoğu konsol oyununu PC oyuncuları zaten oynamaz. Örn: Darksiders bebe oyunu

BSC Misafiri

15.2.2011 20:42:23

0
aslında problem şu sony artık ps4 çıkaracak.aslında çıkarmak zorunda.ps3 kırıldı hooop hemen yenisini çıkar korsan azalsın.bu böyle giderse pc sektörüne çıkan oyunlar kesinlikle azalır :(

Kenan0172

15.2.2011 20:08:08

0
Korsan piyasasında neden hep pc gösteriliyor anlamıyorum.. Killzone 3 de şuan piyasada hem de bitirilmiş versiyonu, crysis gibi yapımcı versiyonu değil.. Pc de korsan sayısının fazla olmasının nedenlerinden biri konsollara göre daha uzun bir süredir kullanılmasıdır. PS3 ve XBOX360 bundan 10 sene önce çıkmış olsaydı o zaman görürdünüz kimde korsan olayının fazla olduğunu..

MeH.MeTT

15.2.2011 17:03:17

0
@thepunisherWZ, Dediğiniz Olay Konsollardada Yaşanıyor Halo Serisi her Zaman 1Ay önceden sızmıştır ve Bütün Oyunlar Nerdeyse 1hafta Önceden Torrent Sitelerinde Dolaşıyor bu sadece PC'de yok ;)

thepunisherWZ

15.2.2011 15:36:49

0
Korsan bitirecek bizleri.PC'lerin oyun platformu olarak da kullanılması sürdürülmeli.Gerçi daha çıkmamış bir oyunu (Crysis 2) bile çalabilen korsanlar varken bu biraz zor.Allah sonumuzu hayır etsin.

BSC Misafiri

15.2.2011 15:32:01

0
öldürdüler bitirdiler pcyi.tabi para nerde yapımcılar orda.nerde en az korsan yapımcılar orda.çok bomba oyunlar var ama çıkmıyor pcye.konsol almamak için kendimi zor tutuyorum.adamlar satıs stratejilerini iyi yapıyor.resmen adamları konsol almaya ikna değil zorluyorlar.fazla sürmez çok yakında sadece pc ye oyun yapanlar bile konsollara oyunlarını yapmaya baslayınca işte o zamn pc oyun sekötürü bitecek.hayırlısı

atahan12

15.2.2011 13:42:39

0
pc ye yokmu?

atahan12

15.2.2011 13:37:30

0
pc ye yokmu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Transformers: Dark of the Moon ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız