Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2'ye Yeni Yapımcı Günlüğü

The Witcher 2, bir önceki oyunun aksine multiplatform olarak geliştiriliyor
 
     Yapımcı CD Projekt Red, The Witcher 2: Assassins of Kings için yeni bir yapımcı günlüğü yayınladı. Beşinci günlükte karakter gelişimi ve oyundaki eşyalar konu alınmış.
 
     The Witcher 2, çizgisel bir hikayeye sahip olmadığı gibi aynı zamanda da her oyuncunun kendine göre bir şeyler bulabileceği bir yapıda tasarlanmış. Yani isterseniz savaşlara girebilir ve fantezilerinizdeki barbarı ortaya çıkartabilir, isterseniz de kimya ile uğraşıp büyülü iksirlerinizle harikalar yaratabilirsiniz. Ya da bunları ikinci plana atarak, hikaye üzerinde yoğunlaşıp, karakterler ve dünya ile etkileşime odaklanabilirsiniz. Her seçim için oyuncuyu ödüllendiren bir sistem mevcut.
 
     Büyücü, simyager ve kılıç ustası olmak üzere toplamda üç adet ana yetenek ağacı bulunuyor. Bu yetenek ağaçlarından birine odaklanabileceğiniz gibi isterseniz her ağaçtan yetenek seçebileceksiniz (Ortaya karışık).
 
     Ayrıca üç farklı zorluk seçeneği olduğu belirtiliyor. En kolay seviyede savaş sisteminin ayrıntılarını keşfetmek için vakti olmayan ve hikayeye yoğunlaşmak isteyen oyuncular için tasarlanmış. En zor seviyede ise Geralt'ın ölmesi, hikayenin sona ermesi anlamına geliyor (Yani baştan başlamanız). Bu seviye ise en iyi ve inatçı oyuncular için tasarlanmış ve en çok ödül vadeden seviye olacağı belirtiliyor.
 
     Bolca açıklamaya ve ingilizce alt yazıya sahip beşinci günlüğü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Yapımcı Günlüğü Developer Diary 5 Character Development and Items
NGP'nin Kamera Özellikleri Heyecan Yaratıyor! Mega Man Legends 3'ün Durumu Prototype'a Bağlı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız