Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün Oynanış Dinamiklerinden Önemli Ayrıntılar

 
     Alman menşei oyun dergisi Gamestar, 12 saat boyunca hiç bir kısıtlama olmaksızın oynadıkları The Witcher 3: Wild Hunt'da 7. seviyeye geldi ve edindikleri deneyimleri oyunseverlerle paylaştı. Editörün "33 yıllık oyunculuk hayatımda tecrübe ettiğim en güzel, heyecan verici ve karşı konulamaz 12 saati yaşadım." notunu düştüğü yapımdan detaylar şöyle:
 
 
-  Easy, medium, hard ve dark olmak üzere 4 farklı zorluk modu bizleri bekliyor. Zorluk modları hasar verme oranlarını etkilemiyor, karşılaşacağımız canavarların yeteneklerini değiştiriyor.
 
- Bazı canavar avı görevlerinin ardından karşılaşacağımız mini oyunlarla daha fazla altın kazanabiliyorsunuz.
 
- Yan senaryo görevleri son derece başarılı biçimde yazılmış ve oyuna işlenmiş.
 
- İksirler yüksek seviyelere genildiğinde artık bir zorunluluk halini alıyor. Bir iksiri sadece bir kereliğine yapmanız yeterliymiş. Ardından iksir için yeterli içeriğe sahipseniz otomatik olarak doldurabiliyorsunuz. İksirlerin de seviyesi bulunacak. Güçlü iksirler zehirlenme seviyenizi de haliyle daha fazla etkileyecek.
 
Novigrad ve No Man's Land bölgeleri tek bir haritada bulunuyor ve Skyrim'den daha büyük. Skellige adaları ise oyunun geçeceği ve oldukça büyük bir diğer bölgeymiş. Bunların yanı sıra Kaer Morhen'in (Witcher'ların üssü) de dahil olduğu 5-6 bölge daha mevcutmuş.
 
 
 - Düşmanın yeniden doğması (respawn) çok çok az karşılaşılan bir vakaymış.
 
- Oyundaki en iyi gereçlere (item) zanaat becerileriyle (craft) ulaşabileceğiz.
 
-  Hikayenin dallanıp budaklanma şekli son derece etkileyiciymiş. Her zaman için tahmin edilebilir olmayan hikaye ilerleyişinde olaki olayları iyi irdelemeden seçimler yapar ve bunlardan pişman olursanız kayıt/tekrar oyna hilesiyle bunu düzeltmenin bir hayli zorlu olacağı söyleniyor.
 
- Karşılaşacağımız diyalog seçenekleri Bioware oyunlarına kıyasla ne iyi ne de kötü diye nitelendirilmiş. Bu biraz da oyuncunun nasıl hissettiği ile alakalı notu düşülmüş.
 
- Mini kart oyunu Gwent'in başarılı bir tasarımı olduğu ve keyif verdiği söyleniyor.
 
- Oyunda 2 büyük şehir var (Novigrad ve Oxenfurt) ve her ikisi de son derece "canlı" bir hayata sahipmiş.
 
- No Man's Land, 25 küçük kasabaya sahipmiş ve bunların bazıları boyut olarak The Witcher 2'den Flotsam kasabası büyüklüğündeymiş.
 
- Geralt insanları soyabiliyormuş ancak bu sistem çok basit ve biraz "üzerinde uğraşılmamış" hissettiriyormuş.
 
- Editör, Level 7 olarak Level 24 Wyvern ile mücadele edip kaybetmiş. (Oyunda level seviyeleri gösterilmiyor.)
 
 
Bu heyecan verici oynanış detayları yanısıra biraz da teknik detaylara bakalım. İşte görsel açıdan The Witcher 3: Wild Hunt'da karşılaşacağımız detaylar:
 
- Oyun ekranı (HUD) tamamiyle kişiselleştirilebilir olacak  Semboller, yol göstericiler ve benzeri işaretler ekrandan kaldırılabilinir haldeymiş. Dilerseniz sesli ipuçları (insanların sesle yardım istemesi gibi) aktif olarak çalışacak.
 
-  Kontroller mouse + klavye ikilisi ile harika hissettiriyormuş.
 
- The Witcher 2'de yer alan son derece rahatsız edici kapılar artık oyunda yer etmiyor. Kapılar otomatik açılacak ve tuşa basma gibi ara gereçler olmayacak. Binalara girerken de yükleme ekranı olmayacak.
 
- İlk gün güncellemesi olacak.
 
- Xbox One'da çözünürlük 900p'de kalacak.
 
- Geralt'ın sakalları oyun esnasında zamanla uzayacak.
 
- Şu ana kadar herhangi bir oyunda görmüş olabileceğiniz en etkileyici dinamik hava şartları sizleri bekliyor.
 
- Oyunda çökme ve donma sorunları olmasa da ufak hatalarla karşılaşılmış.
 
- Ultra ayarlar kalite olarak bitki ve karakter modellemelerine büyük etki ediyormuş.
 
 O zaman şunu da iliştirerek sahneden çekilelim:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
God of War III, PlayStation 4 İçin Duyuruldu! PlanetSide 2'nin Kapalı Betası Önümüzdeki Hafta Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

veterangamer

22.3.2015 22:58:32

0
Harika yahu yemin ederim oyun degil sanat eseri..

leydi99

22.3.2015 21:07:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: leydi99

birazdan doluşur eksici tayfa


Dedi 10 yaşındaki yeni yetme İnci'yi sadece facebooktaki Caps sayfalarından bilen ergen
hacı sen ne içtin?

Yusac

22.3.2015 17:37:59

0
Çıkmadan ilk gün güncellemesinin garantisi nasıl veriliyor ?

BSC Misafiri

22.3.2015 17:13:53

-1
quote:

Orijinalden alıntı: leydi99 birazdan doluşur eksici tayfa
Dedi 10 yaşındaki yeni yetme İnci'yi sadece facebooktaki Caps sayfalarından bilen ergen

0quz28

22.3.2015 14:28:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27
alıntı:

Orijinalden alıntı: 0quz28

Onu bunu bilmem ama benim bilgisayarımın çalıştırmayacak olmasına rağmen ön sipariş ettim gerisini siz düşünün :) bu arada türkce olmadan almam diyen arkadaşlara hak veriyorum ama böyle bir oyunda, yani orta seviye ingilizceye sahip olasanız yeter ve zaten oyunu beğenen türkcesine ingilizcesine bakmadan alır eskiden bu kadar fazla türkçe yamamı vardı

not: oyun çıkışından 1 veya 1.5 ay sonra yeni sistem dizicem.


Basit bir ingilizceyle bir çok oyun oynanabilir assasins , call of dutty gibi ama witcher 3 ve skyrim gibi rpg oyunlarda iyi bir ingilizce şart veya Türkçe yama çünkü editöründe belittiği gibi aldığın kararı geri çevirmek bi defa zor üstüne üstlük bide tam bilmdeden yaparsan oyundan tam keyfi alamazın 35 farklı son var sonuçta ben witcher 2 aldım baya bi durdu kenarda çünkü oyun sıktı ama yaması çıktıktan sonra oyunu bitirmiştim ordan tecrübem var yani.
evet katılıyorum sana çokta azımsanacak kadar kolay bir dili yok oyunun o bakımdan belkide bana kolay gelmiş olabilir yarısını ingilizce oynamıştım oyunun sonra diyaloglar baya sıktı türkçeye cevirmiştim hızlı hızlı atlayabiliyordum

alp3446

22.3.2015 12:20:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz GTA 5'de var zaten ?
Orada sadece kuaföre gitmiyor muyuz yav. Ben oyunda sakallar uzasın istiyorum. Orada kuaför sakal çıkarıyor. Öyle daha yaşamı hissederiz, hem de kuaför olan sakalımıza göre bakım yapar, saçımız kısa ise fazla seçenek sunmasın, uzayınca daha fazla seçenek sunsun.

WHITE_Wolf

21.3.2015 23:57:47

0
@MuhibbiX Kardeşim sen cgi videoyla oyun içi görüntüyü ayırt edemiyor musun http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-The_Witcher_3__Canavarlari_Oldurmek_TR_Alt-5990.htm Bu cgi video diğer videolar oyun içi son videolar ne kadar high (konsollara göre high sony ve micro sağolsun) desede oyun çıkınca tesselation msaa gerçek texturelar ile asıl halini alır Cd projekt dediğin firma witcher 2 yi 2011 yılında yaptı görsellik olarak şimdiki oyunlarla yarışır Örnek:http://www.gamersyde.com/game_videos_2429_en.html Burdaki videoları izle sonra cd projekt bundan 4 yıl önce yaptığına inanamazsın

immortalizmm

21.3.2015 20:52:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102 3 tane adam gibi yeni nesil oyun var hadi 4 diyelim the witcher 3 batman arkham knıght bloodborne gta 5
Eso' da geliyor. Eso oynamayan herkese tavsiye ederim özellikle veteran level çok eğlenceli oluyor.

hakande84

21.3.2015 20:27:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Paso çalı çırpı ot, benzer objeleri basıp büyük harita yaptık demelerine kıl oluyorum. Bıktım artık her open world oyunda aynı numara var. Yaratıcılık yok bas otu grafik olsun
Peki sence nasıl olmalıydı? Şu yaratıcılığı biraz açsana. Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Yani ne eklenebilirdi? Mesela bu kadar devasa güzel bir dünyada sağda solda gezen insanlar, şarkı söyleyen çocuklar ve doğal yerlerde karşımıza rastgele çıkan ressamlar olsaydı mesela bunu çözer miydi? Nedir yaratıcılıktan kastın?

Biyonik Kumanda

21.3.2015 17:01:04

0
Kayıt sistemini merak ettim şimdi. Olabilecek en aykırı durumu ortaya çıkarıp oyunun büyüklüğünü test ettikten sonra bunları yapmadan önceki kaydımdan devam etmek istiyorum çünkü.

Fingolfin.

21.3.2015 16:53:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Paso çalı çırpı ot, benzer objeleri basıp büyük harita yaptık demelerine kıl oluyorum. Bıktım artık her open world oyunda aynı numara var. Yaratıcılık yok bas otu grafik olsun
Orta Çağ temalı bir oyunda her yerin bina olmasını mı bekliyorsun onu anlamıyorum.25 kasaba ve 2 büyük şehir gayet yeterli duruyor, tabii bunlar dışında çalılarında boş değildir, ayrıca doğası güzel olunca gezmek bile zevk veriyor bana. Çıksa da oynasak var, ayrıntılar falan hepsi çok harika duruyor.

BSC Misafiri

21.3.2015 14:49:04

0
Evet beyler benim tarzım oyun değil ama hepinize hayırlı olsun.

BSC Misafiri

21.3.2015 14:49:00

0
Paso çalı çırpı ot, benzer objeleri basıp büyük harita yaptık demelerine kıl oluyorum. Bıktım artık her open world oyunda aynı numara var. Yaratıcılık yok bas otu grafik olsun

BSC Misafiri

21.3.2015 14:48:45

0
En kötü oyunu normal düzeyde ingilizceyle, türkçe yamasını gönüllü arkadaşlar çevirene kadar tam derinlemesine oynamayıp yama çıktıktan sonra tekrar baştan alırız. Bu oyun bi kere oynanıp kenara atılcak oyun değil neticede ama kötü olan resmi olmayınca konsola gelmiyor olması. Oyunda diyaloglar, oyun uzun olması itibariyle tüm notlar çok önemli olduğu için türkçe yama olmadan anlaşılmayan yerler çok olacaktır.

BSC Misafiri

21.3.2015 14:46:51

0
Sakallar uzayacak fenaa :) fakat istemeyende gider keser öyle bir seçenek vardır

BSC Misafiri

21.3.2015 14:46:39

0
abi tamam anladık oyun güzel olacakta bu kadar da abartmayın alt tarafı bir oyun.

BSC Misafiri

21.3.2015 14:46:31

+1
Keşke oyun içi hareketlerin-animasyonların akışı da bu videodaki gibi olsaydı. Neden böyle akış hızı hızlı değil anlamıyorum . Videodaki Grafiklerin de oyunda olması çok mu zor ?

CoreGame

21.3.2015 14:18:40

0
3 tane adam gibi yeni nesil oyun var hadi 4 diyelim the witcher 3 batman arkham knıght bloodborne gta 5

Master_Evil

21.3.2015 14:17:11

0
bu evrende dinamik hava durumu süper olur

TheMuyu

21.3.2015 13:54:04

+1
oyun daha çıkmadan nasıl ilk gün yaması oluyor

mithrandil245

21.3.2015 12:58:49

+1
Geralt insanları soyabilecek derken yanlış anlamda anladım ben :D

Nicolae

21.3.2015 11:57:59

0
Şu trailer'ı her izlediğimde heyecanlanıyorum ya anlamıyorum. Bekleye bekleye bir hal olduk vallahi gelse de oynasak artık

Dante__34

21.3.2015 11:48:56

0
optimizasyon kötü olacak falan filan çok eleştirdik eleştirdim ama 1 sinematik izleyince bile en iyi oyun olması çok yüksek gibi geliyor bana :D dayanamıyorum vizeler sonrası ilaç gibi gelecek

KuvvetMira27

21.3.2015 10:49:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28 Onu bunu bilmem ama benim bilgisayarımın çalıştırmayacak olmasına rağmen ön sipariş ettim gerisini siz düşünün :) bu arada türkce olmadan almam diyen arkadaşlara hak veriyorum ama böyle bir oyunda, yani orta seviye ingilizceye sahip olasanız yeter ve zaten oyunu beğenen türkcesine ingilizcesine bakmadan alır eskiden bu kadar fazla türkçe yamamı vardı

not: oyun çıkışından 1 veya 1.5 ay sonra yeni sistem dizicem.
Basit bir ingilizceyle bir çok oyun oynanabilir assasins , call of dutty gibi ama witcher 3 ve skyrim gibi rpg oyunlarda iyi bir ingilizce şart veya Türkçe yama çünkü editöründe belittiği gibi aldığın kararı geri çevirmek bi defa zor üstüne üstlük bide tam bilmdeden yaparsan oyundan tam keyfi alamazın 35 farklı son var sonuçta ben witcher 2 aldım baya bi durdu kenarda çünkü oyun sıktı ama yaması çıktıktan sonra oyunu bitirmiştim ordan tecrübem var yani.

einhander

21.3.2015 10:48:31

0
hep merak edıyordum skyrımın harıtasından buyukmu dıye merakımı gıderdıler

balboa07

21.3.2015 10:36:01

0
The Witcher is coming! İlk gerçek yeni nesil oyun geliyor beyler hazır olun.

NaughtyPLYR

21.3.2015 10:16:37

-1
quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL Bu ön incelemeden şunu anlıyoruz micro ve sony 'nin sıkıştırmaları yüzünden hep düşük ayarlarda gameplay videoları sunmuşlar o yuzden bu ultra değil diyip duruyorlar ultra da o trailerlardaki grafikleri görebileceğiz (Her pc kaldırmaz demeyin msaa uber orneklemeyi kapat 770 fhd de ultra açar zaten önemli olan texture çözünürlüğü aa ya fazla abanmadan açarsınız olur biter)Witcher 3 ve mortal kombatı on sipariş ettim yazın uykusuz geceler beni bekler
yoah ya deneyen adam bile texture ve bitkilerde iyilesme oluyor demis highda normal oyun olurken ultrada cgi grafige donusmesine beklemek üzucu senin acindan.. neyse oyun guzel ama ultra meselesinin satis politikasi oldugunu dusunuyorum tabi cd projekt iyi bir firma bizi suprizler bekliyor ama cgi kalitesi demek abartmak gerek bu oyun önyuklemesiz bir open world o grafikleri kaldiracak pc veya konsol yok.. turkce olyrsa tadindan yenmez olmazsada alinir gerci bekliyoruz..

natrak

21.3.2015 09:34:35

0
bu oyun yılın balonu olacak diyenlere gelsin

stun

21.3.2015 03:25:49

+1
okadar ertelendi oyun .. böyle ağız sulandıran haberler görmek... insan artık dayanamıyor.. neyse bloodborne da var.. önce bloodborne u bir oynarız sonra.. mustakbel goty :D

WHITE_Wolf

21.3.2015 02:52:10

-3
Bu ön incelemeden şunu anlıyoruz micro ve sony 'nin sıkıştırmaları yüzünden hep düşük ayarlarda gameplay videoları sunmuşlar o yuzden bu ultra değil diyip duruyorlar ultra da o trailerlardaki grafikleri görebileceğiz (Her pc kaldırmaz demeyin msaa uber orneklemeyi kapat 770 fhd de ultra açar zaten önemli olan texture çözünürlüğü aa ya fazla abanmadan açarsınız olur biter)Witcher 3 ve mortal kombatı on sipariş ettim yazın uykusuz geceler beni bekler

Hoid

21.3.2015 02:15:35

0
Efsane geliyor sistemleri hazırlayın arkadaşlar .

0quz28

21.3.2015 02:12:13

0
Onu bunu bilmem ama benim bilgisayarımın çalıştırmayacak olmasına rağmen ön sipariş ettim gerisini siz düşünün :) bu arada türkce olmadan almam diyen arkadaşlara hak veriyorum ama böyle bir oyunda, yani orta seviye ingilizceye sahip olasanız yeter ve zaten oyunu beğenen türkcesine ingilizcesine bakmadan alır eskiden bu kadar fazla türkçe yamamı vardı not: oyun çıkışından 1 veya 1.5 ay sonra yeni sistem dizicem.

Santonir0n

20.3.2015 23:41:27

0
Son zamanda haberler sıklaştı her haberde biraz daha heycanlanıyorum allahın izniyle ultraya yakın bir ayardada oynayacağım

Vyn

20.3.2015 23:40:11

-1
biz hala dx 9 dayız peh ::))

White Death

20.3.2015 23:38:31

0
"Geralt'ın sakalları oyun esnasında zamanla uzayacak." Oyunun sonunda dede olacağız galiba .

porsux

20.3.2015 23:29:46

0
fazlamı iyimserim bilmiyorum ama hala Türkçe olmasını bekliyorum. Hala almamam için kendi kendime Türkçe olmayışını bahane gösteriyorum

FreeMaNMeliH

20.3.2015 23:24:52

0
Mükemmel bir oyun...

siLgi_

20.3.2015 23:12:17

+1
O ne videoydu arkadaş ya! Akıcı çalıştırıcak bi bilgisayarım olsam, düşünmeden önşipariş geçerdim ama malesef geralt, bu gidişli seninle anca bi iki sene sonra ortamlara akıcaz.

inciteen

20.3.2015 22:59:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: r0ket türkçe eklenmezse almam. bu koskoca dünyaya sahip oyunun ne anlattığını anlamadan böyle geniş bir hikayeyi bilemeden malesef oynamak saçmalık olur benim açımdan. türkçe eklenecek desinler yarın ön siparişi veririm.
190 tl cepte duruyor koy benim dilimi al parayı , bu kadar basit bir iş ama adamlar eklemiyor arkadaş ne yapalım para cepte kalacak :)

EyesNight

20.3.2015 22:58:53

0
Oynamada yanında yat sakal olayı beni bitirdiya :) sakalları bir uzatacam müthiş bir zırhda yaptıkmı kesmedik canavar kesmedik haydut filan bırakmayacam

edd121

20.3.2015 22:55:52

0
Çıktığı gibi oynayamamak benim için söndürülemez bir acı olacak.

luganoguz

20.3.2015 22:54:28

-3
GTA 5'de var zaten ?

r0ket

20.3.2015 22:53:40

+2
türkçe eklenmezse almam. bu koskoca dünyaya sahip oyunun ne anlattığını anlamadan böyle geniş bir hikayeyi bilemeden malesef oynamak saçmalık olur benim açımdan. türkçe eklenecek desinler yarın ön siparişi veririm.

alp3446

20.3.2015 22:39:41

-1
- Geralt'ın sakalları oyun esnasında zamanla uzayacak. Bu GTA serisinde istediğim bir özellikti, Witcher'a gelmesi iyi oldu. GTA serisini de gelir en kısa zamanda umarım. Çok uzayınca kuaföre gideriz falan :)

hasretbitmez

20.3.2015 22:34:30

-1
Onu bunu bilmemde, rockstar ve rocksteady firmaları hariç oyun beğenmez oldum :( kurtarın beni gta online'dan demek bile istemiyorum :)

smalsrol

20.3.2015 22:30:16

0
Ön sipariş edeceğim ilk ve tek oyun olacak :)

Deadpool1239

20.3.2015 22:28:48

+1
Sakalların uzaması acaip dikkatimi çekti ve acaip hoşuma gitti.Ben Geraltı oyunun sonunda Hacı abiye çeviririm :D

Sp4rtacus

20.3.2015 22:22:50

0
Bu arada video efsane ya

Guest-0D5961688

20.3.2015 22:20:30

+1
Abi Türkçe olsun ya.

kav1nsky

20.3.2015 22:19:55

+1
Gel artık ak saçlım gelll

OzgurKlnc

20.3.2015 22:19:44

0
Yemin ederim bilgisayar başında istemsiz alkışladım. Çok güzel bir oyun olacak. Türkçe olursa anında parası neyse verir ve oynarım.

dominnic

20.3.2015 22:19:03

+1
Ne vardı şu oyun en baştan türkçe çıksaydı ya ilk defa böyle bi oyunu acaip beğendim oda türkçe değil ya pc için türkçe yama falan çıkar ama ps4 için biz napcaz off be kötü oldu bu çok kötü

Wabbajack

20.3.2015 22:17:47

0
Abi çok fenaya bu oyun satın alınmazda ne yapılır

Reul

20.3.2015 22:15:35

0
hala laf eden varsa sakince çıksın yıla damgasını vurucak witcher

CAG_CEN208TR

20.3.2015 22:14:01

0
Okurken ağzımın suyu aktı.Cd project gibi oyuncuyu düşünen firmalardan kötü bir oyun gelemez zaten.

Wayward Son

20.3.2015 22:12:29

0
Ömürlük oyun geliyor. Yeni nesil benim için daha büyük oyun alanı, daha çok içerik demektir. W3 bunu fazlasıyla sağlayacak gibi. Grafik noob'ları bir zahmet uzak dursunlar haberden. Benchmark programlarıyla ilgilensinler.

KuvvetMira27

20.3.2015 22:12:20

0
yakın zamanda ekran kartı alacağım şu an nvidia 970 980 gibi modellerde Witcher 3 hediye ediliyor Türkçede olursa dadından yenmez :D

Uzayda Bir Nokta

20.3.2015 22:11:38

+1
Süpppeeeeeerrrr. Ya bu adamlara çok saygı duyuyorum. Parasını verip öyle oynayacağım. PS4'ümü satıyorum yarın bu yüzden bilgisayar için xone gamepad aldım. Onunla oynarım. Bu arada DS4 den 10 kat daha kötü. :D Hiç beğenmedim ya alışamadım, kazıklanmış gibi hissediyorum kendimi ama n'apalım artık idare edeceğiz :)

ragnarok44

20.3.2015 22:11:27

0
Türkçe witcher 3 istiyoruz :))

mehmet4428

20.3.2015 21:59:50

+2
Türkçe istiyoruz bunuuuu :D Bu oyun Türkçe olmazsa olmaz yahu, 2. oyunu TR yapmasaydılar en azından 3. oyundan beklentim olmazdı ama beklenti var işte, TR yama gelir gibi hissiyat var umarım gelir.

Sp4rtacus

20.3.2015 21:59:49

0
Offff ağzımın suyu aktı :D

Chris Traeger

20.3.2015 21:51:04

+3
İnşallah bu oyunda optimizasyon sorunu olmazda adam akıllı oynariz.

ardaq

20.3.2015 21:50:08

-6
harita büyüdükçe sıkıyor bence. ne nerdeydi felan yabancılaşıyorsun..

leydi99

20.3.2015 21:45:58

-6
birazdan doluşur eksici tayfa

GorkemM1903

20.3.2015 21:44:53

+2
İlk yeni nesil oyun gibi duruyor. Umarım r9 270 ile iyi bir performans yakalarım.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız