Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom Clancy’s The Division Heartland için sinematik fragman yayınlandı

 
 
Ubisoft, Orta Amerika kasabası Silver Creek'te geçen, oynaması ücretsiz yeni hayatta kalma aksiyon nişancı oyunu Tom Clancy''s The Division Heartland için sinematik bir fragman ve geliştirici tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videolar oyun hakkında bizlere detaylı bilgiler veriyor.
 
Oyunun şu anda kapalı beta test kayıtları mevcut 
 
 
 
Ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkacak olan nişancı aksiyon oyunu Tom Clancy’s The Division Heartland'ın kapalı beta test kayıtları şu anda resmi web sitesinde mevcut. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
Tom Clancy's The Division Heartland, kırsal kasaba olan Silver Creek'te geçiyor. Oyun oynaması ücretsiz bir yapıyı bizlere sunuyor ve oyun içerisinde PvE - PvP modları bulunuyor. Hayatta kalma aksiyon nişancı unsurlarını da bünyesinde barındıran oyunda günlük olarak bizlere sunulan görevleri yapmaya çalışıyor, görevleri tamamladıkça da çeşitli ödüllerin sahibi oluyoruz. 
 
Oyun için yayınlanan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera xbox
Focus Entertainment, simülasyon oyunlarının geliştiricisi Dovetail Games'i satın aldı Sony Interactive Entertainment, Firewalk Studios'u satın aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's The Division™ Gold Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız