Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall Geliştiricileri Yeni Projelerine Odaklanmak İstiyor


     Yayınlanan ücretli harita paketlerinin yanı sıra, ücretsiz güncellemelerle oyuna daha fazla mod ekleyen Titanfall geliştiricisi Respawn Entertainment, yeni içeriklerin yolda olduğunu, ancak diğer işlerine de devam etmeleri gerektiğini söylüyor.
 
"Ücretli DLC haritalarının yanında, ücretsiz içerik güncellemeleri için de çalışıyoruz, gelecek olan sanırım altıncı oluyor? Ücretsiz içerikler yayınlamak için bazı planlarımız var, yolda olan bazı yeni modlarımız var. Ancak bu nokta, devam edebilmek ve diğer işleri yapmak için durmak zorundayız."
 
"Çünkü biz çıkış sonrasında çok fazla şey yaptık (oyuna verilen destekten bahsediliyor), Yani 6 ay boyunca güncellemeler, normal hata düzeltmelerinin yanında, Titan Burn Card'larının oyuna eklenmesi, Titan'lar için Insignia'lar, Black Market gibi şeyleri içeriyor, bu noktada insanlara küçük bir mola vereceğiz ve bir sonraki için düşünmeye başlamamız gerekiyor."
 
     Geliştiriciler oyunda büyük bir hata meydana geldiğinde doğal olarak düzelteceklerini söylüyorlar, ancak altıncı güncellemeden sonra ücretsiz içerikler gelmesi pek de mümkün görünmüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Geliştiriciler, Yeni Nesil Konsollara Oyun Geliştirmek İstiyor Destiny, Xbox One'da Ön Yüklemeye Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

vipersix

28.8.2014 13:25:57

0
respawn yazıso advanced warfare yazısına çok benziyor bu da mı tesadüf :D

Return to Monke

28.8.2014 11:18:52

+2
€A parayı gördü ya artık,DLC'lerle birlikte Mikro ödemelere de başlayacaklar. Mikro ödemelerin de mikro ödemeleri olacak. B2P sistemleri artık BaP2W(Buy and pay) oldu. Oyunu açtığımızda artık silahlarımız bile olmaz artık onları da alırız. Titan'ları da alalım. Hatta kıyafetlerimizi de alsınlar,ya da en iyisi oyunda oynayanlara bakalım,yok ya o da olmaz menüye de gelmeyelim ona da para alsınlar,hatta launcherdan oyunu başlatmak için de para alsınlar. Yok ya bence Origin'e de aylık ücret koysunlar. Ve ne kadar saat oynuyorsan onun da parasını alsınlar. Ne de olsa €A mikro ödemelerden 1 milyar dolar bekliyor. Bizde bir daha oyun moyun almayız. Eskiden olsa 50 dolar öderdin oynardık. Şimdi ise 100 dolar bile yetmeyecek herşeyden para alacaklar anasını satiyim. Biz oyuncular olarak buna dur demeliyiz.

BSC Misafiri

28.8.2014 10:28:37

+2
EA bu yolabildiği kadar yolar valla..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız