Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider Serisinin Yeni Yönetmeni Belli Oldu

 
   Tomb Raider serisinin geliştiricisi Crystal Dynamics ve oyunun yayıncısı Square Enix yaptığı duyuruyla Tomb Raider serisinin yeni yönetmenini açıkladı. 
 
   Bundan sonra Tomb Raider oyunlarında Ian Milham yönetmen koltuğunda bulunacak. 20 yıldır oyun sektöründe bulunan Milham'ı daha önce Dead Space oyunları ve Visceral (Birkaç Star Wars oyunu ve BF Hardline) ile tanıyoruz.
 
   Ian Milham yaptığı açıklamada, macera oyunlarının her zaman ilk aşkı olduğunu ve Crystal Dynamics'e katılma fırsatı geldiğinde direkt olarak kabul ettiğini belirtti.
 
  Crystal Dynamics'ten Scot Amos ise Ian Milham için yaratıcılığı, sanatı ve tutkuyu ekranda mükemmel bir şekilde birleştiren tecrübeli bir isim olduğunu söyledi. Scot Amos ayrıca, Ian Milham'ın Crystal Dynamics'e tam uyan bir kimliğinin olduğunu ve ekibe katıldığı için heyecanlı olduklarını da belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Rise of the Tomb Raider Square Enix Crystal Dynamics Xbox One Xbox 360
Halo 5: Forge PC Sistem Gereksinimleri Forza Horizon 3'ün Demo Tarihi Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

27.8.2016 15:26:55

0
Yeni serinin 3. oyununu heyecanla bekliyorum. Umarım yönetmen değişimiyle birlikte, bulmaca yapısında da biraz daha zorlayıcı işler görebiliriz.

sıradan insan

27.8.2016 13:50:12

0
2013 deki reboot ve son çıkan rise of the tomb raider oynanış, grafikler ve atmosfer olarak üst düzey oyunlardı ancak kesinlikle iyi yazılmış bir senaryo ve iyi yazılmış karakter eksikliği çok bariz hissediliyordu umarım yönetmen değişikliği ilaç olur umutluyuz :D

hiki999

27.8.2016 13:39:09

0
Son iki tomb raider oyunlarını çok sevsemde hikaye yönünden çok zayıflardı.Umarım bu defa daha duygusal daha karakterlere odaklanan bir hikaye ile gelirler uc4 gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of the Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız